Şimdi Ara

lvl 30 görevi yardım kafayı yicem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya ben kaptandan aldım görevi şimdi 1880 1240 a gidiorum scout die bişey yok harpy var napacam ben delirdim ya yardım edin lütfen diezdeyim anlatabilecek varmı?

• arkadasım koordinatlardan anladıgım kadarıyla karussun ama deilsen bilemem karussan lufersonda kapıdan cık surekli sola git basta spoiler var sola birazcık gidince lycanlar var daha da gidince scorpionlar filan var iiyce sola gidince orda bi yer gorusun 4 tas tarzı sey vardır orda mastodon ve masterodon vardır onların orda o yesil cimlik yere girmeden bi adam vardır adı scout mu nedir o admla konus bi kac tane scouting soldier cıakrır ama eger lvl 30san tek basına biraz zor yaparsın dikkatli ol
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozgn

görevi yaptım çok sağol.ama koordinatlarla ilgisi yok oranın nası iş naanlamadım

morad koordlarına bakmış olmayasın :P
  • kordinatlar1n alt1nda bi çesit kordinat daha war onaa dikkat et skill çubugunu indir we bak
  • Koordinatların tamamı yanlış.Boşuna bakmayın.
  • aga orclarda kapıdan çıkınca sola doğru dümdüz gidiosun ama humanları bilmem
  • ya ben o görevi 30 lvl defansive warrior la tek yaptım kolay oluo onları kesmek assas veya warrior için ama mage veya priestle çok zor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kafayı yedim Yardım Lütfenn
    5 yıl önce açıldı
    Diablo 3 26 lvl oldum yardım
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: nisako

Koordinatların tamamı yanlış.Boşuna bakmayın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.