Evet efendim, ben sesin buradan geldiğini düşünüyorum. Zaten düzenli olarak o sesi sadece belirli yüzeylerde çıkarabilecek bir parçası yok robotların. |
Lydsto R1 Temizlik Robotu (46. sayfa)

-
-
aynısı hanım çok sesli degilmi dedi yeni olduğu için dedim. ali bey wd 40 falan kullansak olurmu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese selam..bende dün hb üzerinden sipariş geçecektim ki bu ses olayı yüzünden beklemeye aldım..acaba ekayı arayıp önce ürünü onlara test ettirip sipariş geçsek nasıl olur..ürün açılmış olacak ama ekaya güvenebiliriz diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nicomedia1979 -- 7 Nisan 2021; 8:49:21 > -
Ses ilgili ekay bekliyoruz. Biraz konu dağılsın haritalama ile ilgili bir sorum olacak. Ben her odayı, arayı, banyoyu ayrı ayrı haritalandirmak istiyorum. Sonra haritadan istediğim bölümü seçmek istiyorum. Bunun İcin her odada çörek tek çalıştırmam ki lazım.
Salonu yaptım, koridoru yaptım bu sefer salon harita kaydı gitti. Haritalar diye bir alan buldum ama buradan seçemiyorum diğer haritaları. Seçili harita hariç diğer haritalarda Yükleniyor yazıyor kalıyor ama hiçbir şekilde seçtirmiyor.
Bu konuda nasıl bir cozum üretebiliriz arkadaşlar.
Harita seçme bende mi çalışmıyor sizde kontrol eder misiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 haritası var sanıyorum, o kadar çok haritayı ayrı ayrı kaydetmiyor ki. -
Olur tabii ama kullanmadan önce fazlasını silmelisiniz.
Ekay ile ben de görüştüm, üretici firma ile iki gündür temastalarmış, çözüm üreteceklerini söylüyorlar. -
ali abi şimdi odanın 2 tanesi kapalı olacak şekilde haritama yaptığımda. Diğer 2 odayı açmak istediğimde nasıl dahil edeceğim. Ekleme yapılamıyor mu? Haritayı silip tekrar mi oluşturmam gerekecek.
benim ıslak zemin sürekli yapış yapış oluyor. Bunu önlemek için paspas ne kullanmalıyım. Su bile yapış yapış yapabiliyor nasıl zeminse artık. Sarı güç koydum dün iyice arttı yapış yapış olması. Bugün duru su ile yaptım hala var yapışma.
Mantıken ilk önce tüm evin odalarının kapılarını açıp (2 oda dahil) tek seferde haritalandırıp daha sonra uygulamadan odaları belirlemelisiniz..
Temizlik sırasında da o 2 odaya girmesini istemiyorsanız her defasında temizlenmesini istediğiniz odaları seçip çalıştırmalısınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 7 Nisan 2021; 12:0:46 >
Buna neden ihtiyacınız var ki? Tek haritada istediğiniz bölümü seçip temizleyebiliyorsunuz. Ayrıca her bölüm için ayrı ayrı süpürme ve silme modu da var. Örneğin salonu en düşük seviyede 1 kez süpür ve en düşük su seviyesi ile mopla, mutfağı yüksek seviyede 2 kez süpür ve en yüksek su seviyesi ile mopla diyebiliyorsunuz.
Ayrıca 2 odayı sonradan açınca sorunsuz şekilde haritaya ekleyecektir. Ben banyoyu öyle yaptım. Sorunsuz şekilde ekledi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srvngrc -- 7 Nisan 2021; 13:36:26 >
Selam arkadaşlar. Bende Ekay dan alanlardanım ürünü ve herhangi bir ses problemi mevcut değil bende.
Haritalama konusunda ise Robot zaten temizlik yaparken tüm ev haritasını çıkartıyor siz daha sonra oradan temizlik yapmak istediğiniz kısımları işaretleyerek yaptırtabilirsiniz.
Güncelleme: Zaman zaman mermer zemin üzerinde manevra yaparken ses geliyor ama çok az.!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CRaFTY_35 -- 7 Nisan 2021; 21:58:51 > -
Her türlü odayı kapısı açık bulduğunda otomatik olarak ekler sonradan.
Yapışkan zemin problem, mop her şekilde takılacaktır. Bence o alana robot girmesin hiç, sorunu çözünceye kadar. -
Bence ses zemin kaynaklı . Benim evde genel olarak yok.ama bazı yerlerde özellikle dönüşlerde o ses duyuluyor.Zamanla azalacaksa çok sorun değil. Bu tür cihazlarda sesi sevmeyen biriyim.
Şarj yüzde 20 nin altına düştü. Şarj ünitesini doğru gitti ama bulamadı. Yüzde 12 ye düştü bir yerlerde yavaşladı.kucagima alıp götürdüm :)) neden öyle oldu anlamadim
..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaratıcı Bir Nick -- 2 Mayıs 2021; 13:52:12 >
2 odaya girmesini istemiyordum. 1 oda kiler gibi, diğerinde de yatak boyu yetersiz sürekli altina girmeye çalışıyor ki giriyordu çizdi kafasını her yerini 😂
Dediğin gibi açtım bütün odaları çıkardı haritayı ama düzgün çalışmıyor ali abi.
ornek mutfak alan temizliği olarak seçiyorum bitiriyor mutfağı en dipteki odaya gidiyor kafasına göre devam ediyor. Koridor temizle diye sectim salona da girdi.
sorun nerede olabilir tekrar mi haritalama yapayım abi. Buna benzer sorun yaşayan var mi ?
abi zeminde problem yok ama paspas atıldığında yapışma oluyor. Altetnatif bir sıvı bulmam lazım.
cihaz baya kurcaladım bugün. Bence performansı güzel ama çalışması çok sesli gerçekten. Çok çok fazla çarpıyor, sizin ürünlerde bu oluyor mu arkadaşlar
O zaman bazı ürünlerde ses sorunu var hocam. Ses zeminden kaynaklı değilde ali abinin dediği o zimbirtida onu çıkarınca ses kesiliyor
Evi tanıması lazım, hiç biryere çarpmayacak diye bir kural yok.
Çok çok fazla çarpıyordan kastınız nedir, bunu bilemiyorum tabii ama lidarlı cihazlar çarpmaz diye bir şey yok.
Bir sorun olduğunda doğrudan firmayı da arayabilirsiniz, onlar en doğrusunu biliyorlardır.
Yönlendirmelerde her seferinde yuvasından başlatıyorsunuz değil mi?
-
Girmemesini istediğini zyerleri engelleyebilirisniz harita üzerinden.
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaratıcı Bir Nick -- 2 Mayıs 2021; 13:52:38 >
Yok abi kaldığı yerden durdurup yönlendiriyorum. Ondan karışmış olabilir kafası büyük ihtimal ile.
calistikca azalacaktır çarpma abi, azalmıyor ise bir problem olabilir. Ama öğrenecektir diye düşünüyorum.
birde su bitmiş hala paspasa devam ediyor. Yazilimsal geliştirmeler cihazın verimini artıracaktır sanırım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X