Şimdi Ara

Lys Denge Fizik Deneme Zor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 2015'in denemesi var.Sanki anlamadigim dilden bir alfabe kullaniliyormuş gibi. Normalde fiziğe çalistim ama bu deneme bana çok zor geliyor. Evet formulu bilince hemen yapilacak sorular da var ama 1-2 tane. Sözel 2-3 soruyuda geçtim ama diğer sorular ösymden uzak geliyor. Sizin yorumunuzu merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pankreasına Talibim -- 21 Nisan 2016; 15:24:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fizik fem yayınları alınmaZ

• quote:

Orijinalden alıntı: Millikan

Fizik fem yayınları alınmaZ

Hocam sebebini biraz açiklar misiniz ? Geçen yildan kaldi bu deneme. Ne önerirsiniz ?

• Millikan kullanıcısına yanıt
    nasıl yani simeteri yada beyaz kitap kötü mü şimdi :ADSDDS:

denemeyi bilmiyorum
  • ben de denge düşünüyoru çözümleri var diye, alternatif başka deneme var mı

• Soru banklarından farklı tip sorular mevcut bence ama mantığını kavrayıp çözdüysen denemeleri kolay geliyor yine de ösym tipi olmadığını düşünüyorum

• kitapisler'den tüm dengeleri alıyodum gördüğüm iyi oldu. alternatif nedir, önerisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pedro Picapiedra -- 21 Nisan 2016; 16:20:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    Kolay Bir Ygs Sorusu.
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gecen sene 4-5 tane birebir soru çıktı lys de. alinmaz diyenlere takilma. sınava en yakın deneme. zor da değil acikcasi. sinav düzeyinde.

• Mericuls kullanıcısına yanıt
    Ösym Nasıl soruyor kardeşim ben palme ab çözüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene yarısını çözdüm.bence fena değil ama ösym tipi olduğunu düşünmüyorum.bana palme önerdiler palme almayı düsunuyorum.

• Omer.Krky2 kullanıcısına yanıt
    Gecen sene sinava ben de girdim hocam ama dediginiz gibi oldugunu hatirlamiyorum. Tam tersi daha kolay geldi sinavda. Dengede neredeyse full işlemli ve detayli formullu sorular var. Kesinlikle kalitesiz demiyorum ama.

• Kapsule baktin mi hic

• Silverdevil21 S kullanıcısına yanıt
    Dengede işlem sorularının detaylı versiyonları var püf noktalı işlem soruları ösym böyle sormuyor işlemden uzaklaştı son yılları incelersek öyle ağır mekanik elektrik optik soruları ya da iç içe girmiş konu soruları falan yalan oldu her konudan 1 kitap bitiren rahatlıkla yapıyor bu üçlüyü, bi kitabı ortadan ikiye böl lys adına sağ tarafta kalandan zorluyorlar ve denge o taraftan değilde sol taraftan zorluyor çözmek kardır ama öyle geliceğini düşünmüyorum sağ tarafa abanırsan meb kitabı 2-3 kaynak vs daha karlı çıkarsın görüşümdeyim palmeye gelince de konunun mantığını kavradıktan sonra x y z kitabı için pek bi fark yok ama piyasada daha kaliteli kitaplar da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mericuls -- 21 Nisan 2016; 17:53:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Libertador1907

Kapsule baktin mi hic

O kitap bende yok ama merak da etmiyor değilim.

• Mericuls kullanıcısına yanıt
    Hocam siz hangi kitabı önerirsiniz.
  • Valla fizigi bilmem ama femin kimyasi mal gibi.0,001377483229 gibi sayilarla islem yapmaktan konuyu ogrenemiyosun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.