Şimdi Ara

LVL 64+3 SOS SPEAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar oyundan iyice sıkıldım Alps serverinde Lvl 64 e kadar kastığım full str glaive charımı uygun fiyat verene satacağım. lvl 70 en son lvl olduğu düşünülür ve lvl 64 silahda en son lvl silah olduğu düşünülürse ve bendeki en yüksek lvl silahın sos olduğu düşünülürse sanırım bugüne kadarki emeğim iyi bir fiyat eder sanırım. 2 aylık gece gündüz çalışmamın karşılığında iyi bir fiyat ödeyene kullanıcı ve adımı hemen vercem çünki oyunu bıracam......

Eğer charımı ve lvl 64 sosu görmek istiyorsanız bakınız..............

• Kardeş sen ne kadar diyon bu charectere konuşalım yalnız birde hatırlatma sorusu vs. diğer gerekli şeylerde olursa iyi olur sen bir fiyatı de hele hacım
  • ACC mı almak isteyen aykadaşlar önerilerinizi ozgurayhan21@hotmail.com adresini ekleyerek yapabilirsiniz. Sevgiler Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Agwe_

Kardeş sen ne kadar diyon bu charectere konuşalım yalnız birde hatırlatma sorusu vs. diğer gerekli şeylerde olursa iyi olur sen bir fiyatı de hele hacım

bisi dikkatimi cekti bu char full str galiba ama elindeki silah spear ????
  • Arkadaşım ben sana kullanıcı adımı ve şifremi verdiğim zaman offical web sitesinden personal infoya gircen ve emaili değişrcen... sonrada forgot password var registerin altından ordan şifreyi değiştircem ama sakın başkalarının bilgiği bir email adresi personal infoya girme hack felan olur.......
  • Sos +3 olursa tabı kullanır
  • Sos Olduğu için spear aldım elimdeki speara 200m para verdiler satmadım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lvl 1-40 questleri
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tekilah22 Sos spear dio. Normal glavielerden daha yüksek vurur.O yüzden spear kullanıyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: IShaDe

Sos +3 olursa tabı kullanır

• 100 ytl veririm ciddi isen görüşelim
    ayrıca yerin neresi
  • quote:

Orjinalden alıntı: avkan

100 ytl veririm ciddi isen görüşelim
    ayrıca yerin neresi

emin ol 100 ytl den çok daha fazla eder bu char
  • msn avkan@mynet.com görüşelim şu an online durumdayım
    emege saygım var anlaşırız görüşürsek
    ya da msn ni ver ben ekliyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 1 Eylül 2006; 10:35:33 >
  • özgür traşsın galiba boşuna topic açmışsın yarım saattir bekliyoruz cevap yazmadın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Phyrex

quote:

ayrıca yerin neresi

yüzmilyonu bir arada gördüysen yada kazandıysan şimdiye kadar sen daha fazlasını ver bebe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avkan -- 1 Eylül 2006; 10:44:17 >
  • quote:

quote:

quote:

ayrıca yerin neresi

yüzmilyonu bir arada gördüysen yada kazandıysan şimdiye kadar sen daha fazlasını ver bebe

bebe dediğin kişi 22 yaşında hem üniversitede okuyup hem de senin önünden geçmeye bile cüret edemeyeceğin bir şirkette yönetici olarak çalışıyor, 18 yaşından beri de ailesinden tek kuruş almadı, ve birikimleriyle 2 aya kadar kendine bir araba alıcak... sence bu bebe 100 ytl yi bir arada görmüşmüdür ?lafını bilerek konuş ve haddini bil arkadaşım, üzülürsün...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phyrex -- 1 Eylül 2006; 10:48:27 >

• quote:

özgür traşsın galiba boşuna topic açmışsın yarım saattir bekliyoruz cevap yazmadın

eğer dikkatli baksaydın bu topicin dün akşam açılmış olduğunu görürdün, sen bekle bakalım biraz daha
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ayrıca yerin neresi

bebe dediğin kişi 22 yaşında hem üniversitede okuyup hem de senin önünden geçmeye bile cüret edemeyeceğin bir şirkette yönetici olarak çalışıyor, 18 yaşından beri de ailesinden tek kuruş almadı, ve birikimleriyle 2 aya kadar kendine bir araba alıcak... sence bu bebe 100 ytl yi bir arada görmüşmüdür ?lafını bilerek konuş ve haddini bil arkadaşım, üzülürsün...

sana burda servetimi anlatacak değilim 41 yaşındayım ve ben bu charı yeğenime almak istiyorum

ayrıca senede 60 milyon usd ciro yapan bir şirkette hiseddarım inşaallah söylediğin gibi isen sanada başarılar dilerim hayatta ama bir şeyi öğren başkalarının açtığı konu ile ilgili iki kişinin arasına maydonoz olma

• ben de ikinizin çalıştığı şirketin sahibinin oğluyum hadi şimdi ne diceksiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: dobiligabili

ben de ikinizin çalıştığı şirketin sahibinin oğluyum hadi şimdi ne diceksiniz

senin neyin oğlu olduğunu bilemiyorum ama beni tanıyan tanır burda bizde kolpo yok
  • @avkan

söylediklerine zerre kadar inanmıyorum, umrumda da değilsin gerçi ama 41 yaşında olan insan nasıl konuşur, ne yapar az çok biliyorum, bunun için boşa yazı yazma buraya. ayrıca 41 yaşında olan bir insan yazılan bir yazıya ''maydonoz olma'' diye yorum yapmaz ve bir topicin 2 kişinin konuşması için olmadığını, herkesin konuşmaya katılabileceğini bilir. ve o 41 yaşındaki insan, başkalarının fikirlerini söylemek için onun keyfini beklemiyceğini de bilir... eğer gerçekten de 41 yaşındaysan yaşından utan derim. bu da benim bu topic e son yazım, umarım o 41 yaşındaki ulu kişilikli, aziz beyefendi burada geniş geniş saçmalayabilir ben olmadan..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.