Şimdi Ara

LX3600D Pıhılıps dvd sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Benim şöyle bir sorunum var dvd player içine CD koyunca bazen cd dönüyor çalıyor bazen cd dönmüyor çalmıyor tabiiki değişik cdler bir çalıyor bir çalmıyor ben üst kapağını söktüm cdyi elimle çevirince mtor döndürüyor kapatıp biraz beklersen dönmüyor hemen kapatıp açarsan dönüyor döndürecem diye uğraşıyor ama el yardımı olmayınca dönmüyor acaba motordanmı motor direk bağlı alttan cd çalara lastik yok hani lastik gevşemiş deriz ya lastk değil direk baglı. işte sorunum bu arkadaşlar siz degerli elektronikci arkadaşlarım bana biraz zaman ayırp yorumlarınızı esirgemeyin devamlı cevaplara bakacağım Şimdiden çok çok teşekkürler aalta resim linki

http://img2.ea3w.com/product/2_280x210/389/ceehFCvCz0z5Q.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cidelimemo -- 26 Şubat 2009; 13:24:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: cidelimemo

Arkadaşlar ilk önce merhabalar

Benim şöyle bir sorunum var dvd player içine CD koyunca bazen çalıyor bazen çalmıyor tabiiki değişik cdler aynı cd de yapıyor bir çalıyor bir çalmıyor ben üst kapağını söktüm cdyi elimle çevirince mtor döndürüyor kapatıp biraz beklersen dönmüyor hemen kapatıp açarsan dönüyor döndürecem diye uğraşıyor ama el yardımı olmayınca dönmüyor acaba motordanmı motor direk bağlı alttan cd çalara lastik yok hani lastik gevşemiş deriz ya lastk değil direk baglı. işte sorunum bu arkadaşlar siz degerli elektronikci arkadaşlarım bana biraz zaman ayırp yorumlarınızı esirgemeyin devamlı cevaplara bakacağım Şimdiden çok çok teşekkürler aalta resim linki

http://img2.ea3w.com/product/2_280x210/389/ceehFCvCz0z5Q.jpg

Kimse bir şey bilmiyormu ya Allah Allah burası usta dolu degilmi nerde bu ustalar 2 satır yazında okuyalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cidelimemo -- 24 Şubat 2009; 16:53:17 >

• Lensi bir temizle derim. Temizleme solusyonlu CD ile.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Self Control

Lensi bir temizle derim. Temizleme solusyonlu CD ile.

sağol arkadaşımda ben hiç lensten bahsettimmi lens çalışmasa yani okumasa cd dönecektir ben okumama yapmıyor demiyorum yazıyı iyi okursan anlarsın
  • yokmu bir cevap
  • kimse anlamıyor galiba kelin merhesi olsa kendi başına sürermiş iş başa düşecek kimse yardım ve yorum yazmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    VESTEL AV1000 SES SORUNU
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.