Şimdi Ara

Lys Başvurusunu Evden Yapma Sorunsalı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben şimdiye kadar başvuruları hiç evden yapmamıştım. Lys başvurusunu evden yapsam nasıl olur? Aranızda evden yapan var mıdır? Bir de evde yazıcı olmadığı için başvuru belgemin çıktısını almasam olur mu? Şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sft_eses -- 30 Nisan 2011; 14:27:27 >

• evden yap boşuna uğraşma devlete 3 lira daha kazandırma.
  • Teşekkürler @OsFe

Ben de evde yapmayı düşünüyorum ama dediğim gibi şu sorularıma cevap bulmak istiyorum:

-Aranızdan evde yapanlar oldu mu daha önce?

-Bir de evde yazıcı olmadığı için başvurunun çıktısını almasam olur mu?
  • çıktısını alman gerekmez. ben yaptım daha önce. adam okulda senin evde yaptığının aynısını yapıyor zaten.
  • Ben ilk defa evden yaptım...Çıktıyıda aldım koydum bi kenara...
    15 sn bile sürmedi...

@sft_eses bir sorun olursa şikayet için o çıktıyı ösym ye yollaman gerek...O yüzden almanı tavsiye ederim...
    Nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama bizim burada halk eğitim evleri gibi birşey var...İnternet var gidiyorsun oradan istediğine bakıyorsun...Günlükte 5 sayfa ile sınırlı olmak ile birlikte çıktını alıyorsun...
    Varsa öyle bir yer git başvurunu yap çıktını al...Hemde beleş...
  • @araknafobia; Eskişehir'de yaşıyorum hocam, bizim burada "halk eğitim evlerinin" varlığından haberim yok ama zaten ben evden dışarı çıkmaya üşeniyorum:) Yoksa internet cafeden alırım çıktıyı.

Son olarak şunu sorayım o zaman arkadaşlar:

-Ben evden başvurumu yapsam, çıktıyı da dışarıya çıktığım bir zaman internet cafeden alsam olur mu? Yani çıktının belgesi benim sayfamda kayıtlı olarak duruyor mu?
  • onun çıktısını değil de başvurular bitince giriş belgesinin çıktısını alırız işte ygs gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gençler nolur nolmaz gidin resmi bir kurumdan yaptırın başvurunuzu. Okul olur, ÖSYM Merkezleri olur. Tam o anda arıza çıkar, internet kesilir, elektrikler gider, cart curt olur, geleceğinizle oynamaya değmez 3 TL için. Hayır bu adamlar kazansın diye demiyorum da bir aksaklık olduğu zaman sorumlusu siz olmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazymafya

Gençler nolur nolmaz gidin resmi bir kurumdan yaptırın başvurunuzu. Okul olur, ÖSYM Merkezleri olur. Tam o anda arıza çıkar, internet kesilir, elektrikler gider, cart curt olur, geleceğinizle oynamaya değmez 3 TL için. Hayır bu adamlar kazansın diye demiyorum da bir aksaklık olduğu zaman sorumlusu siz olmazsınız.

Bu arkadaş gibi paranoya yapmayın...
    Oraya bireysel başvuru sayfası konmuş mu? Konmuş...O zaman çok basit yapabilirsin...
    Gireceğin sınavları seçer sınav merkezlerini belirler daha sonrada çıktıyı alırsın olur biter...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.