Şimdi Ara

LYS KİMYA NASIL ÇALIŞILIR ? **##Nasıl Fullenir##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
5
Favori
3.871
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler önerilerinizi ana mesaja yazıcam düzen olacak böylelikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl fullenir diye bir şey mi var?Organikte ezbere, kimyasal hesaplamalar içinde testlere abanacaksın.Eğer yeterince çalışırsan full yapar mısın bilemem ama iyi bir şeyler ortaya çıkarırsın
  • Teknofemdeki kimya ygs konularını dinledim not alarak tabi.üstüne biraz çalıştm ve 25 li kimya ygs denemeleri çözdüm hangi hocanındı hatırlamıyorum sonuç:2013 ygs kimyası full

• quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade101

Teknofemdeki kimya ygs konularını dinledim not alarak tabi.üstüne biraz çalıştm ve 25 li kimya ygs denemeleri çözdüm hangi hocanındı hatırlamıyorum sonuç:2013 ygs kimyası full

ygs full yapmak için o kadar calısmaya gerek yok. Teknofemdeki videolar bana çok uzun ve gereksiz geliyor çok uzatıyor ve monoton anlatıyorlar. hocayı güzel dinle 2-3 soru bankası bitir yeter ygs için.
  • Fem Simetri LYS Kimya tek geçerim.
    Organik hariç oradan çalıştım, 20/20. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gigi Bibinho

Fem Simetri LYS Kimya tek geçerim.
    Organik hariç oradan çalıştım, 20/20. :)

reis okadr etkılımı ?bende tum serı war sımetrının feme gıdıyorum ek kıtaba ıhtıyac yoq ozman?
  • bu sene organik ters köşe yaptı müfredatta olmayan sorular vardı ondan hiç kimse kesin bir şey söyleyemez ama uğur ve fem ygs-lys iyi kitaptır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FİZİK NASIL ÇALIŞILIR
    9 yıl önce açıldı
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Teknofemdeki kimya ygs konularını dinledim not alarak tabi.üstüne biraz çalıştm ve 25 li kimya ygs denemeleri çözdüm hangi hocanındı hatırlamıyorum sonuç:2013 ygs kimyası full

dersi dinledim sonuç:2013 ygs kimyası full
    ygs lys maratonunun en basit kısmı ygs kimyadır
  • quote:

Orijinalden alıntı: hırsızyavuz

quote:

dersi dinledim sonuç:2013 ygs kimyası full
    ygs lys maratonunun en basit kısmı ygs kimyadır

lys kimya ?

• beyler internetten konu anlatım sitesi biliyormusunuz kimya için ? youtube sayfasıda olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.