Şimdi Ara

Lütfen Acil Yardım HDD'den bütün bilgilerim gitti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2 tane 80 gb lık hdd var elimde birinde xp kurulu idi ama format atmak istedim bıos un oyununa geldim biryerdede format atmak istediğimde bana disklerde format atılcak part olmadığını yazdı bir kaç uğraşma sonucu jumper değişimi ile formaa başladım ama yedeklerimin olduğu yere format atöışım ve xp kuruldu.

sizlerden ricam eğer oluyorsa ve mümkünü varsa bu yedeklerimi geri getirmek istiyorum boyutu soracak olursanır kaybettiklerim hem program mp3 resim ofis dosyaları ama boyut baya büyük sayılır.

ve easy recovery programını bana söylemeyin lütfen çünkü denemesini yaptım olmadı

lütfen aciliyetli olarak yardımlarınızı bekliyorum

• bir allahın kulu yokmu yardımcı olacak arkadaşlar lütfen rica ediyorum
  • Geçmiş olsun kardeşim.

"ermanpac" arkadaşımıza pm atabilirsiniz. Bu konularda tecrübeli... Yardımcı olacaktır.
  • kardeş benimde zamanında benzer bir olay başıma gelmişti kesin ve belirli bir çözüm bulamamakla bereber piyasadaki bütün programları denedim.
    yanlız bu işlemi yaparken dışarıdan başka bir hdd getirip takıp onunla yapmıştım. en sonunda verilerimin %80-90 ını kurtarmıştım. sana tavsiyem eğer windows kurduktan sonra hiçbişey yapmadıysan öyleyce bırakman ve benim yaptıgım gibi dışardan başka bi hdd bağlamandır. cunku ne kadar cok program kurarsan o kadar cok veriye zarar verirsin.
    gecmiş olsun çokkötü bi durum.
    harddisk sheriff kullanıyorum artık. problem yaşamıyorum :)
  • final data programını deneyebilirsiniz. yalnız format attıktan sonra sistem kurulmamış olsa idi daha iyi olurdu.
    kurulan sistem bir kısım dosyanızı kurtaramayacağınızı gösteriyor.

dos altından unformat komutunu da deneyebilirsiniz.
  • aynı sorunla karşı karşıyayım bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
  • yukarıda arkadaşın bahsettiği gibi başka bir hdd bağlayacaksın ve onada undelete recover programını kuracaksın bana göre en iyi veri kurtama programlarından birisidir format bile atsan verilerini kurtarabilirsin bu programla
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.