Şimdi Ara

Lycaon Stafın Drobu varmış demek :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arakdaşlar azlında böle ezik bi bosun drobunu koymazdım ama alycaon stafı ilkkez düşürdüm şaşırdım sizinle paylaşmak istedim bugune 100 tane kesmişisimdir anca
     Lycaon Stafın Drobu varmış demek :)

• mutlusundur herhalde! güzel drop
  • h.o
  • hayırlı olsun. + basmadan satarsan +3ten daha fazla eder :D hayrını gör tekrardan
  • hayırlı olsun hocam güsel bi drop bencede arkadsın dediği gibi basmadan sat ii para eder
  • Blessed elemantal scroll ile kilidi açtığında flame damagei gelecektir ..

Hayırlı olsn .
  • Seni keklemişler drobu niye kalksın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Scorpion Bow Mu Cİhitin Bow mu
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • her topice illa bi antika geliyor drop kalktı demedimki :S
  • hayırlı olsun kardeş inş. daha çok düşürürsün
  • sakın actırma +0 ı daha degerli o staffın +7 olmadıktan sonra bence +0 olarak kalmalı mp recovry verior
  • hayırlı oLsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: attila_khan

hayırlı olsun. + basmadan satarsan +3ten daha fazla eder :D hayrını gör tekrardan

• hayırlı olsun kardeşim benim soracağım bişey war buna elemental basınca mb recov gidiomuda basmadan satıo?
  • hayrını gör.üzerinde paralanır inşallah
  • H.o
  • Hayırlı olsun.
  • hayırlı olsun
  • server edena mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: KjjFFeS

hayırlı olsun kardeşim benim soracağım bişey war buna elemental basınca mb recov gidiomuda basmadan satıo?

Evet;lycaon,lobo ve lupus stafflara blessed elemental scroll basınca mp recovery özelliği gider,staffın damage özelliği ve diğer bonusları artar.+0 olarak satmak her zaman daha mantıklı eğer +7'ye basma niyeti yoksa.Edana'da +0 lycaon staff şu an 35-45m arasında gidip geliyor.Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANARK0 -- 17 Mart 2008; 16:29:58 >
  • Ben kendiminkini yanlıslıkla 100 m e sattım . Şimdi arıom bulunmuo .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 17 Mart 2008; 17:01:07 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.