Şimdi Ara

Lydsto R1 Temizlik Robotu (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.541
Cevap
44
Favori
152.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Temizlemesini bende beğendim hocam, sesi, çarpması ve yazilimsal bir kac dokunuş ile daha iyi olacaktır. sonuçta yeni cihaz, bütün cihazlar bu süreçlerden geçiyordur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim robot da bugün gelmiş sürtme sesi ilk başta olmuş kapatıp daha sonra tekrar denediğinde yapmamış ancak çıt çıt bir ses var o ne acaba eşim arka kısımdan geldiğini söyledi ben şehir dışında olduğumdan kendim bakamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 7 Nisan 2021; 19:54:2 >
  • Şimdi mutfağı temizletirken fayans alanda tam dönüş yaptığında duydum bende o sesi kauçuk silgeç sesini.

• Merhaba ,bizim robot da geldi , şuan haritalama yapıyor ve o sürtme sesi bizde de var maalesef .

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de temizliğe başlattım ama bende ses yok gibi. ancak şarjı çok hızlı tükeniyor. 11 dakikada yüzde 17 şarj yedi. bu normal mi?

• mrkzk M kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    İyi günlerde kullanınız.
    İlk çalıştırmadan önce 3-4 saat şarj ettiniz, değil mi?
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt

hayır. gerektiğini bilmiyordum. edeyim mi?

• mrkzk M kullanıcısına yanıt
    Etmeyin.
    Her bataryalı cihazı aldığımızda uzun süre şarj etmiyor muyuz? Robotlar da aynı.
    Kullanmadan önceki ilk şarjı en az 3-4 saat sürer ve batarya sağlığı için çok önemlidir.
  • Merhabalar yan fırça kutulama yaparken sıkışmış. Eğik duruyor bir problem oluşturur mu?

Lydsto R1 Temizlik Robotu
  • Sitenizdeki kurulum adımlarını takip ederek, belirttiğiniz unsurları çıkartarak haritalama yaptırmam daha mı uygun olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roxalanne -- 7 Nisan 2021; 22:50:11 >

Yanıtınız için teşekkürler. Şarja gönderdim.

• Bu arada bizim süpürgemiz de geldi nihayet, ilk şarjını oluyor, biraz da patileniyor bu arada :) Bahsedilen ses hakkında henüz yorum yapamıyorum, tekrar yazacağım.

Lydsto R1 Temizlik Robotu

• Roxalanne kullanıcısına yanıt

İlk çalıştırmadan sonra sizden de yorum bekliyoruz :) o güzelliğe de maşallah:)

Harikalar.. iyi günlerde, keyif ve huzur içinde kullanınız.
    Merhaba
    Sitede hemen her robot için olan genel hükümler var efendim.
    Her haritalı robot için o kısımları çıkartarak ilk haritayı oluşturmanız menfaatinizedir.

Saygılarımla
  • KerpeteNaci kullanıcısına yanıt
    Sıcak suya batırıp çıkartın, düzelir hemen.

Ali bey şarj etmedik yüzde 75 'di.sarj çocuklar heyecanla çalıştırmak istedi. Yüzde 20 altına düşünce yüzde 100 yaptık. Tekrar kullandık. Cihaza çocuklar çok meraklı. Sanırım en pahalı oyuncakları olacak.

• An itibariyle sabredemeyip sessiz modda haritalatmaya başladım. Odaları biraz dağınık dağınık geziyor anlayamadım. Fayans, halı ve parke yüzeylerde hiçbir anormal ses yok. Hatta bir yerde sıkışır gibi oldu, çokça manevra yaptı, orada da herhangi bir ses işitmedik (çok şükür). Günlük rutin temizlikte standart mod ve bazen max kullanacağım. İnşallah onlarda da ses olmaz.

Sessiz modda dahi çekim gücü çok iyi, yerdeki kuru yaprak parçalarını tek seferde çekti aldı. Tüy ve ufak tozları da birkaç geçişte hatasız topladı. İnce uzun püsküllü mutfak kiliminin püsküllerine takılıp içine çekti, duraklatıp kurtardım. Ama standart halılarda ve püsküllerinde hiçbir sorun yok, atlayıp geçiyor. Bir ufak video da ben yüklüyorum sese dair (aslında videoda çok sesli çıkmış, umarım yüklemeyi başarabildim):

Evde neredeyse 1 haftadır süpürme silme yapılmıyor, toz boşaltmayı kapattım, sessiz modda haritalarken ne kadar toz topladığını da fotoğrafta görebilirsiniz. Merakımızdan tozu manuel boşalttık :)

Şimdi mutfak ve koridor halılarını komple kaldırıp sadece 2 odada halı bırakmak ve banyoyu iptal etmek düşüncesindeyim. Böylece çok rahat mop da yaptırabilirim.

Bu aşamada tek sorum şu olabilir, haritalama sonrasında süpürürken de mi böyle dağınık süpürecek? Evin en ötesindeki odanın bir tarafını yoksaydı mesela, en baştaki odaya gitti. Sonra döndü banyoyu aldı, şimdi her yeri dolandıktan sonra o yoksaydığı yere gitti. Anlam veremedim.

Haritalama sonrası: 43 m2 alanı 55 dkda haritaladı, %27 şarj kullandı. Lydsto R1 Temizlik Robotu

Alan herkese hayırlı uğurlu olsun diyorum. Gerçekten bu cihaz harika birşey :)

Teşekkür ederim Ali Hocam.

Merhaba,

İlk çalıştırma için büyük keyif, anlattığınız kadarı ile her şey yolunda gitmiş.

Calışma algoritması ilk başlarda bu şekilde oabilir, sonrasında harita dinamik olduğu için kendi kafasında düzenlemeler yapacaktır.

Bir iki haftaya batarya performansı daha da iyileşecektir, bu işin kimyasında var.

İyi günlerde kullanınız.

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.