Şimdi Ara

Lux Ne Zaman Nerf Yemeyi Düşünüyor? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
0
Favori
1.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MRTFR

quote:

Orijinalden alıntı: exiledFromBadmen

quote:

Orijinalden alıntı: U Mad BRO

Sup olarak buhurdanlık alıp deneyin bi de , düzgün bir w ile takımı coşturabiliyor ,kendi hasarı da cabası

Buhurdanlık ne?

http://leagueoflegends.wikia.com/wiki/Ardent_Censer

Teşekkürler. Bir NA oyuncusu olarak Türkçe itemları anlamıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Hurricane10

Hocam kaçırdınız hatta iddia ediyim bir insan Lux ile bir maçta 3ten fazla ölüyorsa oyunu bıraksın.Bariyerle ve o range ile yani ölmesi bile zor.

Hocam mı? Yaşınız benim yaşımdan en az %50 fazladır bence
  • Rengar aldim demin bayada kastim gel gör ki luxtan tek yemekten kurtulamadik tamamen güçsüz yapsinlar demiyoruz fakat biraz nerflense iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • exiledFromBadmen kullanıcısına yanıt
    Genel hitap öyle.Evet büyük olabilirim de sorun değil.Pek takılmam öyle şeylere.
  • Fiora. kullanıcısına yanıt
    32 saniye oluyor ben de
    benim lux bozuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eren

32 saniye oluyor ben de
    benim lux bozuk

Bozuk ''Broken'' anlamında bozuk sanırım
  •  Lux Ne Zaman Nerf Yemeyi Düşünüyor?
  • quote:

Hocam kaçırdınız hatta iddia ediyim bir insan Lux ile bir maçta 3ten fazla ölüyorsa oyunu bıraksın.Bariyerle ve o range ile yani ölmesi bile zor.

Kardes her konuda lux lux diye aglayip durma yeter artik bu hero hep boyleydi o e'yi patlatma olayi cok uzun zamandir vardi. Bi oynanmaya basladi diye hemen forumun prolari QQ konulari acmaya basladi ortada bu kadar sacma karakterler varken hala lux nerf diye agliyosunuz neymis 3 kere olen oyunu biraksinmis hahaha kalkani bariyeri varmis Agasgspudpiefpuspihsugs

• 1-Sana mı soracağım ne yazacağımı 2-Sen Lux'un aldığı buffları biliyor musun? 3-O küçük sanılan aksine oyuna büyük etki eden bufflar ve e yeteneği ile iyice çekilmez hale geldi.Ayrıca isteyen istediği konuyu açar tasası sana mı düştü.Evet Lux nerf diye ağlıyorum ve gayet güzel argümanlar sundum.Adam gibi argüman sunacaksan sun yoksa insanların ne yazdığına karışma.Göz göre göre bu kadar op olan şampiyon da argümansız korunmaz.İnsan 2 cümle yazar neden güçsüz olduğuna dair ki elinde argüman yok ve aşırı da güçlü bu şampiyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 5 Şubat 2016; 21:13:12 >
  • Hurricane10 kullanıcısına yanıt
    ufff ayn cok opppp her oyun secip teq atiyorum bariyer ve kalkanim var zaten 3 kereden fazla olursem oyundan cikiyorum xdddd

• Ne güzel sen tek atmaya devam et ve bununla mutlu ol.
    haklisin hemen ritoya ticket attim lux nerf diye teqqq atiyo yha zed yasuo ve wayen ile ezmedigim car yoq bi luxu kesemiom nerf plox

• Tamam boş mesaj atıp durma bana.Baya özenti lafları kapmışsın.Birdaha da kime ne yazacağını öğretmeye kalkma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hurricane10 -- 5 Şubat 2016; 21:24:55 >
  • Eren kullanıcısına yanıt
    O zaman benim luxum bana ihanet etmiş

saol qnq teQ atmaya devam edicem cok 0p bir car xd rankidda hemen seciyorum bariyer alip w fulluyorum 3kereden fazla olmeyip ayni zamands TheQ atiyorum cabuqq norf yemeden sende kas carini lux zaten challanger a kadar cikartir suan freel0 xddddd

• İlk kez bir kişiyi bloklamak zorunda kaldım ve bundan çok mutluyum.
  • quote:

Tamam boş mesaj atıp durma bana.Baya özenti lafları kapmışsın.Birdaha da kime ne yazacağını öğretmeye kalkma.

pardon api ne haddime bnm nolr kizma bna aqlarim sonra

• Fiora. kullanıcısına yanıt
    ne 44 ü 28 felan oluyo ultisi
  • bl0klama nlr aqlarim hurricane abim beni bloklamasin nolr abi ozur dlerim :(

• 22 oluyo diye biliom 45cd

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.