Şimdi Ara

lütfen fikir verin !! 97 vectra 2.5 cdx v6 alınır mı ? ilandaki araç nasıl ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • forumdaşlarım aracımı üst model bir araçla takas etmek istiyorum arabam 93 model tempra sxa ilan linkim de bu:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-ozenle-kullanildi-orjinal-tempra-sxa-93-model-kurus-masrafsiz-140951872/detay

genelde opel vectra bakıyorum bir arkadaş takas mesajı göndermiş aracın ilanı şu:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-97-lpgli-vectra-2,5-v-6-142475096/detay/

bu ilanın sahibi bana mesaj gönderdi takas düşünürmüsünüz diye pazar gunu bulusup arabasına bakacağım . ben hep 2.0 gls veya cd bakıyordum. 2.5 hakkında pek bilgim yok

sizce 2.5 cdx vectra alınırmı beni üzer mi ?

alınırsa bu ilandaki arac nasıldır fiyatı normal mi ? sahibi araç 2 bin tl ye akrilik yeşile boyanmıs diyor. kesinlikle kazadan değil güneşten tamamen solukmus benden önceki sahibi boyatmıs diyor büyük kaza flan kesınlıkle yok dıyor. ama aracın tavan falan komple boyalı olunca kafamı karıstırdı . aracın motor resminde sanki yağ sızdırıyor gibi geldi bana siz ne dersiniz ?

sizce alınır mı ben aracımı en kötü ihtimalle 9 bin tl ye sayıyorum sizce üste ne kadar vereyim en fazla yorumlarınız verdiğiniz bilgiler için şimdiden çok teşekkürler

• Hocam onu bilmem de bizim komsuda bunun otm vitesi var tuplu yine. Hani araba hakkinda ogrenmek istediklerini sorarim senin icin. Zaten yatiyo araba hep, ne zaman gorsem sirket araciyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ben olsam kesinlikle takas ederdim vectralar keyifli araclardir 2.5 motor olmasi biraz dusundurebilir ama sorun çıkarmaz

• eren.392 E kullanıcısına yanıt
    vectra iyi araçtır buna değer dostum.

vectrayı beğenirsen takas edersin ancak 2.0 motor hacminin 2.eli biraz düşük olur.
  • arkadaşımın ailesinde var 2.5 vectra arkadaşım biraz iri yaş 17 ama 20-21 yaşlarında biri ile aynı kalıpta belkide daha fazla kendisi kullanıyor arabaya okula felan onla geliyor arabadan memnun yanlış hatırlamıyorsam 3. viteste 170 mi 175 mi ne yapıyor diyordu 13 litre yakıyormuş 100 km'de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Merter V.

Hocam onu bilmem de bizim komsuda bunun otm vitesi var tuplu yine. Hani araba hakkinda ogrenmek istediklerini sorarim senin icin. Zaten yatiyo araba hep, ne zaman gorsem sirket araciyla

kardeşim sorarsan çok memnun olurum aracın olumlu yada olumsuz yönleri nedir bilemiyorum bilen birinden fikir almak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

arkadaşımın ailesinde var 2.5 vectra arkadaşım biraz iri yaş 17 ama 20-21 yaşlarında biri ile aynı kalıpta belkide daha fazla kendisi kullanıyor arabaya okula felan onla geliyor arabadan memnun yanlış hatırlamıyorsam 3. viteste 170 mi 175 mi ne yapıyor diyordu 13 litre yakıyormuş 100 km'de

kardeşim arkadaşına sorarsan memnun olurum araca bakarken nelere dikkat etmeliyim neresi sorunlu olur fikir alabilrsen cok sevinirim. birde 13 lt benzinde mi yakıyormus lpg de mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ykpnrgz

vectrayı beğenirsen takas edersin ancak 2.0 motor hacminin 2.eli biraz düşük olur.

sizce bu aracın ederi nedir ? 9 bin tl nin ustune ne kadar vereyim araba skntısızsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren.392

quote:

arkadaşımın ailesinde var 2.5 vectra arkadaşım biraz iri yaş 17 ama 20-21 yaşlarında biri ile aynı kalıpta belkide daha fazla kendisi kullanıyor arabaya okula felan onla geliyor arabadan memnun yanlış hatırlamıyorsam 3. viteste 170 mi 175 mi ne yapıyor diyordu 13 litre yakıyormuş 100 km'de

kardeşim arkadaşına sorarsan memnun olurum araca bakarken nelere dikkat etmeliyim neresi sorunlu olur fikir alabilrsen cok sevinirim. birde 13 lt benzinde mi yakıyormus lpg de mi ?

benzinde kullanıyor lpg taktırmasını istemiyor babasının arabaya hocam isterseniz facebook kullanıyorsanız linkini veriyim size özelden oradan 1'e 1 cevap alırsanız sizin için daha iyi olur

• quote:

quote:

quote:

benzinde kullanıyor lpg taktırmasını istemiyor babasının arabaya hocam isterseniz facebook kullanıyorsanız linkini veriyim size özelden oradan 1'e 1 cevap alırsanız sizin için daha iyi olur

çok iyi olur kardeşim sana zahmet

• valla kasa herzaman begendıgım opel kasası.motor kesınlıkle sızı ucurur.ilk etapta dızel sandım yaklasma dıycektım ama bunun tadından yenmez.bence mantıklı.yakında vergılendırme olayıda degısıyor zaten bır sıkıntı cekmezsınız.gücelce baktırın sagına soluna.13 litre benzın yakmaz bence o araba.
  • Hocam o aracın 2.0 cdsini alın 2.5i veya 1.6sını elden çıkarmak zor olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: mahvesm

valla kasa herzaman begendıgım opel kasası.motor kesınlıkle sızı ucurur.ilk etapta dızel sandım yaklasma dıycektım ama bunun tadından yenmez.bence mantıklı.yakında vergılendırme olayıda degısıyor zaten bır sıkıntı cekmezsınız.gücelce baktırın sagına soluna.13 litre benzın yakmaz bence o araba.

sahibi telefonda sehiriçi 30 kurus sehirler arası 25 kurus yakıyor lpg de dedi ne kadar dogrudur bilemiyorum. sizce ederi nedir ne kadar vereyim bu makinaya
  • 2,5 vectra şehir içinde 30 kuruş yakıyormuş ha :) dünyanın sonu geliyor arkadaş. İnsanlar bu kadarmı bozuldu

• quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

2,5 vectra şehir içinde 30 kuruş yakıyormuş ha :) dünyanın sonu geliyor arkadaş. İnsanlar bu kadarmı bozuldu

kalbime indirme benim

50 kurusu görürmüyüm
  • quote:

quote:

sizce bu aracın ederi nedir ? 9 bin tl nin ustune ne kadar vereyim araba skntısızsa

öncelikle şunu söyliyim LPG montajı iyi yapılmamış...araç tamamiyle boyalı bu daha kötü...

arka stoplar karartılmış çift çıkışlı egzoz takılmış apaçice kullanılmış olabilir.

bence o aracı almayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykpnrgz -- 8 Kasım 2013; 21:53:21 >

• quote:

quote:

quote:

öncelikle şunu söyliyim LPG montajı iyi yapılmamış...araç tamamiyle boyalı bu daha kötü...

arka stoplar karartılmış çift çıkışlı egzoz takılmış apaçice kullanılmış olabilir.

bence o aracı almayın.

görüşlerinizi önemsiyorum galiba haklısınız

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: otomobilci_x

2,5 vectra şehir içinde 30 kuruş yakıyormuş ha :) dünyanın sonu geliyor arkadaş. İnsanlar bu kadarmı bozuldu

kalbime indirme benim

50 kurusu görürmüyüm

hocam şehir güzergah ve kullanım sitiline göre minumum 40 kurus olarak hesabını yap üstü ise dediğim değişkenlere göre açık uçludur ama ortalama (sehir içinde) 40-50 kuruş arası yakar.

• Aracın Fabrika verileri

Şehir içi yakıt tüketimi 14.1 L/100 km
    Şehir dışı yakıt tüketimi 7.3 L/100 km

lpg için 2 lt daha ekleyelim oldu 16 lt bunu da 2,82 ile çarpalım 45 kuruş yakarsınız şehir içi...

Not: ama kullanması inanılmaz keyiflidir. 170 hp sıfırdan yüze 8 sn ;)
  • beyzade1978 kullanıcısına yanıt
    vectranın sahibinin telefonda tempram 20 kurus yakıyo deyince neden bu kadar sevniç çığlıkları attığını şimdi daha iyi anlıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.