Bildirim
LYS ÇALIŞMA PROGRAMI (Edit : Eşit Ağırlık için)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
güzel gözüküyor . tam anlamıyla uyulursa sıfırdan başlıyan biri için bile yeterli sonuç alınabilir bence.
böyle birşeye ihtiyacı olan kullansın ama ne kadar uyar bilemiyeceğim :)_____________________________ -
Yazilar okunmuyor masanin ustunde ceksen cok iyi olacak. Bekliyorum Tesekkurler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Tam benlik boyle birsey ariyordum
ama ben turev integral limit cozmeyecegim mat 2 temelim olmadigi icin biraz agirdan aliyorum yetistiremem cunku onlari
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Guzel program yalniz goruntu kalitesi iyi degil zor okunuyor. Tesekkurler paylastigin icin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Herşey göreceli herşey mutlak ikisi beraber çok muğlak -
Cok tesekkurleeer bitanesiniz hocam!!
Telefonum garantide olduğu için kamerası iyi olmayan bi telefonla çekmek zorunda kaldım kusura bakmayın. Okuyamadığınız yerleri pm atın söylerim, umarım işinize yarar
Tam benlik boyle birsey ariyordum
ama ben turev integral limit cozmeyecegim mat 2 temelim olmadigi icin biraz agirdan aliyorum yetistiremem cunku onlari
Onların olduğu yerleri kendine göre değiştirirsin o zaman
http://i.hizliresim.com/388ka0.jpg
http://i.hizliresim.com/XWWZJ3.jpg
Artık bunları da okuyamayan varsa bi göz doktoruna görünsün
Eyvallah hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Sevdalınız Komünisttir... -
tek sayfa halinde büyük şekilde yapabilirmisin? Birde benim ygs geo yok bu programa ygs geoyu da sığdırmam lazım hangi konularını bilmem yeterli? Ayrıca Haziran'da da ygs matematik tekrarı yapmak gerekecek onu da ekleyebilirmiyiz? _____________________________ 
-
quote:
Orijinalden alıntı: One Piece
tek sayfa halinde büyük şekilde yapabilirmisin? Birde benim ygs geo yok bu programa ygs geoyu da sığdırmam lazım hangi konularını bilmem yeterli? Ayrıca Haziran'da da ygs matematik tekrarı yapmak gerekecek onu da ekleyebilirmiyiz?
Baştaki fotoğraf zaten tek sayfa halinde hocam göremediğiniz yerler için yakın çekim yapıp attım daha ne yapayım? Ygs geo için programda "ygs konu tekrarı" bölümü var zaten oraya sıkıştırırsın her konusunu bilmen gerekli tabi. Hazirana da kendin ekleyebilirsin mesela programın bittiği tarihten sonra sınava kadar mat tekrarı koyabilirsin._____________________________
-
hangi dershane hocam bu arada ygs nasıl bende 11 tmyim bana önerilerin neler pmdende yazabilirsin _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgin adam
hangi dershane hocam bu arada ygs nasıl bende 11 tmyim bana önerilerin neler pmdende yazabilirsin
Fem. Ygs idare eder, öneri derken hangi konuda ders çalışma-yöntem falan mı?_____________________________
-
ders çalışma yöntemi ve kaynak olabilir ve de yazın neler yapayım _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bilgin adam
ders çalışma yöntemi ve kaynak olabilir ve de yazın neler yapayım
pm atıyorum_____________________________
-
Beyler uplayalım diğer arkadaşlarımız da görüp yararlansınlar _____________________________
Benzer içerikler
- kırık obp
- sosyoloji bölümü okuyanların yorumu
- aritmetik ortalama geometrik ortalamaya eşitse
- altuğ güneş ne mezunu
- hocalara geldik pdf ücretsiz
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler