Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM arkadaşlar ÖNEMLİ web cam sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pegasus web camım ERROR during capture ,error code=0000000 hata veriyo.ne yapayım.bazı açtığımda siyah ekran olarak açılıyo.Quake marka bir kamera aldım arkadaştan zehir gibi çalıştı.acaba benimkindemi sorun var. ayrıca çok ısınıyo.Arkadaşlar benim kamera başka pc de çalışıyorda benim pc de niye çalışmıyo.ÇAREEEEE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkşamGüneşi -- 7 Şubat 2006 23:32:04 >

• Denetim masasında görülüyor mu kameran?

Yani kurulumu sorunsuz hallettin mi?
  • evet görülüyor arkadaş,
  • web camı açtığımda karşıma siyah web cam ekranı çıkıyor.şimdi hata da vermiyor.yalnızca görüntü yok.Aygıt yöneticisinde bir sorun yok.
  • lütfen yardım arkadaşlar kendi kendime mesaj yazıp duruyom.KİMSE YOK MU?
  • müdürüm bilgisayardaki tv kartı ve webcam in bütün driverlarını sil...sonra webcam in drivarını kur sonra makinayı kapat aç..makina açıldıktan sonra web camini tak..tekrar senden cd sini isteyecek sende cd yi gösterip tam kurulumu yaparsın..daha sonra tv kartınıda kurarsın...
  • arkadaşım davut ben de aynılarını yaptım değişen bir şey olmadı..ı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Quake marka bir kamera aldım arkadaştan zehir gibi çalıştı.acaba benimkindemi sorun var. ayrıca çok ısınıyo.
  • Arkadaşlar benim kamera başka pc de çalışıyorda benim pc de niye çalışmıyo.ÇAREEEEE
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.