vectrayı beğenirsen takas edersin ancak 2.0 motor hacminin 2.eli biraz düşük olur.
sizce bu aracın ederi nedir ? 9 bin tl nin ustune ne kadar vereyim araba skntısızsa
öncelikle şunu söyliyim LPG montajı iyi yapılmamış...araç tamamiyle boyalı bu daha kötü...
arka stoplar karartılmış çift çıkışlı egzoz takılmış apaçice kullanılmış olabilir.
bence o aracı almayın.
görüşlerinizi önemsiyorum galiba haklısınız
size başka vectra bulalım ama onu almayın hocam.
quote:
Orijinalden alıntı: eren.392
quote:
Orijinalden alıntı: mahvesm
valla kasa herzaman begendıgım opel kasası.motor kesınlıkle sızı ucurur.ilk etapta dızel sandım yaklasma dıycektım ama bunun tadından yenmez.bence mantıklı.yakında vergılendırme olayıda degısıyor zaten bır sıkıntı cekmezsınız.gücelce baktırın sagına soluna.13 litre benzın yakmaz bence o araba.
sahibi telefonda sehiriçi 30 kurus sehirler arası 25 kurus yakıyor lpg de dedi ne kadar dogrudur bilemiyorum. sizce ederi nedir ne kadar vereyim bu makinaya
o araba tahminimce 100 kmde 40 tl yakar. TÜPTEE
quote:
Orijinalden alıntı: ykpnrgz
quote:
quote:
quote:
quote:
vectra iyi araçtır buna değer dostum.
vectrayı beğenirsen takas edersin ancak 2.0 motor hacminin 2.eli biraz düşük olur.
sizce bu aracın ederi nedir ? 9 bin tl nin ustune ne kadar vereyim araba skntısızsa
öncelikle şunu söyliyim LPG montajı iyi yapılmamış...araç tamamiyle boyalı bu daha kötü...
arka stoplar karartılmış çift çıkışlı egzoz takılmış apaçice kullanılmış olabilir.
bence o aracı almayın.
görüşlerinizi önemsiyorum galiba haklısınız
size başka vectra bulalım ama onu almayın hocam.
tamam hocam ama 2.5 bulmayalım 2.0 bulalım ben tempramı çok sevmeye basladım 2.5 in yakıtını duyunca ben temprada cok sıkıstırdıgım halde 20 kurus yakıyo ama tabi performansı hesaba katmazsak
mantıksız geldi bana takas. alacaksan 1.6 sını al daha rahat edersin bence.
Çok yakın bir arkadaşımda 2.0cdx modeli vardı. Yaklaşık 10 yıl boyunca felan bindiler sanırım tam emin değilim ancak şöyleki, Elektronik aksam araçta çok fazla o zamanın şartlarına göre her nekadar araca iyi baksada, sürekli bakımları için yetkili servise götürsede araç yaşından dolayı sıkıntılar çıkartıp durdu,her nekadar satmak istemesede mecburen aracın sıkıntıları yüzünden sattı.
Yani bilmiyorum araç değiştirecekseniz eğer,alacağınız araç bence bu olmamalı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme