Şimdi Ara

LYS BİYO YAPAN YGS SİNİ YAPARMI ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba.benim biyolojim biraz sıkıntıdır ygs simetriyi bitirimiştim bu yaz ama istediğim netlere pek ulaşamadım. şimdi biyolojinin ygs ve lys konuları aynı olduğu için şuandan itibaren lys biyoloji çalışsam ygs yide halletmiş olurmuyum??

• kesinlikle evet
  • LYS biyoloji konularının içinde YGS konuları da var. Fakat ygs soruları bir farklı oluyor yine de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ank_yer_6

LYS biyoloji konularının içinde YGS konuları da var. Fakat ygs soruları bir farklı oluyor yine de.

Ne bakımdan farklı oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lysden konuları çalıştıktan sonra ygs-lys çıkmış soruları çöz her hangi bir sıkıntı çıkmaz bunun dışında öyle çok fark eden bir durum yok soru tiplerinde, ygs de yoruma dayalı sorular çıkıyor lysde ise bilgiye dayalı her derste olduğu gibi...
  • Ygs biyoloji 8 doğru 5 yanlış
    Lys biyoloji 28 doğru 2 yanlış

Açıklayıcı olmuştur herhalde. Sorunun cevabı bence hayır. Ygs biyolojiye başladığımda sınavda 15 dk + sosyal testi vardı. O yüzden böyle oldu.

• Şöyle sorayım bende o zaman Tübitak olimpiyatını yapan(100 soru 100 dk 50-50 yapmıştım :D) ygs lys yapabilirmi Hayır sakın beyler derece yapabilceginize inanmıyorsanız bio için diyorum girmeyin bilgiler çakışıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Onething

Şöyle sorayım bende o zaman Tübitak olimpiyatını yapan(100 soru 100 dk 50-50 yapmıştım :D) ygs lys yapabilirmi Hayır sakın beyler derece yapabilceginize inanmıyorsanız bio için diyorum girmeyin bilgiler çakışıyor.

Aynen Lys 'yle birlikte çalışınca daha derin düşünüyosun yorum sorularında felan bu da insana zaman kaybına mâl oluyor.
  • ya şuanda güvender ygs biyo çözüyorum nukleık asıtlerde fena zorlandım kıtapmı zor ben mi malım ?_
  • Biyolojiyi yorumlamana ve bütün konuları "konu bütünlüğü" içerisinde karıştırmamana bağlı
    Karıştırırsan sıkıntı
    Ama hepsini bitiririrsen yine senin karına
  • karına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.