Şimdi Ara

Cypher da Satılık ((+3 iron belt, +1 ROF)rol,skebelt,+8rogueshellset)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.006
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sadece İstanbul içi Pendik veya Kadıköyde yüzyüze satılık,

+3 iron belt ve +1 Rof

ikisi toplam 800 TL

yalcinoz87@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1gh7m4r3 -- 1 Ağustos 2009; 10:08:07 >

• 27 tane iron belt ha şaka gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: SroKO

27 tane iron belt ha şaka gibi

ne kadar legaldir sence
  • Cypher bırakında olsun
  • walla 27 ib legal olur eğer bir kişi cypher acıldıgından beri oynuyorsa o kişide +3 ib legal olur çünkü ne dümenler döndü cypherda zamanında faydalanan faydalandı ama şuan eminimki bu itemler bu adamdaysa saten bişey olmaz itemlere ve bana ucuz geldi 800 lira çünkü +1 rofa saten +0 cs veriyorlar diye biliorum +3 ib de kebap kalır yanında 800 lira bedava ;)

3 ib yi +1 yapıorsun ama 2 tane ib fiyatından satılıyor öle hesapladıgımız zaman
    yani +3 ib yi siz satsanız satsanız 12 tane ib parasına satarsınız yani ib 100 lira desek cypherda 1000 milyar falan tutuyor toplu de hadi bide rof war işin içinde rof 150 lira de 300 de +1 e
    1300 1200 lük itemleri 800 e satıyor gayet uygun nakit 800 liram olsa direk alırım cypher falan dinlemem ve dizerim charımı oynarım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: 4eVeRack

walla 27 ib legal olur eğer bir kişi cypher acıldıgından beri oynuyorsa o kişide +3 ib legal olur çünkü ne dümenler döndü cypherda zamanında faydalanan faydalandı ama şuan eminimki bu itemler bu adamdaysa saten bişey olmaz itemlere ve bana ucuz geldi 800 lira çünkü +1 rofa saten +0 cs veriyorlar diye biliorum +3 ib de kebap kalır yanında 800 lira bedava ;)

3 ib yi +1 yapıorsun ama 2 tane ib fiyatından satılıyor öle hesapladıgımız zaman
    yani +3 ib yi siz satsanız satsanız 12 tane ib parasına satarsınız yani ib 100 lira desek cypherda 1000 milyar falan tutuyor toplu de hadi bide rof war işin içinde rof 150 lira de 300 de +1 e
    1300 1200 lük itemleri 800 e satıyor gayet uygun nakit 800 liram olsa direk alırım cypher falan dinlemem ve dizerim charımı oynarım :)

Sen bu oyun ıcın 800 ytl yatır sana freestyle yaparım

• hacılar ben yapmadığım için item legalmidir nedir bilmiyorum, ama ben olsam 27 tane birleştiriceğime tanesi 125 den satsam kapış kapış gider ve 3375 tl yi cebe indirirdim :D
    herneyse item 7 aydır bende, yani bu saatten son bişey olmaz
    zaten fr.tr de mayısdan beri konum var bir türlü satılmadı :D
    o yüzden böyle bir indirime gittim ama bakalım artık..
    millette para yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n1gh7m4r3 -- 1 Ağustos 2009; 10:10:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ultr@k@plan

quote:

Orijinalden alıntı: 4eVeRack

walla 27 ib legal olur eğer bir kişi cypher acıldıgından beri oynuyorsa o kişide +3 ib legal olur çünkü ne dümenler döndü cypherda zamanında faydalanan faydalandı ama şuan eminimki bu itemler bu adamdaysa saten bişey olmaz itemlere ve bana ucuz geldi 800 lira çünkü +1 rofa saten +0 cs veriyorlar diye biliorum +3 ib de kebap kalır yanında 800 lira bedava ;)

Sen bu oyun ıcın 800 ytl yatır sana freestyle yaparım

Arkadaşım çok zengin olsam niye vermiyim ama para yok işte nereye veriyoruz sadece fiyat uygun dedik

• ske belt iron belt iron neck glass belt gibi itemleri + ya basmak sacmalıktan ibarettir
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeShTeR

ske belt iron belt iron neck glass belt gibi itemleri + ya basmak sacmalıktan ibarettir

Ona basacagın + ile başka itemleri +9 a deniyebilirsiniz çok rahat
  • ya arkadaşlar bunları yapan adam +7 shard ile dolaşıpda +3 ironbelt basacak hali yokya,
    adamda zaten her itemin +9u +10 u var, kendini geliştirmek için ironbelt,glasbelt gibi itemlerede + basıyor

bu kadarını düşünemiyormusunuz ?
  • konu güncelll
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.