Şimdi Ara

LYS BİYOLOJİ AV AVCI SORUSU NET AÇIKLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

L de zaten barizdi. ama diğer şema biraz öğrencilerin aklını karıştırdı.
    şemada iki tür artıyordu ve b i süre sonra birtanesi azalıyordu.
    örnekle açıklamak gerekirse; misal iki tür 100 nüfusa kadar yaşayabiliyordu rekabet yoktu. ama nüfüs o kominite için fazla geelince baskın olan rekabetti ele aldı.

umarım yardımcı olmuştur. çok fazla mesaj aldım.

edit. son şema; - T I K L A -

edit2. tamamı için - T I K L A -

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuÇekmeBunuÇek -- 21 Haziran 2014; 20:27:04 >

• L , m dedim ben de k da rekabet yoktu zaten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cevap yalnız L 15 kere açıkladım artık söylemiyorum tekrar
  • Bence de L ve M herkes yalnız L demiş ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • k kesn yok l kesin var bence m yok çünkü m de artıp azalma gibi birşey söz konusu değildi biri sürekli artıyor diğeri sürekli azalıyordu ters orantı biçiminde o yüzden av avcı ilişkisi
  • ya l ve m cevap ne abarttınız be. m yi av avcı görmeyenin gözlerinden istiyorum
  • kardeş yanılıyorsun. m deki grafikte çoğunlukta olan topluluk bir anda azalmaz.bir süre sonra azalır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenBilgini

ya l ve m cevap ne abarttınız be. m yi av avcı görmeyenin gözlerinden istiyorum

L-M yaptım. Ama av avcı rekabete girmiyor bro.
  • ben de yalnız L yaptım.sorunun çok benzerini zaman denemesinde sormuşlardı sanırım nisan ayı denemesi. denemede av avcı ilişkisinde olanı kabul etmiştim cevap yanlış çıkmıştı o yuzden cevabın yalnız L olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz2796

kardeş yanılıyorsun. m deki grafikte çoğunlukta olan topluluk bir anda azalmaz.bir süre sonra azalır.

çoğunlukta olan azalmıyordu zaten
  • cevap yalnız L özellikle baktım son grafiğe kolay gibi görünen bana göre zor bir soruydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asilzade101

cevap yalnız L özellikle baktım son grafiğe kolay gibi görünen bana göre zor bir soruydu

+1 arkadas haklıdır av-avci rekabet deildir.
  • Ne av avcısı arkadaş ya her dalgalayı av-avcı diye mi nitelendiriyosunuz? biri artarken diğeri de artıyoru. birbirine paralel gidiyorlardı ne av-avcısı. yeter artık.
  • Son grafiği hatırlayan bi çizebilir mi ???

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selenimm kullanıcısına yanıt
    son grafik sketchtoydan çizcemde internet çok yavaş açılmıyo ama biri artarken biri azalıyordu
  • av avcıda biri artarken diğeri sürekli azalmaz ki av azaldığından avcı da azalır sürekli artış azalış vardı ben süksesyon diye düşünmüştüm L ve M yaptım
  • Cevap yalnız L

M de av-avcı ilişkisi var bir şey için rekabet yok hiç bir şey için rekabet etmiyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenBilgini

ya l ve m cevap ne abarttınız be. m yi av avcı görmeyenin gözlerinden istiyorum

av-avcı ilişkisini de rekabet olarak alıyor muyuz? bende öyle biliyordum ama bir denemede benzer bir soru çıkmıştı av-avcıyı almamıştı. hatta baya şaşırmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selenimm

Son grafiği hatırlayan bi çizebilir mi ???

http://sketchtoy.com/61746973 böyle hatırlıyorum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selenimm

Son grafiği hatırlayan bi çizebilir mi ???

http://sketchtoy.com/61746973 böyle hatırlıyorum ben
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.