Şimdi Ara

LYS 4 Sınavına Giderken Kimliği Kaybettim(CİDDİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bildiğiniz gibi bugün LYS 4 sınavı vardı.Sınav yerim İzmitt mimar sinan lisesiydi bende gölcükte oturuyorum.Gölcükten izmitte gittim arkadaşın evine gittim telefonu cüzdanı felan bıraktım.TC Kimliğimi ve Sınav giriş belgesini jelatinin içine koydum.Cumhuriyet parkını bilen bilir ordan Sınavın yapılacağı yere kadar yürüyüm dedim arası bi 10 dakka felan var.Yürümez olaydım herhalde sallarken düşürdüm şok oldum o anda.Sınava kalmış 45 dakka(Arkadaşa Gittim Saate ordan baktım şoktan).o yolu sürekli aradım yok ya dükkanlardan birisi aldı ya rüzgar felan uçurdu yada gö*lüğüne birisi aldı.Eğer yerde olsaydı illaki görürdüm 5-6 kere baktım o yola.Neyse napacağımı bilmiyorum.Asıl Sınavım Yarın Matematik Sınavı.Sayısalcıyım yarın muhakkak girmem lazım sınava. Az sonra tekrar gidicem dükkanlara felan sorucam.Tavsiyelerinizi bekliyorum bazı arkadaşlar kimliksizde girersin felan dediler ama sanmıyorum :S

Edit : cünüp değilim tabikide akşamdan hazırlıklıydım
    Edit 2: ÖSYM Aradım Geçerli Pasaportunuz Olması lazım başka türlü giremezsiniz felan dedi.
    Edit 3: Şimdi Cumhuriyet parkının ordaki esnaflara dükkanlara sorucam kimlik buldunuz mu diye.Ardından Karakola başvuru felan yapıcam artık ne gerekiyosa yarına kadar bulmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SendqrenS -- 14 Haziran 2014; 13:14:55 >

• Csb degilse muhtara git veya belediyeye olayi anlat aksama kadar cikarirlar geçmis olsun zor bir durum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kimliksiz giremessin nüfus müdürlüğü sınavdan bugün açık olabilir kapalıysa valileğe git yardım iste.sonuçta sınav bu hayatı etkiliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redlife35

Csb degilse muhtara git veya belediyeye olayi anlat aksama kadar cikarirlar geçmis olsun zor bir durum

CSB değil.Keşke olsaydı. Devlet daireleri kapalı oluyor cumartesi ayrıca muhtar nasıl çıkartıcak
  • Mimar Sinan Lisesi'nin karşısında polis karakolu var oraya başvur. Bulan birisi en yakın karakol olarak oraya götürecektir. Bi sormanızda fayda var.
  • Uplayalim belki bilen birisi çıkar.

• pasaport da oluyor

varsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlueHawk*

Mimar Sinan Lisesi'nin karşısında polis karakolu var oraya başvur. Bulan birisi en yakın karakol olarak oraya götürecektir. Bi sormanızda fayda var.

inş ya gidicem az sonra dükkanlara felanda sorucam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

pasaport da oluyor

varsa

pasaportum yok malesef ya.Netten baktımta diğer resmi evraklar felanda olur yazmışlar assubay çocuğuyum kartım var o olur mu acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravewarrior41

quote:

Mimar Sinan Lisesi'nin karşısında polis karakolu var oraya başvur. Bulan birisi en yakın karakol olarak oraya götürecektir. Bi sormanızda fayda var.

ösym çağrı merkezini ara belki yardımcı olurlar 444 6796
  • Gecmis olsun bugun aksama kadar kimligi hallet yarinki sinav onemli.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: INVESTGN DISCOVERY

Gecmis olsun bugun aksama kadar kimligi hallet yarinki sinav onemli.

Eve sayısalcıyım yarınki mat sınavı önemli.keşke haftaya olsaydı o da fen sınavı gibi .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Filtre Zeka

quote:

quote:

ösym çağrı merkezini ara belki yardımcı olurlar 444 6796

aradım geçerli pasaportunuz olması lazım dedi başka birşey yapamayız felan dedi :@
  • Belediyenin nüfüs müdürlüğüne veya muhtara gidip nüfüs kayıt örneği çıkarttır gir sınavına kafaya takdığın şeye bak..
    Ben pasoyla gireni gördüm geçen sene, durumu anlattı geç dediler..
    Evde hiçmi kimlik fotokopin yok onunla bile girersin ama dilekçe yazdırabilirler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ch4ylak -- 14 Haziran 2014; 13:16:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ch4ylak

Belediyenin nüfüs müdürlüğüne veya muhtara gidip nüfüs kayıt örneği çıkarttır gir sınavına kafaya takdığın şeye bak..
    Ben pasoyla gireni gördüm geçen sene, durumu anlattı geç dediler..
    Evde hiçmi kimlik fotokopin yok onunla bile girersin ama dilekçe yazdırabilirler..

Nufus mudurlukleri kapali oluyo bugun.ama bakicam genede.hocam kimliksiz imkani yok almazlar

• quote:

Bildiğiniz gibi bugün LYS 4 sınavı vardı.Sınav yerim İzmitt mimar sinan lisesiydi bende gölcükte oturuyorum.Gölcükten izmitte gittim arkadaşın evine gittim telefonu cüzdanı felan bıraktım.TC Kimliğimi ve Sınav giriş belgesini jelatinin içine koydum.Cumhuriyet parkını bilen bilir ordan Sınavın yapılacağı yere kadar yürüyüm dedim arası bi 10 dakka felan var.Yürümez olaydım herhalde sallarken düşürdüm şok oldum o anda.Sınava kalmış 45 dakka(Arkadaşa Gittim Saate ordan baktım şoktan).o yolu sürekli aradım yok ya dükkanlardan birisi aldı ya rüzgar felan uçurdu yada gö*lüğüne birisi aldı.Eğer yerde olsaydı illaki görürdüm 5-6 kere baktım o yola.Neyse napacağımı bilmiyorum.Asıl Sınavım Yarın Matematik Sınavı.Sayısalcıyım yarın muhakkak girmem lazım sınava. Az sonra tekrar gidicem dükkanlara felan sorucam.Tavsiyelerinizi bekliyorum bazı arkadaşlar kimliksizde girersin felan dediler ama sanmıyorum :S

Edit 2: ÖSYM Aradım Geçerli Pasaportunuz Olması lazım başka türlü giremezsiniz felan dedi.
    Edit 3: Şimdi Cumhuriyet parkının ordaki esnaflara dükkanlara sorucam kimlik buldunuz mu diye.Ardından Karakola başvuru felan yapıcam artık ne gerekiyosa yarına kadar bulmam lazım.

nüfus müdürlükleri sınav sabahı açık oluyor.

direk anında kimliği çıkarıp veriyorlar..

sabah 8-10bucuk arasıydı sanırım açık saatleri

• quote:

Orijinalden alıntı: Kasık biti

quote:

Bildiğiniz gibi bugün LYS 4 sınavı vardı.Sınav yerim İzmitt mimar sinan lisesiydi bende gölcükte oturuyorum.Gölcükten izmitte gittim arkadaşın evine gittim telefonu cüzdanı felan bıraktım.TC Kimliğimi ve Sınav giriş belgesini jelatinin içine koydum.Cumhuriyet parkını bilen bilir ordan Sınavın yapılacağı yere kadar yürüyüm dedim arası bi 10 dakka felan var.Yürümez olaydım herhalde sallarken düşürdüm şok oldum o anda.Sınava kalmış 45 dakka(Arkadaşa Gittim Saate ordan baktım şoktan).o yolu sürekli aradım yok ya dükkanlardan birisi aldı ya rüzgar felan uçurdu yada gö*lüğüne birisi aldı.Eğer yerde olsaydı illaki görürdüm 5-6 kere baktım o yola.Neyse napacağımı bilmiyorum.Asıl Sınavım Yarın Matematik Sınavı.Sayısalcıyım yarın muhakkak girmem lazım sınava. Az sonra tekrar gidicem dükkanlara felan sorucam.Tavsiyelerinizi bekliyorum bazı arkadaşlar kimliksizde girersin felan dediler ama sanmıyorum :S

nüfus müdürlükleri sınav sabahı açık oluyor.

direk anında kimliği çıkarıp veriyorlar..

sabah 8-10bucuk arasıydı sanırım açık saatleri

Ins hocam

• Askeri kartin varsa girersin yav sorun olmaz.
  • sınav günleri kimlik yerine geçen belge çıkartabiliyosun kaymakamlıktan sanırım.

ayrıac kimliksiz giremezsin. geçen sene arkadaşa oldu sınav sbahı kimliğini kaybetti. sınava girdi. gözetmen problem olmayacağını söylemiş. ama sonuçlar açıklandığında puanı yazıyomuş ama geçersiz ifadesi varmış. kız o geçersiz yazısını görene kadar hiç beklemiyomul böyle birşey olcağını çünkü sınava almışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Outsider

Askeri kartin varsa girersin yav sorun olmaz.

Var hocam var arkam saglam sayilir :) ama bir ise yaramiyo. Ailemde sehir disinda suanda sansima tukurem ya

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.