Şimdi Ara

Lütfen tavsiyeler 80bin ile 120 bin arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanki piyasayı gördükçe insanın içi kan ağlıyor ama arabada şart hayatın belli bir bölümünde malesef ki mecburuz bu fiyatlara araba tavsiyesi lütfen baş ağrımasın çok yaşlı olmasın yılda 2 3 defa uzun yola gidip gelsin yeter tavsiyelerinizi bekliyorum :)

• O fiyatlara 2008-2010 arası corolla alabilirsiniz sorunsuz olurlar sizi yolda bırakmaz
  • en fazla 5 yaşına kadar yani 2015 ve yukarısına bak bütçeniz neye göre belirlendiyse hb mi sedan mı lpg dizel mi kıyaslarsınız ancak ben sizin yerinizde olsam 100 bin liralara asla 2008 2010 2012 falan hiçbir arabaya bakmam ne honda ne corolla daha günümüze yakın devamı olan üretilen bir modele bakardım örn. egea fiesta clio i20 dizel üzmez satarkende zorlanmazsınız

• 2015 ve üzeri 100 liraya arabamı kaldı fiyatlar aşırı yüksek

• Sarı sitede sıfır km Renault Symbol var, 125 bin lira.
    Alınız, canı çıkmış ikinci ellere 120 vermeyin.
    Motor sıfır, şanzıman sıfır, koltuklar sıfır.
    İnanır mısınız bilmem ama lastikleri bile sıfır.
  • 2007-2012 model arası 1.nesil Hyundai i30 1.6 CRDi (en çok tutan şanzımanı) Style Plus (en dolu paket) alınabilir.

Ön arka koltuk ısıtma, sunroof, deri koltuk, yol bilgisayarı gibi özellikleri var.

• 4 tane araba önerebilirim. Avensis,407,Laguna 3 ve Aveo.

• derfgt D kullanıcısına yanıt
    Ya hocam lütfen yapmayın Symbol arabamı ? Bu adam ailesini bindirecek o arabaya.Nasıl önerirsiniz ??
    Daha önce sürdüm hayatımda böyle rezalet bir araba görmedim.Direksiyon hafif eğikken gaza basınca direksiyon kitleniyor ya arabada.Kaza yapsan kağıt say say bitmez.3 saat yol yapıyorsun 20 saat gitmiş gibi oluyorsun.
  • Hocam öncelikli temiz olması önemli.Şahsen ben bakıyor olsam boyaya falan çok takmaz,bakım kaydı isterdim.Bakıldığına emin olduğunuz her araçta alınır.
    Benim size tavsiyem w169 kasa Mercedes A serisidir.Sorunsuz,masrafsız,malzeme kalitesi ve konforu segmentine göre harikulade,donanımlı,arkada d segmenti baş ve diz mesafesi var.Tavsiye ederim.Bunun haricinde 1.0 Yaris bakabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 29 Kasım 2020; 12:8:51 >
  • İ20 veya elentra
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.