Şimdi Ara

Lütfen yardım ediniz.Annem ve benim aramdaki anlaşmazlık...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sorunum gayet açık , Annem beni delirtiyor ve sürekli atışıyoruz.Açık konuşmak gerekirse ki daha iyi yardım alabilmem için doğru ve açık konuşacağım , ağza alınmıyacak küfürler ediyorum beni çok fena delirtiyor hani dışarıda kendisini pazarlıyan kadınlar vardır ya o... ile başlar isimleri 100 lerce kez ona karşı söylüyorum , bela okumalar ve daha bir çok şey.Son derece pişmanım fakat yersiz bağırmaları ve onun da az da olsa beni küçümsiyecek sözleri beni çok delirtiyor ve çok sinirlendiğim vakitte üstüne yürüyorum.Maalesef.Düşünüyorum da açıkçası o anda Anneme Allah göstermesin ama birşey yapsam , zarar versem bir damla göz yaşı dökmem fakat sonra pişman olacağıı çok iyi biliyorum ki oluyorum da fakat özür diliyemiyorum çünki bilmiyorum utanıyorum da biraz.Annem çocukluğum dan beri benden tek birşey bile esirgemedi ne istesem aldı ve hala da huyu böyle yani atışsak dahi aramız kısa süre sonra onun yönünden düzeliyor yani devam ettirmiyor o pek ve bunların olmasına rağmen ne istesem , ne ihtiyacım olsa alıyor ve istediğim yerlere de götürüyor.İşte bunlar da olunca çok ama çok suçluluk duygusu çekiyorum , hem sen böyle ilgi gör sonra Annene böyle davran.Kendime bir çok kez söz verdim Anneme kötü söz kullanmıyacağıma dair fakat öyle bir yere geliyor ki bardağın suyu taşıyor ve başka bir insana dönüşüyorum.Her neyse arkadaşlar sinirlerimi kontrol altına almam gerekli fakat en azından bir öneri de bulunabileceğinizi düşündüm.Yapmış olduğum şeylerin tamamı ile yanlış olduğunu , yapmamam gerektiğini çok iyi biliyorum fakat işte elden ne gelir.Anneler kutsaldır hatta Peygamberimiz'in bir sözü vardır , Cennet Annelerimizin Ayağı Altındadır diye bunları çok iyi biliyorum fakat işte kendim kontrol edemiyorum arkadaşlar çok üzülüyorum ama sinirlenince sanki başka bir insan oluyorum.Sürekli söyleniyor , bende doğal olarak bağırıyor , camlara vuruyorum susması için ama içindekileri dışa vuruyor sürekli deliriyorum resmen.Her neyse arkadaşlar kendi içimde halledebileceğim bir şekilde öneride bulunursanız sevinirim.Psikoloğa git gibi şeyler olmasın lütfen çünki istemiorum , kendi kendime halletmek istiyorum.Aslında çözüm öyle bir şey olmalı ki sırf kendi açımdan olmalı çünki Annem in kendi huyunu bırakacağını sanmıyorum , benim iradeli olmam gerekiyor , kendimi ölçütlemem lazım.Lütfen dalga geçici mesajlar ve kötü mesajlar yazmayınız , çok iyi biliyorum yaptıklarımın çok ama çok yanlış olduğunu sadece sizlerden yardım istiyorum.Son olarak söylemeyi unuttuğum birşey daha var ki beni de hiç Babama şikayet te etmedi bu olanlardan dolayı.

• F diyeceğim ama... eğer gerçek söylüyorsan bunları biraz ayrı kalın sen anneni özle, o da seni özlesin. Ama asla üstüne yürüme, küfretme tarzı şeyler.. aman sakın
    Bak ne güzel işte annen her istediğini yapıyormuş o kadar olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thr_Y -- 31 Temmuz 2007; 2:18:46 >
  • aynısı bana oluyo sonra onun bir an allah korusun öldügünü düşünüyorum o zaman pişman oluyorum gerçi oda beddua ediyo acaba oda pişman oluyomu
  • Aksini söylemişsin ama annenle beraber psikolojik destek almanız lazım.İkinizde de hata var.Bence birbirinize zararınız olacağına destek alın aranız düzelsin.Psikoloğa gitmek normal birşeydir yıkın artık şu tabuları
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jijimm

aynısı bana oluyo sonra onun bir an allah korusun öldügünü düşünüyorum o zaman pişman oluyorum gerçi oda beddua ediyo acaba oda pişman oluyomu

Bir dert arkadaşı bulmak güzel birşey fakat yine de böyle bir konuda sizinle buluşmamak bunları yaşamamayı daha çok isterdim fakat demek ki yaşanıyorsa da bir sebebi var ve yaşanması gerekli.Aynen senin gibi düşünüyorum Allah Korusun işte o zaman inanılmaz pişmanlık duyuyorum fakat yine de bir işe yaramıyor pek yani yine aynı yine aynı.
  • kardeş biraz annenden ayrı kal şöle 1 ay gibi akrabalarının yannda ne bilim tatile felan git
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fabrequaz

kardeş biraz annenden ayrı kal şöle 1 ay gibi akrabalarının yannda ne bilim tatile felan git

Maalesef pek mümkün değil bu işte.Evimi bırakamıyorum , kendi evimden başka bir yerde rahat olamıyorum , evim de herşey 4/4 lük herşey elimin ayağmın altın da yani hiç bir şeye ihtiyaç duymuyorum onun için de hiç bir yere gitmiyorum , aile ziyaretlerini bile maalesef bu yüzden ihmal ediyorum.Ayrı kalma konusu çok düşük bir ihtimal.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ozaman annenle sakin bir şekilde konuş bak anne anlaşamıyoruz de bir süre daha az muhattap olalım felan böle şeyleri dene annene o.... lafını etmen kabul edilemez bir hakaret kendini sıkmayı frenlemeyi dene bende çok kavga ederdim ergenlik döneminde 17 yaşnda hele kapıyı pencereyi yumruklar ağzımı yine tutardım
  • quote:

ozaman annenle sakin bir şekilde konuş bak anne anlaşamıyoruz de bir süre daha az muhattap olalım felan böle şeyleri dene annene o.... lafını etmen kabul edilemez bir hakaret kendini sıkmayı frenlemeyi dene bende çok kavga ederdim ergenlik döneminde 17 yaşnda hele kapıyı pencereyi yumruklar ağzımı yine tutardım

İşte öyle yapamam çünki utanırım ondan sonra Dedeme - AnneAnneme yetiştiriyor sinir oluyorum dilini de tutsa , ancak Babam karşısın da tutuyor.Bende biliyorum o lafın kabul edilemez olduğunu fakat işte susuyorum , susuyorum ondan sonra onu sinir edip , moralini bozmak için de ben onu söylemek zorunda kalıyorum.
  • Seni yetiştirene, herşeyi alltan alana, birdediğini iki etmeyene, doyurana, bakana sen kalk o..... de üstüne yürü, küfürler yağdır.

OLACAK İŞ DEĞİL.

YAZIK!

Birazda sen alltan al, ANNEN o senin. Dediklerine tabiiki kızabilirsin ama bu üstüne yürümeni, ağıza alınmıyacak küfür etmeni sağlamaz. Kızgınlığını güzel sözlerler dile getirebilirsin. Tamamen kızdığında ise, çekil bir kenara annem neden bana bağırıyor diye bi düşün!

Bağırıyorsa boş yere bağırmıyordur. DÜŞÜN!

Anneler, evlatlarının kötülüklerini istemezler.

Anaya kalkan o el birgün kırılır! O dil birgün tutulur! Annen sana şu anda bir beddua etse ölmekten beter olursun sürünürsün. Anaların bedduaları kabul olur Allah (C.C) tarafından o yüzden aklını başına al.

Annene birgün küfür edersen o dilin tutulursa, elini kaldırırken o kolun kireçlenmiş gibi havada kalırsa o zaman anlarsın. Bunlar sana şaka gelmesin.

Annene karşı terbiyesizlik yapma. Genç birisin sanırım, bizler gibi. Annenin sana sölediği lafları kaldıramıyor olabilirsin fakat ANNEN senin o yahu daha ne diyim daha iyi bi açıklaması olabilir mi yahu?!

Ana gibi yar olmaz derler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 31 Temmuz 2007; 3:15:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tommikz

quote:

ozaman annenle sakin bir şekilde konuş bak anne anlaşamıyoruz de bir süre daha az muhattap olalım felan böle şeyleri dene annene o.... lafını etmen kabul edilemez bir hakaret kendini sıkmayı frenlemeyi dene bende çok kavga ederdim ergenlik döneminde 17 yaşnda hele kapıyı pencereyi yumruklar ağzımı yine tutardım

İşte öyle yapamam çünki utanırım ondan sonra Dedeme - AnneAnneme yetiştiriyor sinir oluyorum dilini de tutsa , ancak Babam karşısın da tutuyor.Bende biliyorum o lafın kabul edilemez olduğunu fakat işte susuyorum , susuyorum ondan sonra onu sinir edip , moralini bozmak için de ben onu söylemek zorunda kalıyorum.

hocam böle insani bir şekilde konuşmasının utanılası bir yanı yok senin ettiğin hakaretlerin utanılası yönü var
    özür dile özür dilemek acizlik değil erdemliliktir

• insan nasıl olur da annesine o.... der ya
  • Arkadaşım bende annnemle tartışıyorum ama tartışmayı çok büyütmeden tartışma ortamından uzaklaşıyorum.Biraz daha söyleniyor benden hiç tepki olmayıncada susuyor.Saldıracak yer arıyolar üstüne fazla gitme bence.İkiniz açısındanda iyi olmaz.
  • Senin sorunun aşırı doymuşluğun verdiği şımarıklık ve sıkıntıdan başka birşey değil.

Annenin her istediğini yerine getirmedside yanlış tabi. Bir gece dışarda kal parkta filan uyu veya bikaç tinerciyle takıl. Korkma seni yemezler. Böylece değişik hayatları tanır ve ailene annene daha çok anlayışlı davranır kıymetini bilirsin.

En azından bir gün çocuk esirgeme kurumuna git ve orda vakit geçir.

Bazı şeyleri insan okuyarak nasihat dinleyerek öğrenemez. Yaşayarak öğrenir.

Annen hayatı tanımada sana pek şans vermiyor anlaşılan.

Hayata karşı bağışıklık kazanmak için hayatın içinde olmalısın.
  • hiçte inandırıcı bir hikaye değil...insan ilk mesajında bunlarımıı anlatır
  • yazık yaa gençlik nereye gidiyor yaa... nasıl da annene o lafları diyorsun?? o seni 9 ay boyunca karnında taşıdı ve yemedi yedirdi. şöle bi söz vardır bilir misin?? insan babadan yetim kalmaz anneden kalır. yani insanın babası ölse yetim kalmaz anneden kalır. anladın mı şimdi bu lafı? bu sözü düşünerek hareket etmeye çalış olur mu? üzülmeyeceğin şeyleri yapma...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LBJ-OLGI

insan nasıl olur da annesine o.... der ya

basbaya der... her anne senin annen gibi olacak diye bişey yok, herkez de senin gibi sabırlı olacak diye bişey yok.

Valla ne yalan söyleyim küçükken bende öyle küfürler ederdim, hatta senin ettiğin küfürü biraz geliştirir yaratıcılığımı ortaya koyardım. küfürün dışında senin yaptığından çok daha kötü şeyler de yapardım. ama annem senin annen gibi değildi, beni sürekli babama şikayet ederdi, oda niye öyle dedin annene bidaha deme sakın tarzı şeyler derdi

Ben annemle hiç ama hiç geçinemezdim, 15 dk yan yana kalsak kesin bir tartışmaya girerdik yani

aradan zaman geçti, ailem ayrıldı. tabi benimde yaş 18 e dayandı ( Şu anda 18 yaşındayım ) Birbirimizi daha az mı gördüğümüzden yoksa ben yaş itibariyle büyüdüğümden dolayımı bilmiyorum ama annemle gül gibi geçinip gidiyoz

Önceki günlere ne mi oldu ? Hatırladıkça pişman oluyorum keşke küfür etmeseydim ve benzeri şeyler yapmasaydım diye. O yüzden ne olursa olsun kendine hakim ol, yapılmaması gerekenleri yapma, yapılması gerekenleri yap

bu günler geçicidir, ama bu günler içinde yaşayacaklrın kalıcıdır bunu asla unutma.

• Yaptığının farkında olupta hala yapıyosan kendini kontrol edemiyorsun demektir.Biz sana forum arkadaşların olarak ne kadar destek versekte bizim yaptığımız telkinler yeterli gelmiyecektir.Sana şiddetle tavsiye ediyorumki psikoloğa git,Ben öss'ye hazırlanırken gittiğim bi Doktorum vardı arkadaş gibi onunla sohbet edebiliyosun sana deli muamelesi yapmıyor merak etme gitmemişsin sanırım hiç,Ayrıca sana öyle kilit kelimeler söylüyoki herzaman dara düştüğünde hep o cümleler aklında beliriveriyor.Heee şöyle bişeyde var psikoloğa gitmekte çözüm değil kendininde bu beyninin terbiyesiz tarafını törpülemen lazım belliki yaşın küçük anneye biri öyle bi laf etse ölüm sebebidir bilirsin değilmi erkekler bu konuda dahada hassastır yani.Kavga etmek üzere olduğunda çık git evden sakinleş ne biliyim bi odaya kapat kendini annenle yüzyüze gelmiycek şekilde müzik dinle cvp verme oturup sokak kadınları gibi yani....Dileğim en kısa zamanda bu konuyu çözmen dileğiyle sonra yine bi topic bekliyoruz senden düzeldi bütün bunlar diye

• Yüzde yüz yalan.
    Açtığın topicleri takip ediyorum hepsi yalan yanlış saçma şeyler.
  • bir gün gelecek o kadar çok pişman olcaksın ama iş işten geçmiş olacak. şimdi o günler uzak gibi gelebilir ama sonra, zaman ne kadar çabuk geçti dersin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.