Şimdi Ara

Lycosa vs G15 vs g110 Hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu 3 klavye arasında kaldım en ucuzu g15 30 - 40 tl kadar daha ucuz diğer ikisi aynı fiyata şimdi bu klavyelerden hangisini tercih etmeliyim ? oyunlarda iyi performans ve yazarken yumuşak ve sessiz tuşlar ilk aradığım özellikler

Orijinalden alıntı: leech

razer lycosayı öneririm.

gördüğüm kadarıyla lycosayı kullanıyorsunuz bu klavyenin bazı sorunları varmış tuşlarla ilgili sizde böyle şey oldu mu ? birde tuşları yumuşaklık/ses çıkarma bakımından nasıl ? biraz ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim

Orijinalden alıntı: eric13

quote:

razer lycosayı öneririm.

gördüğüm kadarıyla lycosayı kullanıyorsunuz bu klavyenin bazı sorunları varmış tuşlarla ilgili sizde böyle şey oldu mu ? birde tuşları yumuşaklık/ses çıkarma bakımından nasıl ? biraz ayrıntılı bilgi verirseniz sevinirim

Yok henüz kullanmıyorum "coming" Almanya'dan akrabam getirecek.. Fakat arkadaşta deneme fırsatı oldu tuşlar sert değil buna emin olabilirsin.
  • g110 alın yeni nesil G15 renk olarak tatmin edici değil LCD ekranınıda işine yaramıyor pek, yani %kaç ram kullanılıyor %kaç cpu kullanılıyor işine yaramaz, hiç kendine sordunmu ki; acaba suanda yüzde kaç ram kullanıyor bu oyun beyler? diye sormadın G15 i ele
    Lycosa ile G110 arasında kal bence.

G15 hakkında yanlış düşünüyosun. LCD ekranına oyunların verdiği desteği görmek lazım önce ondan sonra yok ram miş yok cpu muş dersin G15 in en kötü yanı sol kısımda konumlandırılan makro tuşları onlara alışmak gerçekten kolay değil hep ctrl yerine onlara basıyordum g110 hakkında bilgim yok.
    Bir daha Razer mouse almam
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar pek şey soracağım en sessiz tuş takımına hangi firma sahip ? ve microsoftun sidewinder x6 sı nasıl ?
  • bazen gece yazı yazarken milleti uyandırma özelliğine sahibim ve daktilo da yazı yazıyormuşum gibi ses çıkıyor şuan ki klavyemden onun için

Anladım G15'in üstündeki kaplama malzemesi ne oluyor bilmiyorum fakat abartılı ses çıkartacak cisnten değil keza lycosada öyle.

adam haklı beyler
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.