Şimdi Ara

LYS FEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
3
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Lys Fene 0 dan başlayan biri ortalama kaç ayda bitirir lys fen konularını (fizik kimya ağırlıklı)

• 2015'e biter korkma
  • quote:

Orijinalden alıntı: msc1515

2015'e biter korkma

Aga sen kaç yılda bitirdin konuları normal olarak ne kadar sürede bitmesi gerekir
  • Ben dersi dinlerdim sadece ama o da boşa gitti zaten sınavdan sonra eşit ağırlığa geçtim
  • quote:

Ben dersi dinlerdim sadece ama o da boşa gitti zaten sınavdan sonra eşit ağırlığa geçtim

Sanırım en zor LYS KİMYASI
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoblinSatack

quote:

Ben dersi dinlerdim sadece ama o da boşa gitti zaten sınavdan sonra eşit ağırlığa geçtim

Aynen kimya en zoru, ygs bilgilerin hiçbir işe yaramıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

quote:

quote:

Sen ne kadar sürede bitirdin abi LYS FİZİK ZORLARMI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT-AYT vs YGS-LYS
    6 yıl önce açıldı
    TYT AYT MATEMATİK FULLEYENLER
    4 yıl önce açıldı
    Tyt ayt coğrafya
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • LYS fizikte onlarca konu, bazı yerlerde fazlaca bağıntı ve kesinlikle oturtulması gereken bir mantık var. Temel konuları kavramazsan(enerji tork basit makine basınç vs) kavrayamazsan devamını getiremezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qer_1st_k

quote:

quote:

Kimya en kolayi hocam yapmayin. Gerci kisiden kisiye degisir. Bence en zoru lys biyoloji :D

• quote:

quote:

LYS KİMYASI zor değil, uğraştırıcı ve ezber ve kolaydır. Organikte 13-15 tane soru çıkıyor. Organik 1 ay bile sürmüyor kimya genel kültürüyle beraber. Ygs'de hava atmazsan(ız) ve organiğe gerçekten değer verip uğraşırsanız 13-15 soru garanti. Çözmek maksimum 5 saniye sürüyor. Diğer konular da problemlerini ve mantığını kavramak önemli. Ygs'den de sorular lys kimyasında. 11 ve 12. sınıf kimyasını iyi anlarsan lys kimya biter.

Lys fizikte ise dedikleri gibi temel konularda iyi olunmalı, türetebiliyorsun diğerlerini.

Lys biyoloji ise full ezber, sözel ders gibi ezberleyeceksin. Genetik en zor konusu ve sistemler var tabii. Genetik ve sistemleri halletmek lazım.

• 0 dan basliyosan 1senede biter.

• Bazı şeylerden fedakarlık etmen gerekir feni 1-2 ayda bitirmek için.Daha öncede bu tarz bi cevap vermiştim ama az ve öz soru soran genel tekrar için yapılan testler var örn:Fem ekspress test.Az soru çözerek yetiştirebilirsin en azından sınavda bişeyler yapabilirsin.
  • Bitirmek yetmiyor bk. LYS fizik okadar çok soru tipleri varki o konu çalastıgin sürenin 2 kati kadar da soru çözümü yapacagin için işin çok zor ben min 4,5 ay diyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.