Şimdi Ara

Lütfen Yardım 10.000 Tl Ekonomik Araç

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi günler. Kendime en fazla 10.000 tl değerinde otomobil arıyorum. Ancak hangi arabayı arıyacagıma karar veremedim bir türlü. Bu fiyata tavsiye ettiğiniz en iyi otomobiller nelerdir ? Ne önerirsiniz ? biraz yakıt cimrisi birazda performanslı olması lazım. Çok performans istemiyorum. Genellikle şehir içi kullaınnılacak .Klimalı veya en azından sunrooflu araç olması lazım. . Genellikle fazla büyük olmayan hatcback5 kapılı veya sedan 4 kapılı arabaları tercih ediyorum .arabadaki beklediğim kriterler klima hava yastığı(sürücü) en azından olmalı ve birazda dış görünüşü güzel bir araç olmasını istiyorum.Bu fiyattan daha fazla ancak Sıralı Sistem Otogaz(LGP) olursa bütçe 11.500e çıkar ama dediğim gibi benzinli olursa sıralı sistem taktırmayı düşünüyorum.Dizel olursa Kmsi en fazla 100.000 olması benzinlide ise en fazla 120.000de olmasını istiyorum.Lütfen yardım edin.Uzman görüşlerinize ihtiyacım var.
    Şimdiden teşekkür ederim,tekrardan iyi günler.

• tavsiyelerini ve görüşlerini söyleyecek bir arkadaş yok mu?
  • Bunlardan iyisini bulacağınızı zannetmiyorum klima falanda var. Sunrooftan bahsetmişsiniz 40.000TL lik araclarda bile zor bulunuyor siz 10.000tl de arıyorsunuz zor ama belki bulanabilir, ne kadar sağlıklı olur derseniz orası biraz düşündürücü..

http://www.araba.com/2250152/Tata%20Indigo%20GLX

http://www.araba.com/2189859/Fiat%20Palio

http://www.araba.com/2889871/Tata%20Indica%201.4%20TDCİ%20DLX%20AC

• Tata indicaların ucuz olanlarını(en azından şu anda ilanı olanları) sorgulattım. 5-6 araçtan 4 tanesi kazalı çıktı. Hemde 3 tanesinin kazası 10.000tlden yüksek ödeme yapılmış kaskodan. Bu yüzden kesin emin olmadıkça şu anda satışta olan indicalara dikkat edin derim. Belki araçların genelinde bir problem de olabilir bu kadar kaza olması biraz ilginç geldi çünkü.

Ben de aynı fiyatlarda araç bakıyorum da bu fiyata araç bulmak biraz sıkıntılı gibi. Çünkü şahin,doğan,tempra,broadway bu bütçeye göre düşük geliyor ki sanmıyorum bu araçlardan istediğinizi, fakat orta halli megane,focus,accent admire,corolla gibi araçlar da pahalı geliyor
  • Arkadaşım 10.000TL ye klimalı ve havayastığı olan 120.000km geçmemiş araç bulman çok zor. Bulacağın araçlarında ya modeli düşük olur ya da piyasaya yeni girmiş araçlardan olur.
  • fiat palio 1.2 16 valf en iyi seçenek olur senin için yakıtı gerçekten ekonomik piyasası da iyi parçası da ucuz
  • Bu fiyata alınacak klimalı bir aracın kilometresinin 200bin altında olması çok zor. Zaten düşük km bakmakta saçma bu devirde. Çünkü 10 aracın 8'inde kilometre ibresi düşürülüyor.
    Mazda 323'lere bakın derim. Klimalı, 4 cam otomatik, konforlu araçlardır. Çok çok aşırı cimri değiller ama tüpte çok büyük fark yaratmayacaktır taş çatlasa 100km de 5tl çok yakar.
    Belirtmeden geçemeyeceğim; Bu fiyata bu kriterlerde bir araç arıyorsanız muhtemelen 2. eli kuvvetli olmayan bir araç almak durumunda olacaksınız. Alacağınız aracında servis ve parçası çok yaygın olmayacaktır. Yoksa zor. Bende 6-7 ay önce sizin durumdaydım Mazda Lantis aldım şu an memnunum ancak parça fiyatları ve bulunabilirliği küçük şehirlerde problem yaratabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.