Öncelikle konuya bakan ve cevaplayan arkadaslara tesekkür ederim ben aslında çok sıkıntılarım var ama bütün olarak söylersem araştırmalarıma göre sosyal sıkıntı ne bileyim cesaret özgüven çevre arkadaşlar sevgili kızlarla aram falan yok bir türlüde yapamam size biraz kendimden bahsedeyim hafif kiloluyum boyum fazla uzun degil saçlarım iyi ama herhangi bir şekil veremiyorum para yönünden sıkıntım yok kıyafet bakım vb. gibi şeylere çok para yatırdım ama ağzım laf yapmıyor çok kötü durumdayım lise 2 ye geçtim bu arada ilk gün okulda sadece yalnız olan bendim ne bileyim herkezin yanında arkadaşı sevgilisi kankası var ama ben yalnızım ezik gibi bu koyuyor adama işte evden çıkmadan önce çok umutlarım vardı ama mal gibi geldim alay etcekseniz buyrun ama bunun ciddi bir konu olduğunu düşünüp sizlere başvurmak istedim en azından tecrübeleri olanlara olmayanlara bir kaç şey söyleseniz bile yararlıdır benim için sadece 1- sosyal çevre nasıl yaparım 2-sevgilim olsun hep istemişimdir ama hiç olmadı işte kızlarla aramda iyi değil ne bileyim yanına yaklaştımmı bir güzel kızın ağzım gidiyor konuşamıyorum her tarafım sıcaklıyor bunu nasıl çözebilir kızlarla iyi ilişkiler geliştirebilirim 3- arkadaşım olmasını nasıl sağlarım bu arada bugün kendime çeki düzen vermek için fitnessa başladım hadi hayırlısı bakalım nolucak şimdi gidicem atılan mesajınız öneriniz olursa saat 10.30 gibi bakıcam lütfen bir çare bulun sizde bişey yapmazsanız böyle gidicem