Şimdi Ara

Lustral öldürürmü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
15.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evde var hiç kullanılmamış evde kımsede yok güzelce not yazarım sevdiklerime bütün hesapları dondururum ciddi konudur

lustral 100 mg 28 tablet var

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lustral Öldürür Mü?

Lustral, depresyon ve kaygı bozukluklarını tedavi etmek için kullanılan bir antidepresandır. Bu ilaç, seçici serotonin geri alım inhibitörleri (SSRI'lar) olarak bilinen bir ilaç sınıfına aittir.

Lustral, genellikle güvenli ve etkili bir ilaç olarak kabul edilir, ancak diğer tüm ilaçlar gibi yan etki riski taşır. Bu yan etkilerden biri de intihar düşünceleridir.

Lustral'ın intihar düşüncelerine veya eylemlerine yol açabileceğine dair bazı kanıtlar vardır. Özellikle gençlerde ve çocuklarda bu risk daha yüksek olabilir. Ancak, Lustral'ın herkeste intihar düşüncelerine yol açtığı anlamına gelmediğini belirtmek önemlidir.

Lustral'ı fazla alırsan ne olur?

Lustral'ı fazla alırsan, aşağıdakiler de dahil olmak üzere bir dizi yan etki yaşayabilirsin:

• Mide bulantısı
    • Kusma
    • İshal
    • Baş ağrısı
    • Uykusuzluk
    • Sinirlilik
    • Titreme
    • Nöbetler
    • Koma

Lustral doz aşımı ciddi olabilir ve hatta ölümcül olabilir. Bu nedenle, Lustral'ı asla reçete edilenden fazla almamalısın.

Lustral ile intihar düşüncelerin varsa ne yapmalısın?

Lustral kullanırken intihar düşüncelerin varsa, derhal doktoruna veya başka bir sağlık uzmanına başvurmalısın. Bu düşünceler ciddi bir yan etkidir ve tedavi edilmesi gerekir.

Sonuç

Lustral, depresyon ve kaygı bozukluklarını tedavi etmek için kullanılan güvenli ve etkili bir ilaçtır, ancak intihar düşünceleri gibi bazı yan etki riskleri taşır. Lustral kullanırken intihar düşüncelerin varsa, derhal bir sağlık uzmanına başvurmalısın.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bi dene kardeş öldürmesse buraya yazarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: AUZEF

bi dene kardeş öldürmesse buraya yazarsın
    Azraile git denmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeokinQ

sürünmek ıstemıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: AUZEF

intihar etmemen için demiyorum. kesinlikle ölümle değil, rezil olmakla sonuçlanacak. evde kimsenin olmamasına güvenme. ben sana söyleyeyim.

soluğu acilde alıcaksın bir şekilde. sonra mide lavajı. çıkaracaksın hepsini. sonra doktorlar, hemşireler kötü kötü bakacaklar. rezil olacaksın herkese. ailene v.s
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çaylanan Adam

intihar etmemen için demiyorum. kesinlikle ölümle değil, rezil olmakla sonuçlanacak. evde kimsenin olmamasına güvenme. ben sana söyleyeyim.

soluğu acilde alıcaksın bir şekilde. sonra mide lavajı. çıkaracaksın hepsini. sonra doktorlar, hemşireler kötü kötü bakacaklar. rezil olacaksın herkese. ailene v.s

bende size mesaj atmayı planlıyordum eskı konularda görmüştüm adınızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwaterpark

quote:

Orijinalden alıntı: LeokinQ

sürünmek ıstemıyorum

miden yıkanır geçer sürünmessin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hap yutamıyorum !!
    16 yıl önce açıldı
    Antidepresan kullanmalımıyım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Çaylanan Adam

bende size mesaj atmayı planlıyordum eskı konularda görmüştüm adınızı.

sen atmadan ben attım işte.

ölmezsin, sürünürsün. acilde bitmez bu iş, bir şekilde duyulur çevrede. ezik gözüyle bakarlar. hiçbir şey iyiye gitmez.

hapla intihar edilmez. etme.

• Az biraz düşünme kabiliyetin varsa geride bırakacaklarını düşünüyorsan bu yola girismezsin.

Cogu kisi de zaman zaman olmuştur bu durum. Asıl cesur olan kisi bu durumu atlatır önüne bakar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

Az biraz düşünme kabiliyetin varsa geride bırakacaklarını düşünüyorsan bu yola girismezsin.

Cogu kisi de zaman zaman olmuştur bu durum. Asıl cesur olan kisi bu durumu atlatır önüne bakar.

Deniyorum ama başaramıyorum çok büyük sıkıntılar var
  • Hadi ictin diyelim daha once öldünmu?
    veya intihar ettinmi?
    ölursen.ayri bi dert olmezsen ayri bi dert

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: FatihMehmet*

Az biraz düşünme kabiliyetin varsa geride bırakacaklarını düşünüyorsan bu yola girismezsin.

Deniyorum ama başaramıyorum çok büyük sıkıntılar var

Kimlerde ne sıkıntılar var. Nedeni ve tedavisi bilinmeyen bir hastalığın var mı? Kim neye direniyor bilmen lazım. Her şeyin buradaki bir sınav oldugunu bilmek yetiyor her seye emin ol.

• quote:

Orijinalden alıntı: I'm-uzi

Hadi ictin diyelim daha once öldünmu?
    veya intihar ettinmi?
    ölursen.ayri bi dert olmezsen ayri bi dert
    İntihar korkakların işidir.Korkakların da yaşamaya hakkı yoktur, şimdi hapı boşver banyoya git küveti doldur içine gir ve bileklerini kes.Eğer bir an kendinde yaşayacak cesareti bulurda vazgeçersen bugünü hiç unutma, artık doğum günün bugün olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fluox

İntihar korkakların işidir.Korkakların da yaşamaya hakkı yoktur, şimdi hapı boşver banyoya git küveti doldur içine gir ve bileklerini kes.Eğer bir an kendinde yaşayacak cesareti bulurda vazgeçersen bugünü hiç unutma, artık doğum günün bugün olacak.

ailemin beni o şekilde bulmasını istemem
  • quote:

İmzana hayran kaldım senide ayakta alkışladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Godfather113

quote:

Alıntıları Göster
    Neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Godfather113

quote:

Alıntıları Göster
    arkandan ağlayacak aileni hiç mi düşünmüyorsun. hiç babalar çocuklarını gömer mi ?

• İntihar edeceksen eğer hapla filan olmaz hocam sakat o işler sürünmek var işin sonunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anadolu Parsı

arkandan ağlayacak aileni hiç mi düşünmüyorsun. hiç babalar çocuklarını gömer mi ?

Alıntıları Göster
    şaka maka bende çok düşündümde kardeş olmaz o iş
  • quote:

Orijinalden alıntı: incir reçelşi

İntihar edeceksen eğer hapla filan olmaz hocam sakat o işler sürünmek var işin sonunda.
    Bence asker felan ol sıcak çatışmaya gir hem intihar sayılmaz hemde senle övüne övüne bahsederler hemde ölümünün insanlara yararı dokunur dünyada ardına bir iz bırakırsın.Onurlu bir ölüm olur.
    O değilde intihar edecek olsan buraya yazmanzın içerdin görürdün olmadı başka ilaç alır ızdırabına son verirdin.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.