Şimdi Ara

LYS Matematik Konuları ve Trigonometri 2 ayda biter mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ocak ayına kadar YGS konuları tamamen bitecek. Ocak, Şubat aylarında LYS konularını bitirip YGS'den sonra devamlı soru çözmeyi düşünüyorum. Acaba günlük 3-4 saatlik çalışmayla adam gibi biter mi ?

• Dostum 3-4 saatlik çalışmayla biter , ama adam gibi bitmez . Çünkü üstünde durulmsaı gereken konular var . 5-6 saatte bitirebilirsin ama . Tabi 5-6 saat çalışırsan YGS için deneme çözemezsin , o yüzden şimdi bitirmeye kalkışma bence . Yani gelebildiğin yere kadar gel tabi , ama YGS'yi de boşlama .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Königsrasse36

Dostum 3-4 saatlik çalışmayla biter , ama adam gibi bitmez . Çünkü üstünde durulmsaı gereken konular var . 5-6 saatte bitirebilirsin ama . Tabi 5-6 saat çalışırsan YGS için deneme çözemezsin , o yüzden şimdi bitirmeye kalkışma bence . Yani gelebildiğin yere kadar gel tabi , ama YGS'yi de boşlama .

Nereye kadar biter hocam o zaman ?
  • temeline bağlı ben yazın, günde bir konu hallediyordum temelim çünkü gayet iyiydi. bence limit-türev-integral-tigonometri dörtlüsünü ygs den önce sağlam bir şekilde bitirsen yeter. diğer konularıda üstün körü biliyorsundur zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonalaylı

temeline bağlı ben yazın, günde bir konu hallediyordum temelim çünkü gayet iyiydi. bence limit-türev-integral-tigonometri dörtlüsünü ygs den önce sağlam bir şekilde bitirsen yeter. diğer konularıda üstün körü biliyorsundur zaten.

hocam sen biraz önce daha 100 neti göremedim mezuna kalıcam diye konu açmamış mıydın? şimdi temelim sağlam diyorsun şaşırdım sadece.
  • evet. matematik temelim için konuşuyorum. matematikte çok sağlam temelim var. ygsde de mat ve türkçe sayesinde 100 net geliyor zaten. fen neredeyse hiç yok
  • Lysye konumu kaldı ya Eşitsizlik-Logaritm 1 Haftada biter Trigonometri-Türev 1 ayda biter.İntegrali sona bırak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    1 ayda Yks sözel biter mi?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

temeline bağlı ben yazın, günde bir konu hallediyordum temelim çünkü gayet iyiydi. bence limit-türev-integral-tigonometri dörtlüsünü ygs den önce sağlam bir şekilde bitirsen yeter. diğer konularıda üstün körü biliyorsundur zaten.

Hocam önceden Trigonometri, Logaritma, Eşitsizlik gibi konuları bitirmiştim ama haliyle unutuldu. Yine de yabancılık çekmem aklıma gelir oradaki formüller. Ama Toplam, Çarpım sembolleri, Diziler ve Seriler, Limit, Türev, İntegral üçlüsüne hayatımda 1 kere bile çalışmadım. O nasıl olur artık bilemiyorum.
  • dcq.234 D kullanıcısına yanıt
    limit,türev,integral bence basit. hala başlamadıysan direk bunlara başla. 15 soru geliyor bu üç konudan.
  • quote:

limit,türev,integral bence basit. hala başlamadıysan direk bunlara başla. 15 soru geliyor bu üç konudan.

Önceki konuları bilmeden bir sıkıntı olur mu hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dcq.234

quote:

Türevde basit türev alma kurallarından başlıyor logaritma,trigonometri,analitik,polinom,artan azalan,asimptot,max-min problemleri ile bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: win streak

İnsanlar yapamadığı şeyleri senin de yapamayacağını söyler falan

Oda doğru. Ama insan en azından minimum ve maksimum bir şey söylese iyi olur. Başka yerde soruyorum adam günlük 8 saat çalışmayla 3 ayda biter diyor. Tamam konuları hiç bilmiyorum ama bu kadar da olmaz ki. Bence bu tip insanlar moral bozmaya çalışıyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: RebelShade -

quote:

Orijinalden alıntı: dcq.234

quote:

Türevde basit türev alma kurallarından başlıyor logaritma,trigonometri,analitik,polinom,artan azalan,asimptot,max-min problemleri ile bitiyor.

Hocam bunlar için fasikül almalı mıyım ? Yoksa Mat 2 kitabı mı alayım ?
    BR+KAF4+Karekök LYS+Apotemiler=FULL

• quote:

Orijinalden alıntı: Wonder Duck

BR+KAF4+Karekök LYS+Apotemiler=FULL

Hocam BR ile KAF4 aynı değil mi ? Ne farkı var ?
    Karekök LYS derken soru bankasını, Apotemi derken fasikülü kast ediyorsun değil mi hocam ? :)
    BR derken videoları kastettim,Karekok LYS Soru Bankası, Apotemi (Türev,integral,Limit,Trigonometri...) Fasikül.

• quote:

BR derken videoları kastettim,Karekok LYS Soru Bankası, Apotemi (Türev,integral,Limit,Trigonometri...) Fasikül.

Anladım hocam. Anlaşılan Behzat'ı almak zorundayım yapacak bir şey yok artık :)

Hocam Limit, Türev ve İntegral'i ayrı ayrı kaç saat anlatıyor ? Yazabilirsen çok memnun olurum :)
  • Bitirme anlayışınıza göre bu sorunun cevabı değişebilir.

Hocam şu an videolarin hepsini yüklemedi ama kitapta yazan
    Limit 12+
    Türev 20+
    İntegral 16+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doctor Duck -- 27 Kasım 2016; 0:27:28 >
  • quote:

Hocam şu an videolarin hepsini yüklemedi ama kitapta yazan
    Limit 12+
    Türev 20+
    İntegral 16+

Yalnız orda verilen sürelerde soru çözümleri de dahil. Kaf1 de 5 saat yazan konuda 1 saatden biraz fazla konu anlatımı var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.