Şimdi Ara

LYS ÇALIŞMA PROGRAMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
3
Favori
2.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 80 Günlük Bir çalışma programı sizce nasıl ? ( Numaralar Denemeyi gösterir hergüne 1 deneme )
    https://twitter.com/sonlys_bukucu ( Twitterı programın başlangıç tarihiyle kullanmaya başlayacağız)

LYS ÇALIŞMA PROGRAMI LYS ÇALIŞMA PROGRAMI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martıkaş -- 20 Mart 2015; 16:03:21 >

• çaldım
  • Ranz kullanıcısına yanıt
    yardımcı olabildiysem ne mutlu :)
  • çaaaaaaaaaaldım!
  • cok uzun değil mi 80 gün o.O
  • Sayısal olduğu için program değil 1 gün 1 saat bile lüxümüz yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi martıkaş -- 20 Mart 2015; 0:53:14 >
  • türevi 5 integrali 6 günde halletmek zor değil mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dershane mi verdi ve hangi dershane ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bide esit agirligi olsa sunun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spock S kullanıcısına yanıt
    Tabiki zor fakat konu olarak bitirip denemelere geçeceğimiz için ve bir denemede 15-20 türev-integral oldugu için yeterli diye düşündüm sıkıştırılmış bi program
  • Programın sonundaki numaralar denemelerdir. Ben kendim tercih olarak FEM Simetri Denge Denemeleri (20li) aldım tavsiyemdir.
  • son zamanlarda cok gamanırsın sıkı değil seni sıkıştırır bu ufak bi aksama olsa bozulur dişliler sonra yapamadın diye tamamı puff olur ufak bi açık bırak
  • aslında yok yok iyi yapmıssın yav begendim bende (ç)aldım

Allah razı olsun ;)
  • Arkadaşlar bunun tm ve sözel versiyonunu hazırlayan var mı?
  • dolcia kullanıcısına yanıt
    Ne yazıkki yok arkadaşla yaptık ikimizde sayısal oldugumuz için yapamadık onları ne yazıkki
  • fkral2397 kullanıcısına yanıt
    Bro sanırsam bünyen günde 4-5 saatin üstünde ders çalışmaya alışık değil bu programı ygsde de yaptık 5 günü geçtiğinde eğer eksiksiz konuları çalıştıysan yaparım hissi daha kuvvetli bastırıyor :) yani her şeyde oldugu gibi Başlamak-Devam ettirmek ve Noktayı Sınavda koymak
  • Hepsine bir arada bakınca korktum bir an nasıl bitecek bu konular :( Bir de ygs sıralamanız nedir
  • Spock S kullanıcısına yanıt
    Ben 3,5 dönem boyunca teşekkür bile alamayan bir insanım ve ygsde sadece 60 günlük bir programla 80 bine girdim bence başarıdır; olabildiğini gördüğüm için seneye tekrar hazırlanıcam ve hedef çok daha yüksek olucaktır emin olabilirsin
  • Harika
  • Boş kısımlar ne acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.