Şimdi Ara

Roccat Kone Gaming Mouse incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
5.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünü ocakta almıştım ama konulara baktım ki kone incelemesi lazım yarım yamalakta olsa yardımcı olurum inş. yapıldısa özür dilerim.

1.Ürünün kutusu

2.kutunun arka tarafı

3.Alışıldık Kullanma Klavuzu

4.olmuş ve olması planlanan E-Sports turnuvasıyla ilgili bir kitapçık ve bir üyelik kartıda içinden çıkanlar arasında

5.Alışdık olmayan bir kutu açmakta biraz zorlanılsada açılıyor

6.Kutunun içinde 4 tane ağırlık ve Driver bulunmakta birini mouse'a taktım bile.
    Ağırlıklar; 5gr-10gr-15gr-20gr

7.Roccak Kone yazısının üstündeki ufak yer TCU, Mouse pad'i tanımlayıp maksimum performans sağlıyor.
    3200 DPI Lazer kullanılmakta, en alttada ağırlık ve ağırlık çıkartma tuşu bulunmakta.

8.Kolay kirlenmeyen ve kirlense bile kolay temizlenebilen bir yapıya sahip

9.Fiziksel olarak herkesi tatmin edebilecek bir ürün, Özellikle hava karardığında renkler çok güzel duruyor,
    oynarken mouse'a bakası geliyor insanın ister istemez

Birazda Yazılımsal Bahsedelim
    10.Main Control; bu alanda Sensitivity ve Mouse üstünden + - ile kullanılan DPI ayarı, scroll hızı ve çift klik hızı ayarı, Mouse üstündeki tuş ayarları yapılabiliyor.
    Bu yaptığınız ayarları bilgisayar format atıldıktan sonra veya çöktüğünde kaybetmemeniz için üründe 128kb hafıza bulunmakta, yani başka bilgisayarada taksanız driver olması şartıyla sizin ayarlarınız değişmeyecek.

11.Color Control; Bu alanda ürün üstünde bulunan 5LED için 38 farklı renk ve 7 ayrı efekt(Yanıp sönme, Saat yönünde dönme, renklerin yerdeğiştirmesi vb.) bulunmakta
    isteğe bağlı ledler kapatılabilirde, ayrıca ne kadar ağırlık takıldığıyla ilgilide bilgilendirmekte.

12.Advanced Settings; Buradan Windows sens. ayarı, Yukarı veya aşağı sens. ayarı, TCU açma kapama ve yoklama oranı bulunmakta.
    TCU; Profesyonel Mouse pad'i(Steelseries, Roccat, Razer, Qpad vb.) tanımlayıp maksimum performans sağlıyor.

13.Update; Kone driver için herhangi bir Update olup olmadığını kontrol etmenize yarar.

14.Help; ürünle ilgili sorunlarınızı iletmeniz için gerekli adres.

Ürünü 60€ dan almıştım Almanya'dan burdada o civarda olduğunu düşünüyorum,
    şahsen üründen çok memnunum herhangi bir sorun yaşamadım bugüne kadar umarımda yaşamam fiziksel olarak gerçekten çok güzel bir ürün.

Türkiye'de sanırım sadece burada var ama stoklara girmemiş;

http://www.sanalmarketim.com/urun/7a5c5a9d16b2b447435ea7be7e27ca06/ROCCAT-KONE-Laser-Gaming-Mouse

Almak isteyipte kararsız kalanlara, tam alacaktım bu fiyata değmez diyenlere, bence güzel ama incelemesi lazım diyenlere, topunu inşaata kaçırıp alamayanlara yardımcı olabildiysem ne mutlu bana ne mutlu size ne mutlu bizlere.

• Gerçekten topu inşaata kaçmış arkadaşlara yardımcı bi inceleme olmuş. Teşekkürler...
  • @JaymzBond verdiğin paranın hakkını verecektir...
    yardımcı olursanız sevinirim
    Çankaya University Translation and Interpreting Studies Awarded with Scholarship
  • quote:

Orijinalden alıntı: seasoul

ürünün hassaslığı nasıl? şu an kullandığım xl755k beni perişan etti, imleç kendiliğinden titreyip duruyor
    programlanabilir tuşlardan birine close veya alt+f4 atanabiliyor mu?
    büyüklüğü nasıl?

Roccat Kone mouse u bende yeni alıp kullanmaya başladım.. Bahsettiğin titreme sorununu hiç gözlemlemedim. Programlama özelliklerini detaylı bilmediğimden o konuda bişey diyemeyeceğim ama ergonomisi çok güzel ve yeterli hassasiyete sahip bir mouse. 2000 dpi da kullanıyorum. Hassasiyet ayarları da oldukça geniş. 1.0 ila 10 arasında hassasiyet seçenekleri mevcut ve bu ayarlar 1.0-1.1-1.2-1.3 diye 10 kadar ince ayar yapmaya imkan veriyor.

Ben beğendim ve memnunum, tavsiye ederim.

Birde acaba ilerde mosue üzerinde bulunan ışıklarda arıza çıkar mı?

Orijinalden alıntı: Ocean Mist

Kullanan arkadaşlar mouse' un ergonomisi nasıl, avuçiçinizi tam olarak dolduruyormu, bu çok önemli benim için...

Birde acaba ilerde mosue üzerinde bulunan ışıklarda arıza çıkar mı?

Bende sorun yok ama herkesin eli farklı olduğundan denemek gerekir. Satışının yapıldığı teknomarketlere gidip kutusu üzerinden deneme yapabilirsiniz. Kutusu elle denemeye imkan verecek şekilde dizayn edilmiş.

Orijinalden alıntı: Waveform

quote:

Orijinalden alıntı: seasoul

ürünün hassaslığı nasıl? şu an kullandığım xl755k beni perişan etti, imleç kendiliğinden titreyip duruyor
    programlanabilir tuşlardan birine close veya alt+f4 atanabiliyor mu?
    büyüklüğü nasıl?

Roccat Kone mouse u bende yeni alıp kullanmaya başladım.. Bahsettiğin titreme sorununu hiç gözlemlemedim. Programlama özelliklerini detaylı bilmediğimden o konuda bişey diyemeyeceğim ama ergonomisi çok güzel ve yeterli hassasiyete sahip bir mouse. 2000 dpi da kullanıyorum. Hassasiyet ayarları da oldukça geniş. 1.0 ila 10 arasında hassasiyet seçenekleri mevcut ve bu ayarlar 1.0-1.1-1.2-1.3 diye 10 kadar ince ayar yapmaya imkan veriyor.

Ben beğendim ve memnunum, tavsiye ederim.

imleç titremesi derken a4tech oscarı kastetmiştim, yanlış anlaşılmaya müsait yazmışım.

roccat ın büyüklü nasıl?
    roccat kone ile cm storm sentinel arasında kararsızım.

• up

Birincisi: mauseye taktığım ağırlıklar tam yerine oturmuyor yani bir tarafı oturuyor ancak diğer tarafı havada kalıyor buda sürtünmeye yol açıyor.

İkincisi: yarım santim havaya kaldırdığımda imleç acayip titreşiyor.http://www.youtube.com/watch?v=MZhFKOq8CM8 buradaki video gibi.

ne yapabilirim bu konularda?

teşekkürürler.
  • resmi bir roccatçı olarak size bu ürünü şiddetle tavsiye ederim, hiç bir ürünle karşılaştırmayın bile ayrıca bu ürünün KONE PLUS isimli versiyonu cıkmıstır ona yönelmeniz sizin için daha avantajlı olacaktır
    @Seasoul söyle düşün razer, roccat, logitech gibi firmalar bu işlerde öncü gidipte kasa üreten bi firmadan mouse yapmasını bekleme, roccat la yoluna devam et
    @Reliq tam oturmaması için hiç bir neden yok agırlık ve mousetaki oklar birbirine bakacak şekilde ağırlığı yerleştir, yine yapamazsan ayrıntılı bir resim ekle çözelim.

Orijinalden alıntı: mr.ozy

çok güzel bir inceleme olmuş teşekkürler.
    logitech in en iyi rakibi bence roccat
    razerla karşılaştıranlar için razer roccatin yanına bile yaklaşamaz bence

Razer'mi Roccat'ın Roccat'mı RAzerin yanına yaklaşamaz tartışılır bence.

Orijinalden alıntı: msolmaz38

quote:

hortlatacak başka bir konu mu bulamadın?

Orijinalden alıntı: Bullet Ride.

quote:

Orijinalden alıntı: msolmaz38

quote:

hortlatacak başka bir konu mu bulamadın?

Amacım hortlatmak değil aslında.Bu tür yaklaşımları sevmiyorum.Ama tek taraflı düşünülmesine dayanamadım.

• Arkadaşlar bu mouse dan almayı düşünüyorum. Kullanıp da tavsiye etmeyen var mı acaba? Veya daha hesaplı ve güzel bir mouse önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blaze` -- 6 Haziran 2012; 18:04:06 >

You are a cancer spreading it's wings
    So selfishly unaware to the things
    Your existence is doing to my well being
    I feel my heart leaking
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.