Şimdi Ara

lys 3 coğrafya edebiyat yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben sayısal öğrencisiyim fakat istemeden seçtiiğim için lysye tmden girmek istiyorum çeşitli sebeplerden ötürü okulda bölüm değiştiremiyorum o yüzden tek başımayım edebiyatım gene biraz var ama coğrafyam hiç yok sizce çok mu imkansız neler önerirsiniz teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lys cografya korkucak bisi yoktu bu sene olmayacak bir sey yoktur bence

• Ben sayisalim, ygsye 1 ay kala calismaya basladim. Lysye kadar 3 ay calistim ede-cog. Tm3 3600. oldum kardesim. Bi sayisalci icin cocuk oyuncagi, fenin yaninda. Sakin takma kafana, her turlu halledersin :)

• teşekkürler arkadaşlar

• 11 yazı ve 12'nin ilk dönemine kadar fen çalıştım. Lys matematik orta seviye de temel vardı. Fende çok eksiğim olduğundan orta seviyeli matematiği kenara bırakmıştım. Ocakta eşit ağırlık çalışmaya başladım. İstedigim puani aldim Tm3 16 bin. Coğrafya da neden-sonuc şeklinde çalıştım. Coğrafya soruları YGS-LYS fark etmeksizin yorum gerektiriyor. Edebiyatta yığınla eser yazar öğrenmeye çalıştım.-bi halta yaramadı-Bir deftere dönem dönem yazarları ve eserlerini yazdım. Sürekli tekrar ettim. Çoğunu ezberledim. Daha önünde bir yıl var yanlış anlamadıysam, bir yılda harikalar yaratabilirsin eşit ağırlıkta. Yeterki doğru adımları atasın. Özellikle matematik çok ama çok önemli. Sakın sonraya bırakma. 3 ay edebiyatı sular seller gibi ezberlersin diyemem ama 3ay çalıştığın sana yetecektir. Zira ÖSYM sular seller gibi ezber istemiyor. Eser özeti 2015 edebiyatı için önemliydi sanırım diğer yıllarda boyleymis. Eser özetine önem ver! Bu işler için ne kadar tecrübe gerekiyor bilmiyorum ama bir yıllık deneyimime güvenerek 1)matematiğe 2) eser özetine önem ver diyebilirim. Başarılar!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• teşekkür ederim ben de defter yapmayı planlıyodum zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.