Şimdi Ara

LÜTFEN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yardıma ihtiyacım var. Yeni aldığımız bosh sms58m88tr bulaşık makinemiz bulaşıklarda belirgin bir şekilde su lekesi bırakyor. Tuz koymuyorum cünkü kireç önleyici filtre taktırdık ve hepsi bir arada tabletlerden kullanıyorum. Tekrar tuz koysam sorun cözülürmü. İkinci sorun yeni çıktı bulaşıklarda bir kayganlık var bardaklarda ve tabaklarda tekrardan durulayıp öyle kullanıyorum . Problem ne olabilir.

• Yardım edecek kimse yokmu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: caplin

Yardıma ihtiyacım var. Yeni aldığımız bosh sms58m88tr bulaşık makinemiz bulaşıklarda belirgin bir şekilde su lekesi bırakyor. Tuz koymuyorum cünkü kireç önleyici filtre taktırdık ve hepsi bir arada tabletlerden kullanıyorum. Tekrar tuz koysam sorun cözülürmü. İkinci sorun yeni çıktı bulaşıklarda bir kayganlık var bardaklarda ve tabaklarda tekrardan durulayıp öyle kullanıyorum . Problem ne olabilir.

Sorunlu Ürün Bosch Olunca Kimseden Ses Cıkmamıs Nede olsa Arıza Yapması İmkansız Kesin Hata Sizden Kaynaklanıyordur.
  • quote:

Yardıma ihtiyacım var. Yeni aldığımız bosh sms58m88tr bulaşık makinemiz bulaşıklarda belirgin bir şekilde su lekesi bırakyor. Tuz koymuyorum cünkü kireç önleyici filtre taktırdık ve hepsi bir arada tabletlerden kullanıyorum. Tekrar tuz koysam sorun cözülürmü. İkinci sorun yeni çıktı bulaşıklarda bir kayganlık var bardaklarda ve tabaklarda tekrardan durulayıp öyle kullanıyorum . Problem ne olabilir.

Tuz koyabilirsiniz. Birde kayganlik parlatıcı seviyesinin yüksek olmasından kaynaklanır.Cahil kişilerde frimalara saldırır tabi ne olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

quote:

Tuz koyabilirsiniz. Birde kayganlik parlatıcı seviyesinin yüksek olmasından kaynaklanır.Cahil kişilerde frimalara saldırır tabi ne olacak.

senden iyi firmaya saldıran yok dostum ;D

• Tablet kullanımını önermem. Bulaşıklarınızda çizilme sorunu da yaşayabilirsiniz. Hem kireç giderici aparat hemde hepsi birarada tablet kullandığınızda suyu çok yumuşatıyorsunuz. Buda bulaşıkları çizer, yada çizme riski oluşturur. Türkiye genelinde çoğu yerde su yumuşaktır. Bu sebepten bulaşık makinesinde tuza, çamaşır makinesinde de kireç gidericiye gerek yoktur. Ama büyük firmalar sahte kireç haritalarıyla ve reklamlarla insanları kandırıp ürün satmak zorundalar. Bunu asla unutmayın derim.

Bulaşıkların hafif kayganlık hissi 2 sebepten olabilir. 1-Fazla parlatıcı 2-Yetersiz durulama

Fazla parlatıcı kullanımı sözkonusu değil çünkü tablet kullanıyorsunuz. Bu arada bulaşık makinenizin parlatıcı bölümü boş olduğunu kabul ediyorum. Buna yapacak bir şey yok, sadece toz yada sıvı deterjan kullanımına geçerseniz, çözülebilir.

Yetersiz durulamadan kastım ekonomik program kullanmanız, 6,5lt - 7lt yada 10lt su harcayan program yerine daha fazla su tüketen program deneyin. Eğer sonuç düzelirse, ekonomik programdan uzak durun. En azından makine dolu olduğu zamanlarda.

Bende kireç önleyici aparat kullanıyorum(Electrolux Manyet), ve bulaşık makineme sadece toz deterjan koyuyorum. Bugüne kadar hiç sorunum olmadı. Toz deterjan olarak Pril ve nadiren Calgon kullandım. İlk makinem Electrolux İtalya üretimi Vesteldi, şimdiki yine Electrolux İtalya üretimi AEG. Kurutma sorunum ve kayganlık bugüne kadar hiç olmadı. Ama parlatıcı ve tuz kullanmadığımı hatırlatırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: aggressor19

quote:

quote:

Belli tabi.Malesef bir markayı karalayamadın kusura bakma .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadasım O msjı yazım arkadasa yardımcı oldunuz bak Sorunlu ürün bosch olunca Hiç ses yok baska herhangi bir firma olunca hemen yerden yere vuruyorsunuz buna hitaben yazdım iyikide yazmıssım bu sayede arkadasın msjına cvplar geldi

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadasım O msjı yazım arkadasa yardımcı oldunuz bak Sorunlu ürün bosch olunca Hiç ses yok baska herhangi bir firma olunca hemen yerden yere vuruyorsunuz buna hitaben yazdım iyikide yazmıssım bu sayede arkadasın msjına cvplar geldi

Konuyu hatırlatmış oldunuz evet malesef konular arka sayfalarda olunca cevaplamak mümkùn olmuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhan s40

Tablet kullanımını önermem. Bulaşıklarınızda çizilme sorunu da yaşayabilirsiniz. Hem kireç giderici aparat hemde hepsi birarada tablet kullandığınızda suyu çok yumuşatıyorsunuz. Buda bulaşıkları çizer, yada çizme riski oluşturur. Türkiye genelinde çoğu yerde su yumuşaktır. Bu sebepten bulaşık makinesinde tuza, çamaşır makinesinde de kireç gidericiye gerek yoktur. Ama büyük firmalar sahte kireç haritalarıyla ve reklamlarla insanları kandırıp ürün satmak zorundalar. Bunu asla unutmayın derim.

Bulaşıkların hafif kayganlık hissi 2 sebepten olabilir. 1-Fazla parlatıcı 2-Yetersiz durulama

Fazla parlatıcı kullanımı sözkonusu değil çünkü tablet kullanıyorsunuz. Bu arada bulaşık makinenizin parlatıcı bölümü boş olduğunu kabul ediyorum. Buna yapacak bir şey yok, sadece toz yada sıvı deterjan kullanımına geçerseniz, çözülebilir.

Yetersiz durulamadan kastım ekonomik program kullanmanız, 6,5lt - 7lt yada 10lt su harcayan program yerine daha fazla su tüketen program deneyin. Eğer sonuç düzelirse, ekonomik programdan uzak durun. En azından makine dolu olduğu zamanlarda.

Bende kireç önleyici aparat kullanıyorum(Electrolux Manyet), ve bulaşık makineme sadece toz deterjan koyuyorum. Bugüne kadar hiç sorunum olmadı. Toz deterjan olarak Pril ve nadiren Calgon kullandım. İlk makinem Electrolux İtalya üretimi Vesteldi, şimdiki yine Electrolux İtalya üretimi AEG. Kurutma sorunum ve kayganlık bugüne kadar hiç olmadı. Ama parlatıcı ve tuz kullanmadığımı hatırlatırım.

çok teşekkürler söylediklerinizi uygulayacağım...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.