Şimdi Ara

Lütfen yardım! Teknosa ASUS K555UB-XO066T hepsiburada K555UB-XO096T

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bu ürün sanırım teknosada indirim ile 2200 tl'ye geliyor. İnternetten sipariş edip mağazadan teslim al kampanyası ile
    Bilgisayarda pek oyun oynamayacağım (büyük ihtimal belki de hiç) benim için önemli olanlar webde takılma, film video izleme, ara sıra fotoğraf düzenleme, derleme ve office kullanma. Sizce nasıldır?
    hepsiburada'da var farklı bir modeli ama bilemedim kararsız kaldım.
    Teknosa:http://www.teknosa.com/urunler/125033055/asus-k555ub-xo066t-15-6i5-6200u8gb1tbwin10-noteboo
    hepsiburada:http://www.hepsiburada.com/asus-k555ub-xo096t-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601857
    Önerebileceğiniz başka ürünler var ise tabiki tavsiyelerinize açığım...

• Güncel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shin Soo

Güncel
    teknosa al kafan rahat olsun hem ram daha fazlahemde 100 tl parapuan var aynı fiyata geliyor yani ikisi

edit:ikisi aynı kardeşim sen bilirsin ama teknosa bana daha cazip geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mermi8 -- 13 Aralık 2015; 16:45:43 >
  • mermi8 M kullanıcısına yanıt
    kafam çok karıştı yahu.
    mediamarkt da da güzel bilgisayarlar var sanki. bu bilgisayar da aklımı çelmedi değil ama amd işlemcisi işte.
    Teknosa'daki asusu mu alayım diyorsun?
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tosh%C4%B1ba-satellite-c55d-c-13e-15-6-in%C3%A7-amd-a8-7410-2-2-ghz-6gb-1tb-radeon-r5-m330-2-gb-windows-10-notebook-1148712.html?NavId=HomePageMainSlider_B7

• quote:

kafam çok karıştı yahu.
    mediamarkt da da güzel bilgisayarlar var sanki. bu bilgisayar da aklımı çelmedi değil ama amd işlemcisi işte.
    Teknosa'daki asusu mu alayım diyorsun?
    http://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_tosh%C4%B1ba-satellite-c55d-c-13e-15-6-in%C3%A7-amd-a8-7410-2-2-ghz-6gb-1tb-radeon-r5-m330-2-gb-windows-10-notebook-1148712.html?NavId=HomePageMainSlider_B7
    Merhaba,

Ben de bu serinin RAM'i 4GB olan modelini 1899TL'ye Vatan'dan aldım. (Şuan 2198TL ) 2050TL'lik değişim raporundan gelen hediye çekim vardı geri kalan parayla da 8gb RAM aldım ve toplam 12GB ram olacak :)

İlk olarak, Mediamarketteki ürünleri kafadan sil. Orada örnek olarak gösterdiğin bilgisayarların özellikleri iyi değil.

Asus'un bu ürünü bu tarz mağazalardan (N11 vs.. hariç) alınabilecek en iyi ürün bence. Isınma sorunu yok, hoparlörü de gayet iyi, çoğu oyunu rahatlıkla oynarsın, genel kullanım olarak arıza vb. gibi şeyler olmadığı sürece uzun süre işini görür.

Hepsiburada'da olan seride şöyle bir farklılık var. Harddisk 7200RPM bu da ufak da olsa önemli bir ayrıntı. Benim vatan'dan aldığım 5400RPM. Yani, harddisk hızı biraz daha iyi Hepsiburada'da olan modelin. Ek olarak, Hepsiburada'da eğer Garanti Bonus ile alırsan 50TL Bonus veriyor ve 500TL de hediye çeki veriyor. (Hediye çekinin ne zaman ve nasıl kullanacağını da kontrol et)

Son olarak, Hepsiburada'dan Asus'un o modelini kesinlikle almanı tavsiye ederim.

• By Fixed B kullanıcısına yanıt
    Merhaba kardeşim. Tavsiyelerin için çok sağol öncelikle.
    Benim sıkıntım şu yönde hepsiburada'dan aldığım modelde arıza çıktığında garantisini nasıl kullanabilirim? Yani, teknosadan alırsam direk teknosaya götürürüm arıza durumunda ama internetten sipariş verdiğim bir üründe nasıl olur bilmiyorum. Artık çok sıkıldım bir bilgisayar alıp kurtulmak istiyorum. Öyle pek oyun oynayacağımı sanmıyorum. Genelde fotoğraf falan depolarım film video atarım falan filan. Benim için önemli olan dayanıklı olması çok kasmaması ki zaten pek kastıracak bir şey yapmayacağım, bi 4 yıl kadar beni götürmesi.
    Harddisk hızından bahsetmişsin. Bu ayrıntı çok sıkıntı yapar mı?
    Bir de hepsiburada'nın o 500tl lik hediye çeki tamamen çöp. (Yani 3 ayın belli günleri 1000tl+1000tl+500tl üzeri alışverişlerimde 200+200+100tlsini kullanabiliyorum)
    Teknosa 200 tl veriyor hediye çeki. Teknosanın hediye çeki daha mantıklı. Bilemedim ya çok kararsız kaldım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Benim sıkıntım şu yönde hepsiburada'dan aldığım modelde arıza çıktığında garantisini nasıl kullanabilirim? Yani, teknosadan alırsam direk teknosaya götürürüm arıza durumunda ama internetten sipariş verdiğim bir üründe nasıl olur bilmiyorum. Artık çok sıkıldım bir bilgisayar alıp kurtulmak istiyorum. Öyle pek oyun oynayacağımı sanmıyorum. Genelde fotoğraf falan depolarım film video atarım falan filan. Benim için önemli olan dayanıklı olması çok kasmaması ki zaten pek kastıracak bir şey yapmayacağım, bi 4 yıl kadar beni götürmesi.
    Bir de hepsiburada'nın o 500tl lik hediye çeki tamamen çöp. (Yani 3 ayın belli günleri 1000tl+1000tl+500tl üzeri alışverişlerimde 200+200+100tlsini kullanabiliyorum)
    Teknosa 200 tl veriyor hediye çeki. Teknosanın hediye çeki daha mantıklı. Bilemedim ya çok kararsız kaldım.

Bu model tam aradığınız model o zaman. Bu fiyata, yeni nesil işlemcili ve fiyatına göre bu ekran kartlı başka bir bilgisayar bulmak zor.

Aldıktan sonra 1-2 gün içinde sıkıntı olursa hepsiburadaya gönderiyorsunuz sanırım. 2 ay sonra sıkıntı olsa servisle iletişime geçeceksiniz. Teknosa'dan alsanız bile durum böyle olur.

Harddisk hızı illaki farklıdır ama çok uçuk bir fark olacağını pek sanmıyorum. Ben olsam Hepsiburada'dan alırdım ama Teknosa'dan almak sizi daha güvenli hissetirecekse oradan alın. Karar sizin :)

• quote:

Orijinalden alıntı: By Fixed

quote:

Bu model tam aradığınız model o zaman. Bu fiyata, yeni nesil işlemcili ve fiyatına göre bu ekran kartlı başka bir bilgisayar bulmak zor.

Aldıktan sonra 1-2 gün içinde sıkıntı olursa hepsiburadaya gönderiyorsunuz sanırım. 2 ay sonra sıkıntı olsa servisle iletişime geçeceksiniz. Teknosa'dan alsanız bile durum böyle olur.

Harddisk hızı illaki farklıdır ama çok uçuk bir fark olacağını pek sanmıyorum. Ben olsam Hepsiburada'dan alırdım ama Teknosa'dan almak sizi daha güvenli hissetirecekse oradan alın. Karar sizin :)

Alıntıları Göster
    işini görür hepsiburadaki dostum oyun da çok oynamam demişsin al bu cihazı kafan rahat olsun alacağın cihaz şimdiden hahıyrlı olsun güle güle kullan

• Shin Soo S kullanıcısına yanıt
    Güzel bir laf vardır, ''Bir bilgisayarın hızı, en yavaş parçasının hızı kadardır'' Bu nedenle 7200RPM olması önemli, genelde işlemci+ekran kartı ne kadar iyi olursa olsun HDD yavaş olduğundan pc de yavaş olur, bu parçalar bir nevi harddiski beklerler.

O nedenle 7200RPMye yönel derim, he öyle ahım şahım fark olmaz, bende de 5400rpm var ama daha iyisi varken neden almayasın ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

Güzel bir laf vardır, ''Bir bilgisayarın hızı, en yavaş parçasının hızı kadardır'' Bu nedenle 7200RPM olması önemli, genelde işlemci+ekran kartı ne kadar iyi olursa olsun HDD yavaş olduğundan pc de yavaş olur, bu parçalar bir nevi harddiski beklerler.

O nedenle 7200RPMye yönel derim, he öyle ahım şahım fark olmaz, bende de 5400rpm var ama daha iyisi varken neden almayasın ki?
    Valla ben aldım,harika bir bilgisayar emsallari 2700-3300TL arası.Kaçırma derim yani :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: By Fixed

Merhaba,

Ben de bu serinin RAM'i 4GB olan modelini 1899TL'ye Vatan'dan aldım. (Şuan 2198TL ) 2050TL'lik değişim raporundan gelen hediye çekim vardı geri kalan parayla da 8gb RAM aldım ve toplam 12GB ram olacak :)

İlk olarak, Mediamarketteki ürünleri kafadan sil. Orada örnek olarak gösterdiğin bilgisayarların özellikleri iyi değil.

Asus'un bu ürünü bu tarz mağazalardan (N11 vs.. hariç) alınabilecek en iyi ürün bence. Isınma sorunu yok, hoparlörü de gayet iyi, çoğu oyunu rahatlıkla oynarsın, genel kullanım olarak arıza vb. gibi şeyler olmadığı sürece uzun süre işini görür.

Hepsiburada'da olan seride şöyle bir farklılık var. Harddisk 7200RPM bu da ufak da olsa önemli bir ayrıntı. Benim vatan'dan aldığım 5400RPM. Yani, harddisk hızı biraz daha iyi Hepsiburada'da olan modelin. Ek olarak, Hepsiburada'da eğer Garanti Bonus ile alırsan 50TL Bonus veriyor ve 500TL de hediye çeki veriyor. (Hediye çekinin ne zaman ve nasıl kullanacağını da kontrol et)

Son olarak, Hepsiburada'dan Asus'un o modelini kesinlikle almanı tavsiye ederim.

Hallettin mi hediye çeklerini rami taktırdın sanırım hayırlı olsun :)

• quote:

Merhaba bu ürün sanırım teknosada indirim ile 2200 tl'ye geliyor. İnternetten sipariş edip mağazadan teslim al kampanyası ile
    Bilgisayarda pek oyun oynamayacağım (büyük ihtimal belki de hiç) benim için önemli olanlar webde takılma, film video izleme, ara sıra fotoğraf düzenleme, derleme ve office kullanma. Sizce nasıldır?
    Teknosa:http://www.teknosa.com/urunler/125033055/asus-k555ub-xo066t-15-6i5-6200u8gb1tbwin10-noteboo
    hepsiburada:http://www.hepsiburada.com/asus-k555ub-xo096t-intel-core-i5-6200u-2-3ghz-2-8ghz-8gb-1tb-15-6-tasinabilir-bilgisayar-p-BD601857

Hepsiburada.comdaki uygun hediye çeki hikaye zaten kandırmaca by sitede ama bonus veriyor 50tl o guzel :)

• quote:

Orijinalden alıntı: celebry

quote:

Merhaba bu ürün sanırım teknosada indirim ile 2200 tl'ye geliyor. İnternetten sipariş edip mağazadan teslim al kampanyası ile

Hepsiburada.comdaki uygun hediye çeki hikaye zaten kandırmaca by sitede ama bonus veriyor 50tl o guzel :)
    Arkadaşlar ben de birkaç gündür bilgisayar araştırması içindeyim 2000 tl dolaylarında. Karşıma sürekli bu model çıkıyor. Fakat 15.6 inç fazla kaba göründü gözüme. Oyunla işim yok. İnternet, film, office programları, video-fotoğraf depolama gibi amaçlarla bilgisayar alacağım fakat uzun ömürlü olsun istiyorum. 3 yıldır 11 inçlik netbook kullanıyorum artık yavaşlığından ve ekranın fazla küçük olmasından sıkıldım. Bugün Teknosa'da aşağıda linkini verdiğim modeli gördüm, fhd ve 13.3 inç olması benim için avantajı fakat donanımdan çok anlamıyorum hız konusunda problem yaşar mıyım bilemiyorum yardımcı olabilir misiniz?

http://www.teknosa.com/urunler/125032983/asus-tp300lj-c4040h-13-3ci5-5200u6g1tbwin8-1-2-si#url

• Hepsiburada'dan sipariş ettim. Kart ile ödeme yapamadım bir türlü kapıda ödeme yapıcam herhalde. Bakalım bekliyorum.

Çok teşekkür ederim önerileriniz, yorumlarınız ve üzerimdeki kararsızlığı yok etmemde rol oynadığınız için.

• Çeşm-i Siyah kullanıcısına yanıt
    Hocam eğer oyun oynanmayacaksa gayet iyi, full hd ekrana ve iyi bir işlemciye sahip. Harddisk kapasitesi de güzel. Bence iyi bir tercih
  • Shin Soo S kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdiden hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Ben de almayı düşünüyorum bu cihazı. O yüzden ilk izlenimleriniz ve sonrasında detaylı izlenimleriniz benim için çok önemli. Bekliyoruz..

• Bide arkadaşlar bu bilgisayarda en fazla nasıl oyunları oynayabilirim. Çok oyun delisi değilim ama bilgisayarımda bi kaç güzel oyun bulunmasını isterim. Beni pişman eder mi bu cihaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Blackdanger_99

Hocam eğer oyun oynanmayacaksa gayet iyi, full hd ekrana ve iyi bir işlemciye sahip. Harddisk kapasitesi de güzel. Bence iyi bir tercih

Teşekkür ederim. Dokunmatik ekran sanki kolay bozulur gibi endişelerim var uzun ömürlü olur mu sizce?
  • Çeşm-i Siyah kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı mantıkla tabletler de telefonlar da dokunmatik... Bence iyi kullanıma, özen göstermeye ve biraz da şansa bağlı bu işler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.