Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIMMMM TAHTA BÜKMEK

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
5.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR BEN KİNRİTTEN EYFEL KULESİ YAPIYORUM AMA Bİ YERDE KALDIM LÜTFEN YARDIMCI OLUN NE OLUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre3579 -- 15 Eylül 2010; 11:05:36 >

• ARKADAŞLAR RESİM BU BU KISMI YAPACAGIM

LÜTFEN YARDIMMMM TAHTA BÜKMEK
  • hiç anlamam da ıslatsan olurmu ?
  • DENEDİM OLMADI HEMEN KIRILDI BAŞKA Bİ MADDE KULLANSAM NEY KULLANAYIM KOLAY BÜKÜLECEK VE KİBRİT RENGİNİ ALACAK
  • normal tahtadan keserek yapamaz mısın?boyutları nedir?
  • tahta kibritten biraz kalın normal uçurtma çıtası boyutunda zxaten uçurtma çıtasını alıyorum marangozda incelttiriyorum
  • lütfen yardım edin arkadaşlar anlayanlar bu konulardan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kavak söğüt gibi ağaçların tahtası esnek olur.
    yaşken bükülebilir.
    eğer yaş bulamam dersen
    ince bir tahta alıp, oval şekilde keserek de ihtiyacnı görebilirsin
  • ama kırılır buadar ovalligi veremeyiz başka bir madde olsa ey lkullanabilirim
  • Kibritleri suda kaynat bak nasıl bükülüyor Şayet gene kırılıyorsa kaynar sudan çıkarıp ütünün ucunu değirerek kendi neminin buharıyla yumuşatarak bükmaye çalış. Bastonları sıcak buharla 360 derece büküyorlar.Kuruturkende kavisli bir şeyin üstüne koy ağırlık yap öyle kurusunlar. Saç kurutma makinasıda kullanabilirsin.

Sakın başka bir tahta yada madde kullanma orjinalliği bozulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.respect -- 15 Eylül 2010; 14:42:54 >
  • hayır yine bükülmüyor denedim olmuyor başka ne kullanabilirim çıta haricinde
  • arkadaşlar lütfen yardım edin başka fikri olan yokmu
  • Tam olarak nasıl yapıyorsunuz anlamadım ama kalınlığı çıta kadar geniş bir tahta parçası alıp istediğin ölçülerde kesip çıkarsan olmaz mı ki ?
  • mr.respect

kibriti bükmeyecegim çıtayı bükecegim
  • arkadaşlar lütfen yardımcı olun ya ney kullanabilirim çıta yerine
  • Her ağaca uygulanıp uygulanmadığını da bilmiyorum ama tahta bükme işlemi benim biliğim kadarıyla şu şekilde yapılıyor. Ağacı buharla nemlendirip bükmelisin ancak bükme işleminde tahtanın kırılacak bölümlerinde destek kullanmalısın. Örneğin bir çubuğu bükersen kırılır ama bir demir borunun içine sokup boruyu bükersen kırılmaz. Benzer şekilde esnek olan iki levha arasına tahtayı yerleştirir ve levhalarla birlikte tahtayı büküp uzun süre bekletirsen netice alırsın diye tahmin ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.