Şimdi Ara

LYS YGS OLAYINI NASIL HALLEDİCEZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok yazı yazan birisi değilimdir ama aranızda benle aynı durumda olanlar olduğunu gördüm ve birazda olsa mantıklı bir yazı yazmaya karar verdim.

Eskişehir anadolu lisesindeyim. 12. sınıfa geçtim. uğur dershanesine gidiyorum. geçen seneden (11 sınıfta) %100 burs aldım. bu sene beleşim yani.

2008 yılında oks ye giren son öğrencilerdenim 465 civarı bi puan aldım(500 üzerinden).

neyse konuya gelelim. uzun süre pc de vakit geçiren birisiyimdir. annem babam sağolsunlar hiç yasak koymadılar. haliyle başarılı olduğum içinde pek gerek görülmedi açıkcası.

8. sınıfta oks zamanı günde 2 saat banko pcde vakit geçerdi. o zamanlar stronghold crusader oynardım bayada iyidim neyse.

9 a geldik zar zor takdir alabildim. ama çalışma yok yani okulda dinleyip sonra eve gelip 4-5 saat pc sonrada yatıp uyuyordum. (arada yemek var)

10 sınıftada takdiri aldım ama daha zordu 87 den fln aldım. yine ders çalışma çok yok ama 9 a göre çalışıyorum az biraz. günde 4-5 saat banko pc deyyim zaten.

11 sınıftayken çalışmaya başladım. yani sınav öncesi 3 gün önce fln oturup çalışıyordum. ve yine takdiri aldım ama sadece sınavlara çalışıyordum. genel tekrar düzenli çalışma fln yalan. yemin ediyorum dershaneden verilen YAPRAK TEST in ÇÖZÜLMEMİŞ olanlarının ağırlığı 3 KG kadar vardır. soru bankaları deseniz onlarda 9 ar tesitin ilk 4 tanesi fln çözülü. gerisi boştu.

-----------------------

20 ağustos 2011de hızlandırmaya başladım. sınav yaptılar 2. grup olarak başladım. yani önümde 24 kişi vardı. (ikinci grubun 1. si olduğumu öğrenmem bana daha çok koydu) neyse bu sene kendime söz vermiştim temmuzda çalışıcaktım ve düzenli olucaktım fln ama 11 eylüle geldik ve en az 50 kadar yaprak test birikti yapılmamış.
    Hedefim ODTU, İTÜ makine , bilgisayar mühendisliği ama bu gidişle BABAYI girermişim gibime geliyor.

bugün saat 8.30 da yine dershane var ama saat 1.12 olmuş ben hala pc deyim.

pc olayını bir türlü hayatımdan çıkartamıyorum. günde 5 saatimi mutlaka alıyor. Film olsun Leage of Legends olsun, Hearth of Iron olsun diğer oyunlar olsun çook vaktimi alıyorum.
    bütün arkadaşlarımın ders çalışışacağı zamanda ben MW3 ü alıp onu oynayıp bir günde bitirmeye çalışacağım. durum bu

öneriniz nedir?

ÖZET:Başarılıyım ama bu zaman kadar kasadan yedim. sınava 8 ay kaldı ne b*k yiyeceğimi bilmiyorum. pc ye çok bağlıyım. öneriniz nedir?

• Ben de aynı durumdayım yarın ygs sınavı var dersanenin oturup bir kaç bölüm dizi izleyip yatıcam
    lise hayatında hiç takdir alamadım 442 puanla girmiştim okula
    dersanenin 1. sınıfındayım ama bakalım yarın değişebilir bu
    git gide tempo yakalamaya çalışıyorum belirli bi düzen yakalarsam bu iş olur gibi geliyo bana
    çok da kasmıyorum kendimi deli gibi çalışan adamlar var onların %5 i kadar çalışmıyorumdur
    ama bu bizi bi yere kadar götürür
    belirli bir havuzun içindeki soru tiplerini çok iyi bilmemiz lazım bu da çalışarak soru çözerek olur
    bence sen de ben de günde 3-4 saat çalışarak hedeflediğimiz yerlere ulaşırız yolun açık olsun hocam
  • Kardeş nasıl yapıyorsunuz şunu anlamıyorum hiç çalışmadan etmeden sınavlardan nasıl yüksek not alıyorsunuz ?
  • Önceliği derslerine ver. Bunun yolu ciddiyetten geçer. Eğer önce ders yerine bilgisayarı açıyorsan kusura bakma ama senin hedefin sözde odtü.
  • Biz bişey desekte senin içinden gelmedikçe bişeye yaramaz. Ama bir kaç şey söylemek istiyorum. Bende bu sene girdim. Kazanmak zorundaydım aslında ama asılmadım pek sonu kötü oldu. Sene sonunda üzülmek istemiyorsan, herkes bir üniversiteye giderken sen 1 sene daha hazırlanmak istemiyorsan otur adam gibi asıl derslerine. Ben bu sene evimden ayrı olarak hazırlanıcam. Sınav girecek herkese başarılar.
  • Yeniden yeniden yeniden bir çalışırsa yapar ama çalışmıyor vakası daha
  • hacı okulda bende nefret ederim öle hiç çalışmadım nasıl 90 geldi anlamıyorum. diyen kişilerden azını yüzünü dağıtasım geliyor. ama tc no ve okul no vermek isterdim ama deşifre olmak istemiyorum.

ders ortalamam (3 sınavın ortlaması) genelde 80-82 fln olur. okulların genel olayı şöle zaten ilk sınavdan 68 alırsın ikinciden 81 alırsın üçüncüde test olur ondanda 95-100 alırsın banko. al sana ortalama 81.3 ee hocada öküz değilse gözlülerine 90-90 yada 90-95 verirse 5 düşer o dersin. buda mat dersi.

ingilizcem iyidir onunda ders sayısı yüksek 92-93 sınav ortlamasıyla sözlülerle fln iyi bi puan gelir oradanda. din kültürü trafik fln gibi teklik derslerden ve felsefe tarih gibi 2 lik derslerdende maximize dersen notlarını fizğin 76 dan 4 olsa bile paşalar gibi takdirini alırsın.

bu arada abi günde 4-5 saat ders çalışma olayını nasıl yapıcam işte onu düşünüyorum. pc den vakit kalmıyor. pcden kalkıncada ders çalışmak istemiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt Coğrafya Nasıl Halledilir
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • YGS değil de LYS fizik nasıl halledilecek diye düşünmüyor değilim ben de.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.