Şimdi Ara

LYS 2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
2
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar tahmin ettiğim ve kendimden de maalesef örneklediğim üzere lys-1 sonuçları hiç istediğimiz gibi gelmedi. (şahsen ben ygs de 28.000ciydim ve ilk 20.000i hedefliyordum ama olmayacak büyük ihtimalle.)

Şimdi MF alanından girecek arkadaşlara bir kaç maruzatım olacak:

1- Fizik, kimya ve biyolojiden son hafta şunları kesin çalış ki sonuna kadar aklında kalsın dediğiniz konular var mı?
    2- Bunları çalışmak için örnek bir çalışma programı hazırlayabilecek olan var mıdır?
    3- Konuları çalışabileceğim videolu yada videosuz bir kaynak site verebilir misiniz?
    4- Bunların dışında herhangi bir tavsiyeniz olur mu?

Soruları genele yönelik olarak sordum ki konuya giren herkes faydalansın. İsteyen arkadaşlar kendi yapacaklarını ya da düşüncelerini de paylaşsınlar (aman sınav kolay olacak demeyin de)

Kendime yönelik de şöyle çok kabataslak sadece çalışacağım konuları içeren bir liste yapıp alta editleyip koyacağım ki kardeşinizden feyz alın

Ve listem (güncellenebilir)

Fizik:

-Dinamik (Bitti)
    -Düzgün Dairesel Hareket (Bitti)
    -Basit Harmonik Hareket(Bitti)
    -Su Dalgalarında Girişim(Bitti)
    -Işık Teorileri
    -Işığın Tanecik Modeli
    -Elektrik Alan -Potansiyel fark(Bitti)
    -Paralel Yüklü Levhalar
    -Emk -Zıt Emk
    -Elektromagnetik İndüksiyon
    -Alternatif Akım(Bitti)

Kimya:

-Reaksiyon Hızı (Bitti)
    -Kimyasal Denge (Bitti)
    -Sulu Çözeltilerde Denge
    -Asitler ve Bazlar (Bitti)
    -Redoks Reaksiyonları ve İstemlilik (Bitti)
    -Elektro Kimyasal piller
    -Elektroliz
    -Organik Kimya

Biyoloji:

-Hücresel Solunum (Bitti)
    -Fotosentez
    -Hücre Bölünmesi ve Üreme (Bitti)
    -Bitkilerde Üreme ve Gelişme (Bitti)
    -Hayvanlarda Üreme ve Gelişme
    -Protein Sentezi
    -Hayvansal Dokular
    -Sinir Sistemi ve Duyu Organları (Bitti)
    -Endokrin Sistem
    -Destek ve Hareket Sistemi (Bitti)
    -Sindirim Sistemi (Bitti)
    -Dolaşım Sistemi (Bitti)
    -Solunum Sistemi (Bitti)
    -Boşaltım Sistemi (Bitti)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pelerinli -- 19 Haziran 2012; 11:17:50 >

• takipteyim
  • ben de mf 4 ten gireceğim aynen ben de lys - 1 de batırdım ama 2 ye pazar-pzt-salı fizik , çarş-perş kimya, cum-ctesi biyoloji çalışacağım büyük ihtimal ztv'den çalışırım.. kolay gelsin
  • followladım.
  • izlemedeyim
  • çıkmış sorular ve deneme çözeceğim, eksik olduğum konularında ufak bir tekrarını yaparım.son 2 sene de çıkan soruları mutlaka çözeceğim.benim planım bu şekilde olacak.
  • Güzel konu.. Peki organigi benim gibi sıfır olanlar nasıl kurtarmali bu haftada :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3 ayda tyt matematik (ve fen)
    geçen yıl açıldı
    Zaman LYS-2 Netleriniz
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KKopru

Güzel konu.. Peki organigi benim gibi sıfır olanlar nasıl kurtarmali bu haftada :))

+1

Takipteyim
  • Ben 2-3 gün içerisinde sıfırdan organiğin son konusu hariç bitirmiştim, yani sırf onu çalışmayla aslında çok rahat olabilecek bir durum
  • quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Ben 2-3 gün içerisinde sıfırdan organiğin son konusu hariç bitirmiştim, yani sırf onu çalışmayla aslında çok rahat olabilecek bir durum

O kadr mantığı var işin.. C dan su çekersen şu olur. 2. Karbona şu gelirse şu olur fln... Bunları nerden çalışıp nasıl anlayacagiz ki.. Okulda fln hiç dinleyemedim =/

• Hocam bence ders videolarını anlamadığın yerde tekrar tekrar izleyip hemen ardından soru çözersen iş bile olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dork07

quote:

Güzel konu.. Peki organigi benim gibi sıfır olanlar nasıl kurtarmali bu haftada :))

+1

Takipteyim

+1
    Takipteyiz merkez. Tamam
  • quote:

quote:

Ben 2-3 gün içerisinde sıfırdan organiğin son konusu hariç bitirmiştim, yani sırf onu çalışmayla aslında çok rahat olabilecek bir durum

O kadr mantığı var işin.. C dan su çekersen şu olur. 2. Karbona şu gelirse şu olur fln... Bunları nerden çalışıp nasıl anlayacagiz ki.. Okulda fln hiç dinleyemedim =/

organiği bu saatten sonra video çözümlü sorular çözerek halledebilirsiniz.elinizde femset tarzı kitap varsa ordan çözümleri izleyin çok işe yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beşiktaşlı emre -- 17 Haziran 2012; 19:54:41 >
  • quote:

Hocam bence ders videolarını anlamadığın yerde tekrar tekrar izleyip hemen ardından soru çözersen iş bile olmaz

O videolari nerden bulabilirim peki hocam...

• ya beşiktaşlı emre'nin dediği gibi ya da ekolhoca'dan yararlanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beşiktaşlı emre

quote:

quote:

organiği bu saatten sonra video çözümlü sorular çözerek halledebilirsiniz.elinizde femset tarzı kitap varsa ordan çözümleri izleyin çok işe yarar

Femset4 e kadr alabildim orda da organik yok :) bildiğiniz video anlatımli var mi kardeşim..

• quote:

ya beşiktaşlı emre'nin dediği gibi ya da ekolhoca'dan yararlanabilirsiniz.

Ekolhocada eski sistemle anlatmış ya şu bize ekledikleri ilk ksım yok. Güvender lys konu anlatım var o sıraya gitmiyor ekolde bi baştan bi sondan gidiyor.=/

• quote:

quote:

Ekolhocada eski sistemle anlatmış ya şu bize ekledikleri ilk ksım yok. Güvender lys konu anlatım var o sıraya gitmiyor ekolde bi baştan bi sondan gidiyor.=/

Sırası bana da okulda müfredat gibi anlatılmadı. Bu bir sorun teşkil etmez
  • quote:

quote:

quote:

Peki Dostum Olduğu Kadar Artık... Öğrenmemde Kolaylık Sağlayacak Yöntemler Nedir Peki, Diğer Arkadaşlara da Yardımcı Olursunuz ona göre çalışalım kurtaralım şu Organigi :))

• quote:

quote:

quote:

quote:

Peki Dostum Olduğu Kadar Artık... Öğrenmemde Kolaylık Sağlayacak Yöntemler Nedir Peki, Diğer Arkadaşlara da Yardımcı Olursunuz ona göre çalışalım kurtaralım şu Organigi :))

Ben de inanmazdım ama boyuna soru çözmek

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.