Şimdi Ara

Lys-5 İngilizce Seviyesi Hakkında?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben bütün gün evde üniversite sınavına hazırlanıyorum.Boş vaktimi ingilizce öğrenerek geçirmeyi planlıyorum.Ama hazır öğrenmeye başlarken acaba bu kısa sürede lys-5 sınavını geçmeme yarayacak seviyede öğrenebilirmiyim diye sormak istedim.İngilizce liseden kalma pek hatırladığım söylenemez.Ama dile merakım ve yeteneğim var kısa sürede çok yol katedebileceğime inanıyorum.Asıl amacım filmleri,oyunları anlayabilmek için kişisel meraktan dolayı öğrenmek.Yani sınav olsa da olmasa da öğrenmek istiyorum ama öğrenmişken acaba sınavda da işime yarar mı diye düşünüyorum.Evde kendim çalışmayı planlıyorum sizce yeterli olur mu?Çalışmam için konu anlatım,video tavsiyelerinde bulunurmusunuz?Acaba hazirana kadar ne seviyeye gelebilirim?Lys-5 te istenenler neler?Yanılmıyorsam bir yazılı bir de sözlü sınav var?Ankara içinde bildiğiniz gerçekten kaliteli ve bu kısa zamanda ingilizce öğrenmemi sağlayacak bir kurs varsa,fiyatıda çok pahalı değilse önerilerinizi bekliyorum.Bilgilendirirseniz sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lithium

Arkadaşlar ben bütün gün evde üniversite sınavına hazırlanıyorum.Boş vaktimi ingilizce öğrenerek geçirmeyi planlıyorum.Ama hazır öğrenmeye başlarken acaba bu kısa sürede lys-5 sınavını geçmeme yarayacak seviyede öğrenebilirmiyim diye sormak istedim.İngilizce liseden kalma pek hatırladığım söylenemez.Ama dile merakım ve yeteneğim var kısa sürede çok yol katedebileceğime inanıyorum.Asıl amacım filmleri,oyunları anlayabilmek için kişisel meraktan dolayı öğrenmek.Yani sınav olsa da olmasa da öğrenmek istiyorum ama öğrenmişken acaba sınavda da işime yarar mı diye düşünüyorum.Evde kendim çalışmayı planlıyorum sizce yeterli olur mu?Çalışmam için konu anlatım,video tavsiyelerinde bulunurmusunuz?Acaba hazirana kadar ne seviyeye gelebilirim?Lys-5 te istenenler neler?Yanılmıyorsam bir yazılı bir de sözlü sınav var?Ankara içinde bildiğiniz gerçekten kaliteli ve bu kısa zamanda ingilizce öğrenmemi sağlayacak bir kurs varsa,fiyatıda çok pahalı değilse önerilerinizi bekliyorum.Bilgilendirirseniz sevinirim.

Arkadaşım tam beni anlattın.Yani bende evde kendi kendime hazırlandım dediğin gibi oyunlar oynadım filmler izledim eğitici videolar ders videoları izledim
    meslek lisesinden ek puansız dersanesiz üniversite kazandım gaziantepteyim :).Şuanki ingilizce seviyene bağlı birşeyler yazmak istiyorum.Sınava hazırlık dışında öğrendiğin şeyler işine gerçekten çok yarıyor.Ama şimdiden itibaren sınavı kazandıracak bir seviyeye gelebilir misin bilmiyorum bu hedefine görede değişir.İngilizce kursu bulursan çok yardımcı olur.Kursla ve evde yaptığın aktivitelerle güzel sonuçlar çıkabilir ortaya.Gerçekten seviyorsan başarabilirsin.
    ben çalışma zamanlarımda ozkancelen . com dan çalışırdım aslında aratırsan birçok videolu anlatım yada yazılı anlatım bulabilirsin.Ders çalıştıktan sonra basit seviyede ingilizce kısa videolar yada çizgi film izlemenin çok yararı olur;duyma ve anlama olarak ayrıca gündelik konuşmaların ve basit deyimlerim yerine oturmasını sağlar.
    ben Pokemonun 800 bölümünü izlemiştim ingilizce olarak 1 senede ne kadar yararı olduğunu anlatamam.SInava gelirsek test çözme yöntemlerini öğrenebilirsin kısa sürede belli bir seviyeye gelmen için.Paragraflar yardımcı olur.Basit hikaye kitapları okursan yardımı dokunur paragraflar için.Kelime öğrenmek için bir yöntem bulursun kendine.
    Dediğim gibi önünde 6 ay var,birşeyler yapabileceğine inanıyorum.Okulun yok galiba o yüzden daha rahat olursun.

• lys5 bildigin a2.2 seviyesi yani elementary dedikleri seviye kolay oluyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.