Şimdi Ara

LYS MATEMATİK KAÇ AYA BİTER?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, ben 12. sınıfım ama açığa geçtim etüt merkezinden özel ders alarak devam ediyorum. Bu zamana kadar hep ygs gittik birtek fonksiyonlar kaldı işte o da bitince ygs tamam oluyor. Lakin limit-türev-integral hakkında hiçbir şey bilmiyorum. 6-7 lys matematik ve edebiyat için yeterli olur mu sizce? 0 dan alıcağımı hesaba katarsak.

• aklım hala ygs-lys de kalmış tyt ve yks diyelim yani..
  • Ygs bittiyse lys matını 3 ayda bitirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya okula devam eden arkadaşlarım çok zor kaç aydır işliyoruz hiçbir şey anlamıyoruz falan diyor, o yüzden gözüm korktu biraz
  • lys mat max2ay verilmeli gerisi full deneme hatta lys mata 1ay bile zorlanılırsa yapılır bence .
  • Evajava kullanıcısına yanıt
    Sınava 8 ay var farkında mısın? 3 ayda bitmezse 6 ayda bitsin nolcak sanki

• Ben şöyle planladım: Mat1, Mat2, Geo, Analitik Geo diye dört parçaya böldüm ve paralel ilerleyeceğim. Bitirmem gereken 12 kitap var. Süre olarak dört ay verdim kendime. 1 Ocak günü itibariyle başlayacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AI Engineer -- 29 Ekim 2017; 17:30:21 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tyt fen ne zamana biter ???
    4 yıl önce açıldı
    geometri kaç günde biter
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kolay gelsin hocam ben de aralığın başında başlamayı düşünüyorum mat2 ye.
  • Günde 6-7 saat matematik çalışıyorum ama işte temeli baştan aldım o yüzden zorlanıyorum, bu konularda zor diyorlar 2 ay kısa değil mi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evajava

Günde 6-7 saat matematik çalışıyorum ama işte temeli baştan aldım o yüzden zorlanıyorum, bu konularda zor diyorlar 2 ay kısa değil mi hocam

temelin 0 ise bence 4ay vermelisin sonra DENEME DENEME DENEME !!
  • bence 3 ay yeter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam konuların bitip bir de ustalaşma süresi var ?
  • TheLordMan kullanıcısına yanıt
    6 ayda ustalaşcan zaten

• Ben geçen hafta başladım mat 2 ye. Hani konuların uzunluğuna içeriğine baktım. Senin gibi ben de temelden aldım. Günde 3-4 saatlik bazen 5 saatlik çalışma ile 3,5-4 aya biter gibi gözüküyor. Türev, integral, limit ve trigonometri harici diğer konulara 1-1,5 ay ayırdım. Zaten eğer istersen 1 günde 1 konu bitiriyorsun o baba konular hariç kalan konuları. Ama temelden başladığım için yavaş yavaş, sindire sindire gidiyorum. Mart ayının sonunda bitirip full denemeye geçmeyi planladım. Yine de herhangi bir aksaklık için zaman bol diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.