Şimdi Ara

Lütfen Projeksiyon Tv YaRDıM :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar televizyonum bozuldugu için en acilinden 2. el tvlere bakıyorum. Projeksiyon tvler ilgimi çekti hem gösterişli hemde fiyatları 250 300 civarında sizce hangi marka ürün iyidir.
    Bana şuradan şu tvyi al gibilerinden link atabilirsiniz. Yada marka model tavsiye edermisiniz.
    Onun yerine LCD veya LED al daha iyi demeyin malum bütce meselesı suan için acil oldugundan bütçe sıkıntı
    m çok :(

• Hocam bütçe sorunun varsa zaten bu TV'lerden uzak durmalisin. Lamba fiyatlarını araştırırsan nedenini anlarsın. Eski gereksiz bir teknoloji bu artık. 300 tl en varsa 300 de taksit yap en azından 32 inch bir lcd tv al.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

Hocam bütçe sorunun varsa zaten bu TV'lerden uzak durmalisin. Lamba fiyatlarını araştırırsan nedenini anlarsın. Eski gereksiz bir teknoloji bu artık. 300 tl en varsa 300 de taksit yap en azından 32 inch bir lcd tv al.

yeni bakımı yapılmıs boyle bır televızyon bana ne kadar gider

Orijinalden alıntı: tamay_aytam

Bakımdan kasıt nedir? Eğer lamba değişimi gibi bir şeyse zaten satan bunu rahatlıkla söyleyebilir. Çünkü lambalar saat ömürlüdür. Ne kadar kullanılabileceği belli yani.

bakımdan kasıt 100 tl ye bakım yaptırdım dedi dahada bişey açıkcası anlamadıgım ıcın sormadım. Siz işi bilen olarak almak isteseniz nelere dikkat ederdiniz. Bu tvlerde sorulacak sorular nelerdır. ayrıca bu cıhazlarda hdmı cıkısı yok sanırım degılmı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.