Şimdi Ara

LYS Tarihde ne durumdasınız ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sözelci arkadaslar tarihi bitirdiniz mi ? İnkılaplar - İkinci Dünya Savası - Soğuk Savas - Detant Dönemi - Küresellesen Dünya konuları kaldı bu hafta biter bunlar. Sonra ezber ve tekrara geciş yaparım umarım sınava kadar yetişir. Siz ne durumdasınız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valla benim çogu bitti, hani hocam aşina olmak diye birşey vardır.
    Ben artık aşırı aşina oldum.
    Tüm konular güzel birtek küreselleşen dünya ve osmanlı kültür medeniyeti konuda eksigim.
    Osmanlı Kültürü kadar saçma birşey yok, ulan konu bulamamışlar onu koymuşlar
  • CarlBenz kullanıcısına yanıt
    Sormayın hocam ya , vaktimin yarısını o konuda harcadım zaten. Sizce bu konular ezber yapma vs yetişirmi sınava kadar ? Denemede cozmek istiyorum ama vakit kalmıcak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 25 Mayıs 2014; 16:24:48 >
  • benimde çağdaş türk ve dümya tarihi bitti geriye kültür ve uygarlık kaldı 10günümü aşır tahminen onlar sonra tarhi biter benim için
  • Peki hic baslamayan biri

• Cok onceden bitmisti zaten temelim var yarindan sonra tekrara basliycam Cografya kaldi sadece umarim biter

• quote:

Orijinalden alıntı: Manuel Neuer

Sormayın hocam ya , vaktimin yarısını o konuda harcadım zaten. Sizce bu konular ezber yapma vs yetişirmi sınava kadar ? Denemede cozmek istiyorum ama vakit kalmıcak gibi

Hocam şimdi realist olalım, bu lys full ezber. Yani benim beynim dolmuş gibi artık. Kültür medeniyetin belli başlı şeylerini ezberledim ben hocam yeterli olcaktır.
    Fem 25 deneme seti tavsiye ederim, bilmediginiz şeyleri burada görürsünüz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CarlBenz kullanıcısına yanıt
    Hocam ugrastırmazsam link atabilirmisiniz nasıl bir deneme ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manuel Neuer -- 25 Mayıs 2014; 17:51:05 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.