Şimdi Ara

LÜTFEN HANGİ DOGALGAZLI ŞOFBEN(ACİL) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
3
Favori
31.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serhatly

Yukarıdakileri okudum , özellik ve boyut açısından Ariston önde gidiyor bence.1-2 hafta içerisinde alacağım , düşüncem aristondan yana. Don tehlikesinden dolayı daxomdan korkuyorum ama merkezi sistem evde don olur mu onu da bilmiyorum.

siz bilirsiniz
    6 ay sonra buraya güvenip arisron aldım, yandım demeyin de...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

epey bir forumlardan yorum okudum ancak. kafam daha çok karıştı.

genel olarak alınabilecekk hermetik şofbenler.

1-) baymak (çok sayıda kullanıcı şikayet var)

2-) Eca (fazla kullanan yok herhalde tavsiye ve şikayet yok gibi )

3-) demirdöküm ( su sıcaklığını sabitleyemediğinden çok fazla şikayetçi var)

4-) Ariston (sabit su sıcaklığı konusunda en olumlu tavsiyeleri okudum ancak marka olarak beyaz eşyadan dolayı hiç sıcak gelmemekte.)

tavsiyenizi bekliyorum
  • Herkese selam. Tavsiyede bulunan cikmamis.demekki piyasada memnunum denebilecek urun yok. Biz baymak a kandik 7 yil garanti diye kandirildik. Servise paralar odedik. Ve hala ariza yapmaya devam ediyor. Paraniz baymak la kesin cope gider o kesin onu bilin. milleti berbat mallarla yolmalarina iziN vermeyelim bilincli olalim. Bu forumlar sayesinde tecrube paylasmak guzel..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben forumdaki yorumlara bakarak ariston ve daxom arasında kalmıştım. Son anda ariston'a karar verdim ve 3 ay önce taktırdım. İlk çalıştırmada E4 arızası diye bir arıza verdi. Servis geldi yazılımsal kronik bir sıkıntı dediler ve hallettiler. Ariston artık şofben üretimini durdurmuş servisten aldığım bilgiye göre.
    Ben olsam kesinlikle daxom alırdım , apartmanda 2 kişiyle konuştum ikiside daxom kullanıyor ve memnun. Ariston sesli çalışıyor bence , 14 lt olmasına rağmen 2 yerden aynı anda suyu açarsan soğuma oluyor.
  • Bende Forumdakilerin tavsiyesine göre Ariston almaya karar vermiştim

Ancak üretimi durduysa sıkıntı yaşayabiliriz Hele benim gibi biraz daha servis olarak zayıf bir şehirde iseniz Daxom u da aynı sebebten elemiştim.

Eca veya demirdöküme mi yönelsem.
    "Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir."

Mevlânâ Celâleddîn-î Belhî Rûmî
  • Benim sorum belki saçma gelebilir ama bir çoğumuz hala eski tüplü şohbenleri kullanmakta.Güneş enerji sistemi takdırdıkdan sonra tüplü şohbeni sökmüştüm her hangi bir arızası yoktu hala duruyor.Şohben doğalgaz dönüşüm yapılabiliyormu dönüşüm yapılırsa kombi ile şohben arasında su ısıtması ve yakıt tüketimi nasıl olur.Farzedelim şohben doğalgaza dönüşüm yapılırken plan proje gibi bir yaptırım varmı.Şuan şohben atıl durana kadar doğalgazda tasarruflu olacaksa kullanmak istiyorum.Şohbenlerin doğalgaza dönüşümüyle ilgi bir yorumda göremedim..
    ECA kombi sıcak suyu kesintili veriyor. Binada 4 daire var ve hepsi ECA ve hepsinda sorun aynı.

Şuan Daxom Plus Ukdax 12 Ct alma kararı verdim.
    Sebeplerim:
    1- Firmayı asradım ve bilgi istedim. Firma yetkilisi 15 dakika ürünleri anlattı ve 12 lt olanı al diyerek tavsiye etti.
    2- Genel kullanıcı yorumları olumlu ve sabit sıcak su vermesi.
    3- 2 adet kullanıcı ile telefon görüşmesi. KEsinlikle tavsiye ederiz demeleri.
    4- Yerli üretim olması ve yedek parça sorunu yok sanırım.
    5- En çok beğendim şey ise Daxom.com sitesinde(http://www.daxom.com/garanti/yedekparcaveiscilik.aspx) yedek parça listesi ve fiyatları işçilik beelleri ile yazılmış.
    Hiçbir firmada yedek parça fiyatı yazdıklarını görmedim.

Tesisat ustam demirdöküm tavsiye etti ancak sıcak su sabit verme konusunda garanti vermedi.
    Bende kendi araştırmalarıma güveneceğim. Hiç olmazsa sorun yaşarsam kendime kızarım.

• op_dede O kullanıcısına yanıt
    Servise gidip sorabilirsin.
    Bulunduğum yerdeki bir Ariston ve Ferroli kombi servisi arkadaş enjektör memelerini değiştirerek doğalgaza çevirmişti 1 ürünü.
    Demirdöküm markaydı sanırım lpg ile çalışan şofben.
    Meme diyorlar, değiştirdi ama her markaya olur mu olmaz mı bilemiyorum.
    Sorman gerekecek sanırım.
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.