Şimdi Ara

Lütfen Yardım!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ilkten 6220c alacaktım. Fakat üretimden kalktığı için bulamıyorum. Şu anda elim kolum Teknosa'ya bağlı. Çünkü iade çekim var.

Forumda bayağı bakındım ve beynim sulandı. Çok kararsız kaldım. n79'mu n82'mi. n79 için yeterli param var. n82 için 100 lira daha biriktirmem lazım. Beni n82'ye iten xneon flash ve dual cpu. Ama bayağı zamandır telefonsuzum ve telefona ihtiyacım var. 100 lira daha biriktirmek bayağı zamanımı alacak. Sizce bu süreyi bekleyeceğime değer mi yoksa hemen yarın gidip n79 alayım mı? Bir de n82 için üretimin durduğunu söylüyorlar. Acaba bir problemi mi var?

Şimdiden teşekkürler...

• n82 nin hantal yapısı nedeni ile önermem... n79 daha güncel daha kibar daha uzun şarj süresi ve bazı ekstra özellikleri mevcut... fakat büyüklük ve saydığım özellikler senin için sorun değilse ve acil ihtiyacın varsa n82 de alırsan pişman olacağını sanmıyorum...
  • Tam diyorum n82 alacam, ama şarj durumu da benim için önemli. Bu nedenle vaz geçiyorum. Dış görünüşü pek önemli değil benim için. Deniyen var mı acaba n82'nin bataryasını değiştirsek daha uzar mı süresi, uyumlu batarya bulabilir miyim? Bu nokia yapımcıları bunu bilerek mi yoksa farkında olmadan mı yapıyorlar anlamıyorum. Adamlar süper telefon yapıyorlar ama bataryasını dandik koyuyorlar. Bizleri böyle arada bırakıyorlar.

Günlük kullanımım şöyle: Sabah telefonu açarım, günlük ortalama 2.5-3 saat müzik dinlerim, arada oyun oynar, video izlerim, 3-4 tane foto çekerim, genel olarak konuşmam ve mesaj atmam, gece olunca da telefonu kapatırım. Böyle şarjı kaç gün gider n82'nin? Şu anda 5130 xm kullanıyorum ve şarjı ortalama 1 hafta gidiyor.
  • N82 aldım, yardımlarınız için teşekkürler. İlk izlenimlerim: Telefonun tasarımı güzel olmuş, gayet hızlı çalışıyor. Kamerası beni aşırı derecede şaşırttı. Çünkü kamerası dijital fotograf makinesi gibi, bir gıdım donma yok. Gece çekimleri süper. Stereo hoparlörler 3D sesin hakkını veriyor. Telefonun yanından gelen kulaklık açıkçası beni hayal kırıklığına uğratmadı. Çünkü pek iyi ses beklemiyordum ama başka bir kulaklık taktığımda çıkan ses gerçekten tatmin edici seviyede ve kalitede. Tuş takımı kullanışsız görünsede bana göre bayağı kullanışlı. Telefon bayağı hafif olması da beni hayrete düşürdü. Şimdilik bu kadar, ileride daha detaylı ve resimli anlatırım Kısaca verdiğiniz paraya değecek bir telefon...
    PS3 120GB PSN:shamanmuratcan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lütfen Acil Yardım !!!!!!!!!!
    21 yıl önce açıldı
    LÜTFEN YARDIM
    10 yıl önce açıldı
    lütfen yardım
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.