Şimdi Ara

Lütfen Yardım Edin En Sonunda Pc yi çöpe Atıcam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
289
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayarımın 1 Ay önce Ekran Kartı Yandı Bende Tamire Verdim Tamirci 20 Gün Sonra (Nasıl Tamirciyse Olaya Bilgisayara çökmüş Ekran Kartı Yanmamış Dedi 20 Gün Bilgisayarsız Kaldığımamı Yanıyım Bilgisayarın Bozulduğunamı) Sonra Başka Tamirciye Oda Ekran Kartını Değiştirdikten Sonra Oyun Oynıycaksan Ramleri değiştirmen Lazım Dedi 4Gb Ram Taktırdık Ve 400 Tl Para Verdik 1 Hafta içinde Aldık Bilgisayarı . Bilgisayar Geldiği Gün Orjinal Yapma Programı Yükledim Ve Bilgisayarı 4 Gün Sorunsuz Kullandım ama Dün Sabah Bilgisayarı Bi açtım Biosla ilgili Bi Hata F1 E Basarak Devam Ettim Ve Windows Başlatılıyora Kadar Geldi Reset Attı Bu Seferde Ekran Simsiyahdı Güvenli Modda Dosyalar Akarken Durdu Format Atarken Beyaz Bişey doldu alttan Sonrasında EkranSimsiyah Babama Söylersem Bilgisayarı Yaptırmaz Hatta Bana Kızabilir Lütfen Yardım Edin En Sonunda Balkondan Atlycam Zaten 5.Katta Oturuyom Kurtulamamda
    (Tamirci 7 Ultimate Yapmış Normalde Ben Vista Kullanıyorum Ve Format Atmayı Vista Cdsiyle Denedim Evde internet Yok Güncelleme Yapılmıyo) Yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardımmm

• Up

• quote:

Orijinalden alıntı: umutxgs

Arkadaşlar Bilgisayarımın 1 Ay önce Ekran Kartı Yandı Bende Tamire Verdim Tamirci 20 Gün Sonra (Nasıl Tamirciyse Olaya Bilgisayara çökmüş Ekran Kartı Yanmamış Dedi 20 Gün Bilgisayarsız Kaldığımamı Yanıyım Bilgisayarın Bozulduğunamı) Sonra Başka Tamirciye Oda Ekran Kartını Değiştirdikten Sonra Oyun Oynıycaksan Ramleri değiştirmen Lazım Dedi 4Gb Ram Taktırdık Ve 400 Tl Para Verdik 1 Hafta içinde Aldık Bilgisayarı . Bilgisayar Geldiği Gün Orjinal Yapma Programı Yükledim Ve Bilgisayarı 4 Gün Sorunsuz Kullandım ama Dün Sabah Bilgisayarı Bi açtım Biosla ilgili Bi Hata F1 E Basarak Devam Ettim Ve Windows Başlatılıyora Kadar Geldi Reset Attı Bu Seferde Ekran Simsiyahdı Güvenli Modda Dosyalar Akarken Durdu Format Atarken Beyaz Bişey doldu alttan Sonrasında EkranSimsiyah Babama Söylersem Bilgisayarı Yaptırmaz Hatta Bana Kızabilir Lütfen Yardım Edin En Sonunda Balkondan Atlycam Zaten 5.Katta Oturuyom Kurtulamamda
    (Tamirci 7 Ultimate Yapmış Normalde Ben Vista Kullanıyorum Ve Format Atmayı Vista Cdsiyle Denedim Evde internet Yok Güncelleme Yapılmıyo) Yardım

ilk olarak büyük bir şekilde kazıklanmışsınız. niye?
    çünkü 4 gb ram + ekran kartı dışardan alsanız max 250 tl tutar neyse konuya gelirsek sizi bios uyarmış orada ne yazdığı bizim için önemli belkide işlemci fanı bozuldu siz geçtiniz işlemci yandı

• hocam bendede windows başlayacakken resetleniyordu format attırdık düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crewice -- 4 Ağustos 2013; 16:17:56 >
  • Cmos Checksum error Defaults Loaded Bu Yazıyodu F1 Le Geçtim Bu Arada Kazık Yemişsiniz Derken Gigabayte 2Gb DDr3 128Bit Gt430 180 Tl Ramler 150 civarı Ramler Neden Pahalı? Çünkü Ddr2

• Ah Format Atılsa Denemeddim Sanıyosun Tek çarem Xp Deniycem Olursa Ordan Tekrar Vista Ya Dönerim Ama Bunu Babamdan Gizli Yapmalıyım Offf Off Xp Cd side Yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutxgs

Ah Format Atılsa Denemeddim Sanıyosun Tek çarem Xp Deniycem Olursa Ordan Tekrar Vista Ya Dönerim Ama Bunu Babamdan Gizli Yapmalıyım Offf Off Xp Cd side Yok

benimki xpdi şuandada xp geçmiş olsun bu arada

• Koskoca Dh Forumda Yokmu Sorunun Sebebini Bilen ? ÖLMEK İSTİYORUM

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.