Şimdi Ara

LYS-1 Trollerine inanmayın artık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Foruma göre matematik sınavında nerdeyse 30 bin kişi 45 üstü yaptı. Ama son 5 yıldaki durum bu. Trollere inanıp moral bozmayın

LYS-1 Trollerine inanmayın artık

• vay be. tablo ne kadar doğru bilmiyorum ama valla bunu gördüm inancım daha da yükseldi sağolasın. 2011'de 41mat 21geo yapmıştım ona rağmen 194k dan 94k ya yükselmiştim. ygs1 124k yaptım bu sene ve 40mat 25geo var.yükselme oranım daha fazla dilimlere bakacak olursak. açıkçası 2011-2012 ye döneceğeni sanmıyorum o dilimlerin.
  • Gelecek rehberim hazırlıyorsa doğrudur hocam :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Veriler yanlış ösym ile uyuşmuyor. 2011 de 40 üstü yapan 38 bin kişi var ya da 2012 de 45 üstü yapan 7 bine yakın.

• quote:

Orijinalden alıntı: GYAT

vay be. tablo ne kadar doğru bilmiyorum ama valla bunu gördüm inancım daha da yükseldi sağolasın. 2011'de 41mat 21geo yapmıştım ona rağmen 194k dan 94k ya yükselmiştim. ygs1 124k yaptım bu sene ve 40mat 25geo var.yükselme oranım daha fazla dilimlere bakacak olursak. açıkçası 2011-2012 ye döneceğeni sanmıyorum o dilimlerin.

Ben de sanmıyorum, YGS'nize göre muhteşem bi LYS1 hocam.Tebrik ederim yolunuz, açık olsun :')
  • Moralinizi bozmak istemem ama sinav gercekten zorlayici bir sinav degildi. Sirf benim bildigim iki arkadasim 50 yapti. Insallah sizin dediginiz gibidir ama durum bu.

• Sinav 2011 2012 2013 ortalamasi kendim cozdum cikmislari turev int. Kasmamişlardi onun disinda eleyici sorular yok degildi. Normaldi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyvallah kardeşim. bekliyip görücez bakalım nolcak. bunca sene çektiğim sıkıntıya değer inşallah. kimi gün dedim yok olmıcak bi mucize lazım kimi gün dedim yok ya puanlar çok yakın lysde çok oynama olur. ne olcak hiç bilmiyorum fene kaldık artık son 2 gün. fenim mat kadar iyi değil sene içinde 15 lerde gezindim ama bakalım belki günümde olurum. dua ediyoruz işte. sana da başarılar.

@eüzerixinintegrali
  • quote:

eyvallah kardeşim. bekliyip görücez bakalım nolcak. bunca sene çektiğim sıkıntıya değer inşallah. kimi gün dedim yok olmıcak bi mucize lazım kimi gün dedim yok ya puanlar çok yakın lysde çok oynama olur. ne olcak hiç bilmiyorum fene kaldık artık son 2 gün. fenim mat kadar iyi değil sene içinde 15 lerde gezindim ama bakalım belki günümde olurum. dua ediyoruz işte. sana da başarılar.

@eüzerixinintegrali

Fen sınavında rahat olacaksın, bir bir karşılığını alıyorsun merak etme.Geçen sene hiç birinden 1 deneme çözmediğim halde 20'ye yakın yaptığımı biliyorum.Bu sene çalıştım belki yapamam, nasip bu işler
  • ya dua edelim troll olsunlar yoksa cidden sıralamalarda o istediğimiz çekişler olmayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: eüzerixinintegrali

quote:

eyvallah kardeşim. bekliyip görücez bakalım nolcak. bunca sene çektiğim sıkıntıya değer inşallah. kimi gün dedim yok olmıcak bi mucize lazım kimi gün dedim yok ya puanlar çok yakın lysde çok oynama olur. ne olcak hiç bilmiyorum fene kaldık artık son 2 gün. fenim mat kadar iyi değil sene içinde 15 lerde gezindim ama bakalım belki günümde olurum. dua ediyoruz işte. sana da başarılar.

@eüzerixinintegrali

Fen sınavında rahat olacaksın, bir bir karşılığını alıyorsun merak etme.Geçen sene hiç birinden 1 deneme çözmediğim halde 20'ye yakın yaptığımı biliyorum.Bu sene çalıştım belki yapamam, nasip bu işler

son gün tavsiyeniz var mı hocam
    fazla deneme çözmedim ama eskileri tekrar edip 101 soruda lys izlesem iyi olur mu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.