Şimdi Ara

LYS İÇİN YAPACAKLARIM SIZCE MANTIKLIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sayısalım lys konulari (kimya fizik biyoloji mat geo) toplamda %60 70 bitmis durumda buyuk ihtimal ygsden 20 gun sonra falan hepsi biticek.

Acaba soru bankasi alip soru cozmek yerine bölüm denemeleri alsam her dersten 2 kitap halinde sürekli onlardan soru cozsem sizce daha verimli olurmu ?

Sadece fikirlerinizi almak istiyorum ben bu şekil yapmayı düşünüyorum fikrimi değiştircek bir sey olmadıkça

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 tane ince kitap ( soru bankasi) olsun en azından. Yoksa konuyu öğrenirsin ama onunla ilgili tam oturtmadigin için yine unutma riski olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gauss Batlamyus

1 tane ince kitap ( soru bankasi) olsun en azından. Yoksa konuyu öğrenirsin ama onunla ilgili tam oturtmadigin için yine unutma riski olur.

Fem dershanesindeyim femsetler var onlar yeter diye düşünüyorum dunya kadar soru var orada zaten onları cozmeden bu ise baslamak istemiyorum oturdugunu düşündüğümde baslarim denemelere eger her denemede bir konudan hic soru yapamiyorsam onunla ilgili ayri bi calisma yaparim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Femin yeni setleri kolay. 2014 2015 mavi bulabilirsen onlar iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ValidatePro

Femin yeni setleri kolay. 2014 2015 mavi bulabilirsen onlar iyi

Ben onları in yeterli olacağını düşünüyorum çünkü guzel sorularda var bide çıkmış sorularida cozdurmesi bence yeterli gibi zaten cogu zamanimi denemeye ayiricam sadece konuyu biraz kavramak icin onlari cozucem

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SİZCE DURUMUM NASIL
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.