MERHABA ARKADAŞLAR... ŞU GÜNLERDE CX 300 İİ DEN SIKILDIM VE WESTONE UM1 ALMAYA KARAR VERDİM. AMA ÇOK ÇOK KARARSIZIM. FREKANS ARALIĞINA BAKIYORUM 20-16KH GÖSTERİYOR.CX300 İİ DE BİLE 19-20KH. BİR DE ACABA BASSLARI NASIL? BENİ TATMİN EDER Mİ ÇÜNKÜ BASSLARI ÇOK SEVERİM.
ASLINDA ÇOĞU SİTEDE CX300 İİ İLE UM1 İ KARŞILAŞTIRMAK ÇOK MANTIKSIZMIŞ. AMA BU KONUDA HİÇBİRŞEY BİLMİYORUM. SİZ ÜSTADLARIN YARDIMINA İHTİYACIM VAR. GERÇEKTEN KALİTELİ BİR SESE Mİ SAHİP. LÜTFEN YARDIM EDİN.GERÇEKTEN DE CX 300 İİ VEYA CX SERİSİNİN HERHANGİBİ BİR ÜRÜNÜNDEN ÇOK DAHA KALİTELİ BİR SESE Mİ SAHİP BU KONUDA PROFESİYONEL KİŞİLERİN YORUMLARINI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM. İYİ DİNLEMELER.
UM1 değil ama Westone 1 olabilir. Veya Monster Turbine...
quote:
Orijinalden alıntı: MuttFTS.
UM1 değil ama Westone 1 olabilir. Veya Monster Turbine...
peki üstad um1 kötü mü?cx serisinden iyimi?
UM1 CX serisinden her durumda iyidir. Eğer bas ağırlıklı bir kulaklık istiyorsan ve bütçen iyiyse Monster Turbine olabilir. Çok pahalı dersen Audio-Technica CKS-70'de çok güzel bir tercih olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: sevindi42
UM1 CX serisinden her durumda iyidir. Eğer bas ağırlıklı bir kulaklık istiyorsan ve bütçen iyiyse Monster Turbine olabilir. Çok pahalı dersen Audio-Technica CKS-70'de çok güzel bir tercih olabilir.
Cevaplarınız için teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: sevindi42
Kardeş peki westone 1 nasıldır?bir bilgin var mı?
Sevindi42 ağzına sağlık, aynı yorumu ben yazacaktım. Sonra forumda bazı arkadaşlar başka yerlere çekiyor meseleyi diye cesaret edemedim.
Atalarımız ne güzel de söylemiş: "Yılan kendi eğrisini görmez, deveye boynun eğri dermiş."
usta westone um1 bas konusunda mükemmel bir kulaklık.Bende westone um1 wardı ve arkadaşıma sattım şimdi bi üst modeli westone 1 kullanıyorum.Eger maddi durumun iyiyse westone 1 almanı öneririm.Bana göre um1 den daha detaylı ve dengeli bassları mevcut...
quote:
Orijinalden alıntı: Gelincik07
usta westone um1 bas konusunda mükemmel bir kulaklık.Bende westone um1 wardı ve arkadaşıma sattım şimdi bi üst modeli westone 1 kullanıyorum.Eger maddi durumun iyiyse westone 1 almanı öneririm.Bana göre um1 den daha detaylı ve dengeli bassları mevcut...
Kardeşim yorumuna sağlık şimdi kafamdaki tüm soru işaretleri kalktı hemen 1 adet westone 1 edineceğim.Fakat bir korkum var. Earphonesolutions diye bir site var oradan almayı düşünüyorum. Acaba güvenilir bir site mi sahte falan çıkmaz değil mi? Bir de ürünün kargo dahil fiyatı 153$ bu fiyat gümrükte sorun çıkarır mı.?cevabın için şimdden teşekkürler.
Earphonesolutions güvenilir bir firmadır. Zaten bu ürünün sahtesi yok (şimdilik)
Kargo dahil fiyatı gümrük sınırından aşağıda fakat Fedex ile gönderildiğinden ne olacağı hakkında kimse kesin birşey söyleyemez. Ama genelde kulaklıkların pek gümrüğe takıldığı söylenemez..
quote:
Earphonesolutions güvenilir bir firmadır. Zaten bu ürünün sahtesi yok (şimdilik)
Kargo dahil fiyatı gümrük sınırından aşağıda fakat Fedex ile gönderildiğinden ne olacağı hakkında kimse kesin birşey söyleyemez. Ama genelde kulaklıkların pek gümrüğe takıldığı söylenemez..
Cevabın için teşekkür ederim...
quote:
Orijinalden alıntı: x-testers
quote:
usta ebaydan ben 125$ a aldım 21$ da kargo ödedim 1 haftada elime ulaştı.Ebaydan almayı düşünürsen earphonedan daha ucuza gelir sana yinede karar senin.ebayı tercih edersen zolton 2 den almanı öneririm bu aralarda normal fiyattan baya indirim yapmış durumda.güvenilir bir satıcı ve kafanda soru işareti varsa anında cevaplayan ve ilgili bir satıcıdır...
quote:
Orijinalden alıntı: Gelincik07
quote:
Orijinalden alıntı: x-testers
quote:
usta ebaydan ben 125$ a aldım 21$ da kargo ödedim 1 haftada elime ulaştı.Ebaydan almayı düşünürsen earphonedan daha ucuza gelir sana yinede karar senin.ebayı tercih edersen zolton 2 den almanı öneririm bu aralarda normal fiyattan baya indirim yapmış durumda.güvenilir bir satıcı ve kafanda soru işareti varsa anında cevaplayan ve ilgili bir satıcıdır...
Üstad teşekkürler ebaydan almayı düşünüyorum.büyük ihtimal ebaydan alacağım.Bu gümrük olayı senin başını ağrıttı mı?şimdi tek korkum gümrük.
150 Euro yani 200-210$'a kadar zaten hiçbir sorun yok. Ama o sınırı geçerse kontrole takılabilir, ki o da böyle bir kulaklık için bence düşük bir ihtimal.
walla bayramlardan 1 ay öncesi ve sonrası olursa limit 200$ diye biliyorum.Ama ben 146 $ ödedim ve gümrüge takılma durumu olmadan rahat geldi.gönderme seçeneklerini özel kargo seçersen takılma durumu labilir mesela fedex gibi kargolar takılma durumu oluyor.Kayıtlı kargoyla almanı öneririm.express mail yada prioraty seçebilirsin.Gümrük olayı hakkında bende acemiydim forumda konu açan konu hakkında bilgi sahibi olan ustalardan bilgi alabilirsin....
Malesef Fedex biraz kıl bir firma ve bazen 150€nun altını da takabiliyorlar canları sıkılınca... (Ordino ücreti vs. gibi paralar almak için)
Ama dediğim gibi genelde kulaklıklar takılmıyor, çok büyük ihtimalle takılmaz..
quote:
Orijinalden alıntı: freedom36
150 Euro yani 200-210$'a kadar zaten hiçbir sorun yok. Ama o sınırı geçerse kontrole takılabilir, ki o da böyle bir kulaklık için bence düşük bir ihtimal.
quote:
Malesef Fedex biraz kıl bir firma ve bazen 150€nun altını da takabiliyorlar canları sıkılınca... (Ordino ücreti vs. gibi paralar almak için)
Ama dediğim gibi genelde kulaklıklar takılmıyor, çok büyük ihtimalle takılmaz..
quote:
Orijinalden alıntı: freedom36
İnşallah takılmaz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme