Şimdi Ara

LYS para sı hakkında acil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi beyler ben yarın başka şehre gitmem gerekiyo parayı babam yatırsa bulundugum şehirde ben başka şehirden her hangi bi liseye gitsem bölümlerimi seçebilirmiyim? hemde adres olarak kendi evimin oldugu şehri?

• liyese gitmene bile gerek yok..internetten 30 saniyede halledersin.
  • ama sanırım şifrem yok
  • hiç kimsemi bilmiyo arkadas ya
  • Hocam şifren var, Başvuru formunun en altında şifre var. Mezun olduysan eğer, geçen seneki kağıdında da yazıyor. Onun haricinde git yatır bir bankaya, sanırım 3 gün sonra sisteme kaydoluyor, sonra gir internete ve kaydını yap. Bu kadar basit.
  • ya kagıda baktım varolan şifreyi giriniz yazıo hayret bişey delircem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akhilleus_41

Bende netten yapıcamda yazıcı yok ordaki belgeyi çıkartmak gerekiyormu ?

illa yazıcıdan çıkartmaya gerek yok.ben illa çıkartıcam diyorsan orasına karışamam.başvuru yaptıktan sonrada belge çıkartabiliyorun sistemden..
    illa başvuru esnasında belge çıkartmak durumunda değilsin..
    biraz önce başvuru yaptım sınava,30 saniyenizi almaz gerçekten,

lys1
    lys2
    lys3
    lys4
    ...

bunlardan gerekli olanları kutucuklarını doldurarak seçiyorsun,alttan da sınav yerini seçiyorsun bu kadar.

edit:SS
    yukarıdaki yazdır butonu 7/24 emrinizde
     LYS para sı hakkında acil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedman -- 10 Mayıs 2010; 17:35:02 >

• beyler ben parayı antalyada yatırsam yarın sabahtan başka şehre gidicem gittigim şehride bölümleri seçsem herhangi bi liseden antalyadan girebilirim degilmi sınava ?
  • yardm edin
  • Git istediğin bir yerden paranı yatır sonra da internetten kaydını yap, parayı nereden yatırdığın önemli değil, lys'ye internet üzerinden kayıt yaparken sınava nerede girmek istediğini seçiyorsun zaten.
  • arkadaşlar parayı yatırdıktan ne kadar sonra sistemde gözükür ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.