Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR O KADAR UGRAŞTAN SONRA KONU ACMAYI BASARDIM.BEN YENİ BİR EWE GECECEĞİM KENDİME SİNEMA ODASI YAPMAK İSTİYORUM AMA PROJEKSİYON OLARAK PEK BİLGİM VE TECRÜBEM YOK LİMİTİM 1200 CIVARI GENELDE FİLM İZLEMEK PCDEN OYUN OYNAMAKTIR. BENİM İÇİN ONEMLİ OLAN HD VEYA FULL HD NETLİK OLMAZSA OLMAZIMDIR BİRDE PROJEKSİYONDA 3D OLAYI VAR BAYA ARAŞTIRDIM AMA ONLARIN MALİYETİ 5.000 10,000 LERDE DİYORLAR BEN LG PB60G VEYA BENQ LARA BAKTIM HATTA 3 D Lİ YAZIYOR KULLANAN VARMI BİLEN VARMI BU SAMSUNG LG LED 3D FİLMLERİ GİBİ PERFORMANS VERİRMİ SİZLERİN TAVSİYESİ NELERDİR MESAFE EN FAZLA 3,50 DEN NASIL GÖRÜNTÜ ALA BİLİRİM ODAMDA SİYAH PERDEM MEVCUTUR ŞİMDİDEN TESEKKÜRLER

Orijinalden alıntı: bekircn

SLM ARKADAŞLAR O KADAR UGRAŞTAN SONRA KONU ACMAYI BASARDIM.BEN YENİ BİR EWE GECECEĞİM KENDİME SİNEMA ODASI YAPMAK İSTİYORUM AMA PROJEKSİYON OLARAK PEK BİLGİM VE TECRÜBEM YOK LİMİTİM 1200 CIVARI GENELDE FİLM İZLEMEK PCDEN OYUN OYNAMAKTIR. BENİM İÇİN ONEMLİ OLAN HD VEYA FULL HD NETLİK OLMAZSA OLMAZIMDIR BİRDE PROJEKSİYONDA 3D OLAYI VAR BAYA ARAŞTIRDIM AMA ONLARIN MALİYETİ 5.000 10,000 LERDE DİYORLAR BEN LG PB60G VEYA BENQ LARA BAKTIM HATTA 3 D Lİ YAZIYOR KULLANAN VARMI BİLEN VARMI BU SAMSUNG LG LED 3D FİLMLERİ GİBİ PERFORMANS VERİRMİ SİZLERİN TAVSİYESİ NELERDİR MESAFE EN FAZLA 3,50 DEN NASIL GÖRÜNTÜ ALA BİLİRİM ODAMDA SİYAH PERDEM MEVCUTUR ŞİMDİDEN TESEKKÜRLER

Projeksiyoncular tutkunları arasına şimdiden hoş geldin hocam 3D ve HD çözünürlük bir arada istiyorsan eğer Promacto Pro X09 senin için ideal fiyatı 1200 liranın biraz üzerinde ama araştırırsan göreceksin ki fazlasıyla değer bi kere active 3D filmleri direkt olarak izleyebileceğin tek projeksiyon cihazı. Bi kere alabileceğin bişey sonuçta iyi araştırman lazım. Emin ol pişman olmazsın

Özelliklerine buradan;

Promacto Pro X09

Kullanıcı yorumlarınada buradan bakabilirsin ;

Promacto Pro X09 ve Pro X10

• İrobot54 tesekkurler tavsiyen icn x10 baya bi ozellige sahip gonul ondan yana peki bu 3d izleme olayina geldiginde led tv lerdeki gibi yani baya bi gercekci oluyormu izleyen varmi mesala birda ben pcde futbol oynadigimda goruntuyu 3 d ye ceviriyormu bu makina film gibi gercekci olurm tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İrobot54 tesekkurler tavsiyen icn x10 baya bi ozellige sahip gonul ondan yana peki bu 3d izleme olayina geldiginde led tv lerdeki gibi yani baya bi gercekci oluyormu izleyen varmi mesala birda ben pcde futbol oynadigimda goruntuyu 3 d ye ceviriyormu bu makina film gibi gercekci olurm tesekkurler

Hocam ben samsung 3D led tv kullanıyorum aynı zamanda evde oda active 3D fakat projeksiyonda ki bambaşka birşey bir kere ekran büyük ve gerçekçilik çok daha fazla İstanbuldaysan eğer test etme şansında var.
  • quote:

baktım netten arastırdım promacto baya pahalı yaa x10 1699 09 1599 fiatlarında ama hala indirim veya kampanya yok...

Promaktonun perpedaki yerine git indirimi kap.. ayrıca orada 3d nasıl oluyor göstersinler ben videoya çektim ama anlaşılmıyor forumda var ama sen gidersen canlı canlı görürsün camtozlu perde de ayrıca tavsiyemdir. http://forum.donanimhaber.com/m_81709141/tm.htm adresinde resimler var oradan bak istersen
    LÜTFEN YARDIM
    10 yıl önce açıldı
    yardım lütfen...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.