dün akşam world of warcraft oynuyordum birden error verdi ondan sonra oyunun repair özelliği var onu kullandım fakat çözüm olmadı.. diğer oyunlarda da belli bi süre sonra onlarda da error veriyor.. dün akşam kaspersky yükledim belli bi kısmını tarattım 2 tane very dangerous seviyesinde virüs buldu fakat lisans olmadığı için silmedi ve karantinaya bile almadı.. bunlardan dolayı olabilir mi sizce? bide geçici olarak lisanssız program lazım ama silebilen.. virüs dışında sebebi ne olabilir? bazen de durduk yerde mavi bi ekran çıkıyor işte orda da yeni programları silin vs.vs diyor işte servise başvurun falan filan diyor.. sorun yüzünden pc nizi restart etmeniz gerekiyor sorun şu şu dosyalardan kaynaklanıyor falan diyor.. ne yapsam bilmiyorum ya nerden çıktı bu şimdi :((
dostum remlerinde yada HDD'nde sorun olabilir yazılımsal olarak bir sorun olduğunu sanmıyorum ekran kartın CPU yada remlerin fazla ısınıyor olabilirler.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme