Bildirim
lvl 30 görevi yardım kafayı yicem
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
arkadasım koordinatlardan anladıgım kadarıyla karussun ama deilsen bilemem karussan lufersonda kapıdan cık surekli sola git basta spoiler var sola birazcık gidince lycanlar var daha da gidince scorpionlar filan var iiyce sola gidince orda bi yer gorusun 4 tas tarzı sey vardır orda mastodon ve masterodon vardır onların orda o yesil cimlik yere girmeden bi adam vardır adı scout mu nedir o admla konus bi kac tane scouting soldier cıakrır ama eger lvl 30san tek basına biraz zor yaparsın dikkatli ol -
quote:
Orjinalden alıntı: ozgn
görevi yaptım çok sağol.ama koordinatlarla ilgisi yok oranın nası iş naanlamadım
morad koordlarına bakmış olmayasın :P -
kordinatlar1n alt1nda bi çesit kordinat daha war onaa dikkat et skill çubugunu indir we bak -
Koordinatların tamamı yanlış.Boşuna bakmayın. -
aga orclarda kapıdan çıkınca sola doğru dümdüz gidiosun ama humanları bilmem -
ya ben o görevi 30 lvl defansive warrior la tek yaptım kolay oluo onları kesmek assas veya warrior için ama mage veya priestle çok zor -
quote:
Orjinalden alıntı: nisako
Koordinatların tamamı yanlış.Boşuna bakmayın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X