Şimdi Ara

×××××××××× lütfen siliniz ×××××××××××××

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ×××××××××× lütfen siliniz ×××××××××××××
    ilanı siliniz
    Fiyat : 699 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• bende evimde kullanıyorum ve ilgi duyuyorum kaç defadır bu ilana denk geldim çünkü toptan güneş hucre satan yerler arıyorum çin dışında
    büyük indirim,sınırlı sayıda,kısa sureli diye yazmıssınız ama kusura bakmayın dayanamadım yazmak istedim inş eleştirileride hoş karşılarsınız.

yurtdışı fiyatlarınıda biliyorum ama orayla kıyaslamıyayım şimdi 700tl hucre+ alemunyum çerçeve+ eva film,tpt film yada reçinemi kullanacak nunuda eklersek 900-1000tl tutar bunun yanında ben yıllardır lehim işiyle ugrasıyorum ilk aldıgımında 50 hucreden 20 tanesini kırdım elektronikci bi usta tanıdıga goturdum oda 10 tane kırıp hemen geri verdi yani normal biri bunu aldıgında çok ama çok uzmanda olsa 10 tane kırrar.
    eva,tpt, reçine kullanılacaksa oda ayrı bi işcilik ve ustalık ister.
    100 tane hucreden ki oda hucreye gore değişir en fazla 400-430watt çıkar.
    250watt hazır yapılmış garantili kargo dahil zaten 500tl satılıyor.
    1000tl ye 500watt garantili hazır. uğraşmadan
    hangi mantıkla bakmam lazım anlamadım bunu alıp yapmaya kalksak hazırı bu fiyata varken zarar etmemek mümkün deil
    benim anlamadıgım kaçırdıgım bi yermi var acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi conax -- 20 Kasım 2015; 15:10:07 >

• conax kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Hocam bu güneş pillerini amatör olarak ilgilenen öğrenci veya meraklıları için satıyoruz güneş paneli yapmak için illaki alinminyum ve eva kullanmanız gerekmiyor değişik alternatifler var örneğin ağaç çerçeve reçine pekala iş görebiliyor ben 150watt yaptım fabrikasyon üretimden hiç farkı yok.Kırma konusuna gelince tamamen el alışkanlığı bende 4-5 tane kırdım şimdi alıştım eğer düzgün bir zemin olmassa kırılıyor tabiiki.
    eğer toptan alım için bir teklifiniz varsa buyrun yazın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TOLEDOCULAR BURAYA LÜTFEN !..
    15 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım edin lütfen
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.