Şimdi Ara

Lydsto R1 Temizlik Robotu (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.541
Cevap
44
Favori
152.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürün geldi, haritalandırma yapıyorum şu an ve malum ses bizde de var. Aşırı derecede sinir bozucu. Umarım çözülür aksi takdirde bu şekilde kullanılmaz çünkü.
  • Ben ilk başta egim sensörü hatası alıyordum ama bir noktadan aonra düzeldi şimdi haritalandırma yapıyor bahsedilen malum ses bende yok normal olarak gayet sessiz bir şekilde çalışıyor şuan
  • Herkese hayırlı olsun güle güle kullanın inşAllah
  • Ashkar1453 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, size de hayırlı olsun. Ses var mı sizinkinde de?
  • erdertugrul kullanıcısına yanıt
    Hocam ben iptal etmiştim 24 Mart’ta
  • Bize daha ulaşmadı kronik bir sorunsa paketi açmadan iade edelim. Ekay bu duruma cevap verirse ona göre davranalım. Eğer bu ses devam ederse ürünleri iade alırım diyor mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YouTube da izlediğim başka bir ülkeden yapılan ürün tanıtımında da parkede aynı sesler geliyordu. kronik bir problem gibi duruyor.Uzun bir bekleme sürecinden sonra böyle bir sorunla karşılaşmak çok üzücü oldu.Ekay a güvendik şimdiye kadar.Umarım sorunu çözüme kavustururlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofan06 -- 7 Nisan 2021; 0:4:56 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teknofan06 T kullanıcısına yanıt
    Bir kauçuk parçasının kronik bir sorun olmasını akılcı bulmuyorum.
    Kaldı ki önceden satın alıp kullanan başka forum üyeleri var ve onlarda bu sorun yok.
    Üretici firmanın bir çözümü vardır bence.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaratıcı Bir Nick -- 2 Mayıs 2021; 13:51:35 >
  • Yaratıcı Bir Nick kullanıcısına yanıt
    Sessiz modda da maalesef aynı sesler var.

• Bizim ürün de yarın elimize ulaşacak. Elaydan alınma. Bu ses olayı, sanırım herkeste mevcut değil ama bir çok kişide var bu problem. Bir kaç güne düzelecek bir şeyse sorun değil ama teknik servis müdahalesi olacaksa can sıkıcı bir durum. Acaba açmadan iade mi etsem diye düşünmeye başladım.. Problemle karşılaşmayan arkadaşlar da sesini çıkartsa da az da olsa moralimiz yerine gelse :)
  • Hepsirobot kullanıcısına yanıt
    😄 opuldun abi seviliyorsun

• OnurYZCi kullanıcısına yanıt

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaratıcı Bir Nick -- 2 Mayıs 2021; 13:51:18 >
  • Bu da benim çektiğim video.

Ertugrul Erdoganyoutube
    Lydsto R1 ses sorunu
    https://www.youtube.com/watch?v=uhmjqOURN50
  • Bu ürünlerin fabrikadan bu şekilde çıkmasıda garip hiçbir kalite kontrol yapılmıyor mu anlamış değilim

..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaratıcı Bir Nick -- 2 Mayıs 2021; 13:51:1 >
  • Ali Bey bahsettiğiniz silgeç bu galiba, çözümü kolay bir sıkıntıya benziyor buradan geliyorsa ses.

Lydsto R1 Temizlik Robotu
  • Yaratıcı Bir Nick kullanıcısına yanıt
    Evet sizinki tıkır tıkır maşallah. Güle güle kullanın.

Teşekkür ederim hocam. Umarım sorun yaşayanların problemleride çözülür hepimiz memnuniyetle kullanırız.

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.